Mysza2 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='kiyoshi']Nagrałam dziś krótki film jak Zosia się bawi z Gają to jutro wrzucę i pewnie też jakieś nowe zdjęcia:)[/QUOTE] z przyjemnością obejrzymy:) i trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę Quote
AgusiaP Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='kiyoshi']Aga wróciłaś:) nocny marek z Ciebie:) a u nas na odwrót- sunie już śpią..i ja też zmykam... Zosinka coś popiskiwała przez sen...hmmm...ciekawe co jej się śniło? Nagrałam dziś krótki film jak Zosia się bawi z Gają to jutro wrzucę i pewnie też jakieś nowe zdjęcia:) Jeszcze raz dziękuje Wam za wszystko- ANIOŁY!!![/QUOTE] Jasne ;) nie zostawię Zosieńki:cool3::cool3::cool3: Pewnie śnił jej się domek :-( jak ona musi tęsknić...:-(:-(:-( Quote
AgusiaP Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']ja cały czas podglądam:loveu:[/QUOTE] Tak myślałam Kasiu;):loveu: Quote
piescofajnyjest Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 zagladam do Zosienki i trzymam kciukasy za wyniki badan jutro:) Quote
kiyoshi Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 (edited) [quote name='piescofajnyjest']zagladam do Zosienki i trzymam kciukasy za wyniki badan jutro:)[/QUOTE] oj dzieczyny...tylko mnie nie uduście:( :( Zosia nie pojedzie dziś na badania:( spuściłam ją na chwilę z oka na spacerze i już przeżuwała jakieś świństwo co ktoś wyrzucił pewnie przez okno:( nie było opcji by jej to wydrzeć:( nie wiem ile zjadła, ale ona ma podejrzenie cukrzycy, więc musi być kompletnie na czczo na badania krwi:( niestety teraz moja Gaja ma cieczkę i trudno mi upilnować obie:( ...i wszystko przesunie się na jutro:( za to wrzucam link do filmu z zabawą Zosi [url]http://www.youtube.com/watch?v=81aIB8_ul10&feature=youtu.be[/url] i nowe zdjęcia [img]https://lh6.googleusercontent.com/-lkK8fb_Iw7Y/UP0bua8rdVI/AAAAAAAAAEM/0cR5ssSnQ_o/s512/Zdj%C4%99cie1420.jpg[/img] a tu Zosia oblizuje się na widok suchego chleba:D [img]https://lh6.googleusercontent.com/-LMztn6j5-7c/UP0br66NXHI/AAAAAAAAAEA/G4YH0QiGYmo/s720/Zdj%C4%99cie1403.jpg[/img] Edited January 21, 2013 by kiyoshi Quote
Yoana Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Zosia to jeszcze całkiem "szwarna" babcia :lol:. Cudna Mała. Quote
Gabi79 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Śliczna Zosieńka, a jak ładnie się bawi:loveu: Czy ona ma na pewno około 14 lat?????? Quote
kiyoshi Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Gabi79']Śliczna Zosieńka, a jak ładnie się bawi:loveu: Czy ona ma na pewno około 14 lat??????[/QUOTE] oj Gabi, tego ile ma lat naprawde nikt nie wie...:) pierwszy wet określił ją na 7 lat, drugi na 14... ale ten drugi wet badał ją bardzo dokładnie- stawy, serce, oczka, ząbki...i na podstawie tych wszystkich cech ocenił jej wiek, zaznaczając jednak, że jej zdaniem 14 lat po schorzeniach, ale może być w granicach 10-14. dwa tygodnie temu ona prawie w ogóle nie mogła chodzić...jak wstawała ze swojej leżanki ledwie mogła utrzymać równowagę:( teraz jest ogromna zmiana...dostaje witaminy codziennie i gotowane jedzenie, ma ciepło...chyba dlatego tak się poprawiło... Quote
Mysza2 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Uratowałaś ją i chwała Ci za to :loveu::loveu: Bardzo ładna ta Zosieńka i rozkwitła u Ciebie, jak psina w dobrych warunkach to od razu młodnieje:) Quote
kiyoshi Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Mysza2']Uratowałaś ją i chwała Ci za to :loveu::loveu: Bardzo ładna ta Zosieńka i rozkwitła u Ciebie, jak psina w dobrych warunkach to od razu młodnieje:)[/QUOTE] :) :) :) dzięki Mysza dzisiaj wpłynęło sporo pieniążków na Zosie i chciałąm jeszcze raz z całego serca Wam wszystkim podziękować!!! teraz mogę zabrać Zosie na badania krwi, moczu, szczepienia i myślę też o zdiagnozowaniu tego guzu!:) to wszystko dzięki WAM KOCHANI!!!!!!!!! rozliczenie w pierwszym poście Dziękuje zachary (118zł na leczenie), maruda 666 (100zł na leczenie), Gabi79- 10zł, Kryzia 10zł i Malva- na hotelik za 6 miesięcy- 60zł to co robicie to dla mnie OGROMNA POMOC!!! w zyciu nie byłoby mnie samej stać na leczenie Zosi:(( niestety..... Quote
