wanda szostek Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Zdejmowałam Toi obróżkę i spadł z niej pomarańczowy krążek informacja, że sunia jest zaczipowana ten mały gówniarz schwycił je i musiał połknąć bo nigdzie nie ma a goniłam go i po drodze nie zgubił. Duplikatu takiego nie zdobędę :placz: Quote
enia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) [quote name='an1a']Sól działa wymiotnie, szybko odda.[/QUOTE] moja suka miała kiedyś sól podaną, nie polecam bo 2 tyg. leczyliśmy żołądek i jelita...na dokładkę wet jej tak podał, więc nie polecam.. inf: [URL]http://twojpies-dog.blogspot.com/2012/01/zatrucie-wystepujace-u-psa-co-robic.html[/URL] piszą o wodzie utlenionej, ale na 5 kg psa mała łyżeczka, a on taaki mały więc łatwo sie pomylić... Edited March 1, 2013 by enia Quote
an1a Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Ładnie... Nigdy nie słyszałam o komplikacjach i sama musiałam na swoim stosować czasem, dlatego poleciłam. Tylko trzeba z niego wydostać to jakoś. Quote
enia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [B]jeśli na 100% połknął[/B]...to mogło się wturlać pod mebel, gdziekolwiek... mojej sasiadki jamnik połknął koła od samochodziku, wet podał mu parafinę i w kupie potem oddał ... Quote
an1a Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Mój pies zeżarł piłkę do siatkówki i nie było wesoło. Quote
wanda szostek Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Na 100% musiał połknąć, bo chwycił ja za nim a on w nogi . Dopadłam go pod stołem w drugom pokoju. Nie widzę możliwości, żeby gdzieś to leżało. To jest taki ok.1,5 cm krążek dość miękki. Miejmy nadzieję, że z kupką jakoś to wypcha, ale czy po takim czymś będzie jeszcze nadawał się na szyję Toi i głosił o jej zaczipowaniu :shake: Na odłowionych psiakach smutne oczy patrzą. Quote
Makila Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Miałam fajny telefon o Tinusie :lol: Jutro jadę sprawdzić domek. Trzymajcie kciuki. Quote
Mazowszanka13 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Makila']Miałam fajny telefon o Tinusie :lol: Jutro jadę sprawdzić domek. Trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Trzymamy :) Quote
wanda szostek Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Makila']Miałam fajny telefon o Tinusie :lol: Jutro jadę sprawdzić domek. Trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Sprawdź, prześwietl, bo Tinusia tyle wycierpiała, że domek musi być super. Quote
Makila Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Tinusia to moja pupilka :loveu: domek musi być super extra :lol: Dzwoniłam jeszcze raz do tego Pana, żeby zapytać czy wysterylizuje Tinę. Nie będę opisywać całej rozmowy bo nie mam czasu, ale tak w skrócie to Pan pytał czy mam męża bo szuka żony :crazyeye: Z głosu młody facet, a mówił, że nie pracuje i ma rente (chyba zielone papiery) Nawet tam nie pojadę na wizytę PA bo się boję :shake: Quote
ewu Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Makila']Tinusia to moja pupilka :loveu: domek musi być super extra :lol: Dzwoniłam jeszcze raz do tego Pana, żeby zapytać czy wysterylizuje Tinę. Nie będę opisywać całej rozmowy bo nie mam czasu, ale tak w skrócie to Pan pytał czy mam męża bo szuka żony :crazyeye: Z głosu młody facet, a mówił, że nie pracuje i ma rente (chyba zielone papiery) Nawet tam nie pojadę na wizytę PA bo się boję :shake:[/QUOTE] Makila bądź ostrożna.... Quote
enia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='Makila']Tinusia to moja pupilka :loveu: domek musi być super extra :lol: Dzwoniłam jeszcze raz do tego Pana, żeby zapytać czy wysterylizuje Tinę. Nie będę opisywać całej rozmowy bo nie mam czasu, ale tak w skrócie to Pan pytał czy mam męża bo szuka żony :crazyeye: Z głosu młody facet, a mówił, że nie pracuje i ma rente (chyba zielone papiery) Nawet tam nie pojadę na wizytę PA bo się boję :shake:[/QUOTE] daj spokój z takim domem... Quote
