Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

bardzo dziękuje za obecność:)
prawde mówiąc- nie sądziłam, że nadal taki ruch u Zosi:)
to wspaniale że jesteście;)))
pewnie jutro dotrą najświeższe informacje z życia Zosi:)

Posted

Bardzo dziękuje Dancik za kolejną stałą deklarację (20 zł), która dotarła do mnie wczoraj:)

jednocześnie cioteczki-deklarowiczki proszę aby sprawdziły się w 3 poście, bo nie wiem czy wszystkie wpłaty dotarły....
gdyby coś się zmieniło, też proszę o info;)
miłego dnia... i czekamy na wieści od Zosi;)

Posted

to prawda:) Zosia ma się bardzo dobrze
wciąz jest bardzo grzeczna, całymi dniami biega po ogródku, noce przesypia w domu bez drapania:D
tylko bardzo boi się burzy i jak tylko grzmot sie pojawi to od razu do domu zmyka;)

kolejna porcja prześlicznych zdjęć:) tak miło patrzeć jaka ona uśmiechnięta i zadowolona!! śliczna panieneczka:)

i naśliczniejsze:loveu:

Posted

[quote name='zebrazebra']Zaglądam, miziam, podziwiam foty, deklarację za maj i czerwiec wyślę po 10 :)[/QUOTE]

dziękuję zeberko;)
tak się właśnie zastanawiałam czy nie doszło, czy co;)

Posted

przyszły nowe wieści od Zosi:

"Cześć u Zosieńki wszystko ok. Początek tygodnia był bardzo smutny, bo Rosa nam zdechła ten duży owczarek i Zosia nie wiedziała co się dzieje i cały czas siedziała w domu, nie chciała dać sobie nawet zdjęcia zrobić. Ale dzisiaj już jest ok. Biega jak szalona. Pozdrawiamy"

Bardzo mi przykro z powodu Rosy. Zosia znów straciła bliską istotkę. To z Rosą Zosieńka przesypiała pierwsze tygodnie u Paulinki na ganku i chyba bardzo się zaprzyjaźniły- dwie starowinki.
Zosia jest taka wrażliwa:( nawet to zdarzenie pokazuje, jak bardzo w swoim psim serduszku wszystko przeżywa:(
Dobrze, że doszła już do siebie. Nadal ma przy sobie Mingulca a z nim też zaprzyjażniona, więc sama nie będzie:)

i zdjęcia