Romina_74 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Zosia na zdjęciu z Mingulcem w tle - BEZCENNA :) Do bid okrutnych ojoj już pędzę - aż się boję :( :( :( Quote
halszka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Yoana napisał(a):Ja też ;) ... również zaglądam :) Quote
paula_t Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 i ja choć rzadko się odzywam ciągle śledzę losy Zosieńki;) Quote
Nette Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='paula_t']i ja choć rzadko się odzywam ciągle śledzę losy Zosieńki;)[/QUOTE] I ja również :) Quote
kiyoshi Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 bardzo dziękuje za obecność:) prawde mówiąc- nie sądziłam, że nadal taki ruch u Zosi:) to wspaniale że jesteście;))) pewnie jutro dotrą najświeższe informacje z życia Zosi:) Quote
kiyoshi Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Bardzo dziękuje Dancik za kolejną stałą deklarację (20 zł), która dotarła do mnie wczoraj:) jednocześnie cioteczki-deklarowiczki proszę aby sprawdziły się w 3 poście, bo nie wiem czy wszystkie wpłaty dotarły.... gdyby coś się zmieniło, też proszę o info;) miłego dnia... i czekamy na wieści od Zosi;) Quote
Romina_74 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 też śledzę Zosię :) najważniejsze, że ma się kobiecinka dobrze :) Quote
kiyoshi Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 to prawda:) Zosia ma się bardzo dobrze wciąz jest bardzo grzeczna, całymi dniami biega po ogródku, noce przesypia w domu bez drapania:D tylko bardzo boi się burzy i jak tylko grzmot sie pojawi to od razu do domu zmyka;) kolejna porcja prześlicznych zdjęć:) tak miło patrzeć jaka ona uśmiechnięta i zadowolona!! śliczna panieneczka:) i naśliczniejsze:loveu: Quote
Mysza2 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Modelka po prostu:), uszy ma imponujące:) https://lh6.googleusercontent.com/-1giVU2tv8L0/UaJbnSL6q1I/AAAAAAAAAbg/-8Ni3dpTkIQ/w412-h549-no/DSCN4090.JPG Quote
kiyoshi Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 kochane- zajrzyjcie proszę do niewidomego Murzynka, który czeka na cud w schronisku! to młody piesek! potrzebna pomoc http://www.dogomania.pl/forum/threads/243796-M%C5%82ody-i-niewidomy-Czy-Murzyn-zobaczy-jeszcze-%C5%9Awiat-Sosnowiec ; Quote
kiyoshi Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 witamy, witamy i miłego dnia cioteczkom życzymy;) Quote
Romina_74 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 no i znowu długi weekend ... ciekawe jak tam Zofija go spędzi :) w deszczu, czy w słonku, ale na podwórku! ;) Quote
zebrazebra Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Zaglądam, miziam, podziwiam foty, deklarację za maj i czerwiec wyślę po 10 :) Quote
kiyoshi Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 [quote name='zebrazebra']Zaglądam, miziam, podziwiam foty, deklarację za maj i czerwiec wyślę po 10 :)[/QUOTE] dziękuję zeberko;) tak się właśnie zastanawiałam czy nie doszło, czy co;) Quote
kiyoshi Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 melduje, że dziś dotarła wpłata (jednorazowa) od cioteczkli mdk8- 10 zł bardzo serdecznie dziękujemy:D :) :loveu: Quote
kiyoshi Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 przyszły nowe wieści od Zosi: "Cześć u Zosieńki wszystko ok. Początek tygodnia był bardzo smutny, bo Rosa nam zdechła ten duży owczarek i Zosia nie wiedziała co się dzieje i cały czas siedziała w domu, nie chciała dać sobie nawet zdjęcia zrobić. Ale dzisiaj już jest ok. Biega jak szalona. Pozdrawiamy" Bardzo mi przykro z powodu Rosy. Zosia znów straciła bliską istotkę. To z Rosą Zosieńka przesypiała pierwsze tygodnie u Paulinki na ganku i chyba bardzo się zaprzyjaźniły- dwie starowinki. Zosia jest taka wrażliwa:( nawet to zdarzenie pokazuje, jak bardzo w swoim psim serduszku wszystko przeżywa:( Dobrze, że doszła już do siebie. Nadal ma przy sobie Mingulca a z nim też zaprzyjażniona, więc sama nie będzie:) i zdjęcia Quote
paula_t Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Przykre to strasznie, bo jak tu psiakowi wytłumaczyć, że jego przyjaciel odszedł, że tak musi być, taka kolej rzeczy :( Quote
Recommended Posts