ewu Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [SIZE=3][B]Dotarło 126 zł od Znajomych Ani01 Dziękuję:):) Aniu bardzo, bardzo podziękuj:):):)[/B][/SIZE] Quote
ewu Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/7734/022013pisudskiego1m.jpg[/IMG] [B]Sunia , ma 5 miesięcy.. i bilet do Ostrowii...:-( Dziewczyny ona jest mega adopcyjna. Coś musimy dla niej zrobić...[/B] Quote
wanda szostek Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ewu rozmawiałam dzisiaj ze Schroniskiem w sprawie bezłapka. Jutro obiecano mi porobić jemu fotki i przesłać razem z informacjami. Mój sikutek nie radzi sobie z karmą. Zaczęłam mu ją podawać namoczoną. Quote
enia Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 a kupa z krążkiem była? może mu oliwy do karmy podaj żeby był poślizg? ZAPRASZAM [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240639-Puchaty-szczeniaczek-mix-FOXA-szuka-DT[/url]!!! Quote
Atomowka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ja miałam dziś bardzi fajny telefon i Dropsa, ludzie mają się jeszcze odezwać Quote
Mazowszanka13 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Atomowka']Ja miałam dziś bardzi fajny telefon i Dropsa, ludzie mają się jeszcze odezwać[/QUOTE] Oby, oby !!! Quote
wanda szostek Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='enia']a kupa z krążkiem była? może mu oliwy do karmy podaj żeby był poślizg? ZAPRASZAM [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240639-Puchaty-szczeniaczek-mix-FOXA-szuka-DT[/URL]!!![/QUOTE] Kup było kilka, ale krążka nie było. Quote
wanda szostek Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Dałam wczoraj jej ogłoszenie na Gumtree (Małopolska - Kraków) nr ogłoszenia461055430Niestety musiałam je okroić bo nie chcieli mi przyjąć pewnie z podejrzeniem, że to oferta Towarzyska. Ma 12 wejść. Quote
Atomowka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Dzis Kira przywiozła karmę dla gnojka Drops jest na tyle mądry,że jak gdzieś ze mną jedzie to w transporterku nie sika, czeka aż go wypuszczę i robi na podkład W nocy coraz szczybciej przestaje piszczeć i grzecznie zasypia na kocyku, dziś w nocy nie było żadnej niespodzianki poza podkładem. Jest mega mega mądrym psiakiem Dostałam też maila w sprawie Dropsa od Pani z kujawsko-pomorskiego Quote
Mazowszanka13 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [B]ewu,[/B] wpłaciłam Ci [B]45 zł[/B] z nadpłat, które Cioteczki nadpłaciły na bazarku. Miał być dla Ciebie i szczeniaków dochód ze sprzedaży perfum, ale nie wyszło, bo okazały się podróbką :placz: Potwierdź, proszę na wątku bazarkowym: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239467-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczam-Dla-ducha-dla-cia%C5%82a-dla-domu-do-18-02-do-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...18-02-do-21-00[/URL] Quote
masza44 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Byłam dzisiaj u naszego weta i widziałam ogłoszenia szczeniaków od Makili- bardzo ładne i się rzucają w oczy, myślę, że dzieki nim szybko znajdą fajne domki. Makila moje małe już w DS:) Quote
ewu Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='wanda szostek']Ewu rozmawiałam dzisiaj ze Schroniskiem w sprawie bezłapka. Jutro obiecano mi porobić jemu fotki i przesłać razem z informacjami. Mój sikutek nie radzi sobie z karmą. Zaczęłam mu ją podawać namoczoną.[/QUOTE] Dziękuję Wandziu. Quote
Recommended Posts