AgusiaP Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Oj kochana Zosieńka :loveu: Widzę, że rozkręciła się nasza babunia;) Może powolutku zapomina o tym co ją spotkało... Quote
Beatkaa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Cudowna nasza maleńka :loveu: Oj nie wiem co by z nią było gdyby nie kiyoshi....nie chce myśleć :shake: Quote
paula_t Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Z Zosieńki całkiem ruchawa babeczka ;) I widać, że zaprzyjaźniła się z Twoją sunią:D Kiyoshi, wrzuć proszę dane kontaktowe do pierwszego posta, żeby były, jakby ktoś chciał ogłaszać sunię, jak już będzie wiadomo co i jak ze zdrówkiem. A co do tego fragmentu: "[COLOR=#000000]to co robicie to dla mnie OGROMNA POMOC!!! w zyciu nie byłoby mnie samej stać na leczenie Zosi[/COLOR]:-([COLOR=#000000]( niestety....." to patrząc po tym, ile nieszczęścia wkoło, to my chyba powinnyśmy w totka wszystkie po kolei wygrać, bo żadnej z nas nie byłoby stać na leczenie i hotelikowanie tylu bid, ale w kupie siła[/COLOR]:eviltong: Quote
Ada-Vebby Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Odwiedzam Zosieńkę :)Dalej trzymam kciuki za jutrzejszą dobrą diagnozę Vet. Quote
Awit Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Wg mnie ona ma maksymalnie 10 lat. Śliczna dziewczynka, żywotna, łakoma, zabawowa czyli jak przystało na prawdziwą kobietę:-) Quote
kiyoshi Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 (edited) no cóż...co wet to opinia...ja jak ją pierwszy raz zobaczyłam to oceniłam jej wiek tak jak Awit na ok. 10 lat, bo już troszkę się naoglądałam w schronie staruszków...ale weterynarz jak spojrzała na jej stawy, to powiedziałam...ojoj..... może to że jej daje odzywkę z glukozaminą trochę pomogło, że teraz lepiej się porusza... jutro dopiero Zosia będzie miała pobraną krew więc myślę, że wyniki będe dopiero za parę dni... najgorszy ten guz...ostatnio dostałam linki do dwóch watków na godo o suniach z podobnymi guzami i zobaczyłam jak one potrafią rosnąć, a potem pękają...i jest po psie:( w jej przypadku to jest największy problem bo na inne choroby znajdzie się lekarstwo. paula_t- masz racje- w grupie siła!! i ja też zyczę nam wszystkim, by chociaż jedna wygrała w totka:D zaraz prześle dane do przelewu Ada-Vebby:) właśnie zobaczyłam, że dostałyśmy jeszcze 20 zł od Mysza2:))) serdecznie dziękujemy!!!!! Edited January 21, 2013 by kiyoshi Quote
Martika&Aischa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Dziękuję:) Zaraz zrobię przelew.[/QUOTE] Kochana ciocia Ada :loveu: Quote
Beatkaa Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 I jest banerek od cioci fochu,ja się częstuję i zachęcam wszystkich :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238764-ZOSIA-14-lat-nowotw%C3%B3r-za%C4%87ma-chore-serce-JEST-MIEJSCE_-BRAKUJE-%21RATUNKU%21%21"][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/7458/zosiao.jpg[/IMG][/URL] Quote
kiyoshi Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='Beatkaa']I jest banerek od cioci fochu,ja się częstuję i zachęcam wszystkich :) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238764-ZOSIA-14-lat-nowotw%C3%B3r-za%C4%87ma-chore-serce-JEST-MIEJSCE_-BRAKUJE-%21RATUNKU%21%21"][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/7458/zosiao.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] śliczny:loveu: DZIĘKUJEMY!!!:) Quote
Recommended Posts