Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Chyba w dt cały czas.

Wando czy Twoje tymczasy mają wątek ?
Tak pytam na zapas jak będę robiła następny bazarek to potrzebuję wątku.

Już widzę banerek z Aszą. Masz jeszcze inne wątki ?

Edited by Mazowszanka
  • Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Mazowszanka']Chyba w dt cały czas.Wando czy Twoje tymczasy mają wątek ? Tak pytam na zapas jak będę robiła następny bazarek to potrzebuję wątku.Już widzę banerek z Aszą. Masz jeszcze inne wątki ?[/QUOTE]Obecnie mam cztery wątkiBorysa - wilka z lasu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/176591-Wilczur-Borys-PROSI-O-WSZELKĄ-POMOC-W-SZUKANIU-DOMU[/URL]Lisy - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232887-Albo-ją-uratujemy-wspólnie-albo-jeszcze-jedna-nie-doczeka-się-pomocy/page2[/URL]Aszy wątek jest jednocześnie wątkiem zbiorowym . Nie było sensu zakładać nowego wątku, bo i tak prawie nikt tam nie zagląda[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/190388-Nóż-na-gardle-Potrzebne-na-cito-adopcje-Pomocy[/URL]!!Ostatni wątek to moich maluchów[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/26049-List-do-Cioteczek-Ostrowskich-Toja-MOCZÓWKA-Mimi-NIEWYDOLNOŚĆ-SERCA-I-NEREK-POMOCY/page15[/URL]Nie mogę się wyrobić. Dzisiaj poszłam spać o 5:00 a wczoraj i przed wczoraj o 3:00 rano. Wątpię czy dzisiaj też się wyrobię, bo obiecałam sobie, że najpóźniej o 23 :00 jestem w pieleszach.

Edited by wanda szostek
literówka
Posted

[quote name='oliva64']Pani wando czy moj maluch ma juz jakies ogloszenia?[/QUOTE]

Oliva jestem gotowa do ogłoszeń. Proszę o dane do kontaktu i jakieś info o Czarusiu. Przeczytałam posty i z braku informacji napisałam tak:

[B]Malutki szczeniaczek cudem uniknął schroniska i szuka domu.[/B]
Nazywa się Czaruś, bo oczarował mnie od chwili, kiedy go ujrzałam i wiedziałam, ze muszę znaleźć dla niego wspaniały dom..Jest najbardziej całuśnym chłopczykiem jakiego widziałam.
Jest malutki, drobniutki. Wygląda na dwumiesięcznego szczeniaczka a po ząbkach wynika, że powinien mieć cztery – pięć miesięcy. Jest to cudny, rewelacyjny maluch i wygląda na to, że będzie
malutkim pieskiem. [COLOR=#000000]Jeśli jesteś odpowiedzialny i zdecydowany zaadoptować Czarusia, zadzwoń. Podpisujemy umowę adopcyjną i przed oddaniem psa spotykamy się w celu zapoznania.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Piesek j[/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][SIZE=2]est zaszczepiony, zachipowany i zabezpieczony od pasożytów [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][SIZE=2]Zainteresowanym udzielę więcej informacji telefonicznie [/SIZE][/FONT][/COLOR]

Uzupełnij informacje

Posted

Dzisiaj ostatecznie muszę wysłać do ogłoszeń w TV Siedlce. Mamy na ogłoszenia 2 min czasu. Może być do czterech stron. Jedna strona to będzie na ogłoszenia psów odłowionych na tej stronie może być 9 zdjęć maksymalnie.
Pozostałe na psy z DT do adopcji. Na jednej stronie 2 - 3 psy po jednym zdjęciu. Proszę pomóżcie i wybierzcie te zdjęcia lub do trzech, czterech zdjęć i wtedy poproszę, aby sami z nich wybrali po jednym najlepszym zdjęciu. Muszę to wysłać dzisiaj to jutro to opracują i od soboty będzie leciało. Jedna pętla jak wczoraj sprawdziłam to około 20 minut a więc co 20 min, będą się ukazywały nasze psiaczki.
Pomóżcie mi też wybrać najlepsze zdjęcia moich tymczasów. Ja w nocy siedziałam nad tymi zdjęciami. Wybrałam po cztery i zaraz je wkleję na te moje wątki.
Zerknijcie więc i tam.

Posted

Bonnie jeszcze siedzi, ale w weekend robimy nowe zdjęcia i można ruszać z ogłoszeniami. Uporaliśmy się z problemami i niech już idzie do domu bo wreszcie ją zostawimy :evil_lol:

Posted

Zrobiłam ogłoszenia Czarkowi. Postaram się jutro zrobić dla Lany, ale nie wiem czy dam radę. Jutro już jadę na wieś i mam jeszcze sporo do załatwienia. Na wsi mogę tylko wpisać post. Wysyłanie zdjęć nie przejdzie a ogłoszenia bez zdjęć nie mają sensu. Czarek ma już 79 wejść na Gumtree

Posted

Znalazłam ten wpis w moich informacjach. Wklejam ku pamięci. "Ewu i wszyscy myślę, że powinnyśmy spróbować podjąć jeszcze jedno zadanie choć bardzo trudne. Kilka dni temu zadzwoniła do mnie pixie i opowiedziała mi dramatyczną historię. W schronisku, żyje mały psiak na wózeczku i staje się cud, bo psiaczek trafia do domu. Nie pamiętam co się stało ( nie chciałam tego słyszeć, bo wiedziałam, że ja nic mu pomóc nie mogę i nie miałam nadziei, że będzie mógł powstać ten wątek, który pozwoli nam na na takie działanie) Wiem, że piesek wrócił do schroniska. Przypominam sobie wątek sprzed kilku lat. Maleńki piesek na wózeczku i nikt , nikt nie chciał go adoptować.
Ciągle wracałam do tego wątku , zastanawiałam się, czy ja dałabym sobie radę (I piętro, schody i psy już w domu) a kiedy podjęłam decyzję to okazało się, że za późno, bo niespodziewanie piesek odszedł ) Może temu wspólnie udałoby się pomóc.

Trzeba odszukać co się dzieje z pieskiem i może znowu napisać do Tundry. Może stanie się cud jak z bezłapkiem?

Posted

[B]Ewu [/B]karmę można już zamówić
[QUOTE]a gdzie go szukać? tego albumu?
widziałaś zdjęcie Pimpka? pani Małgosia zaprasza......[/QUOTE]
album jest u mnie na fb tutaj link

[URL]https://www.facebook.com/ola.wieremiejczyk/media_set?set=a.514943748553782.1073741826.100001144832414&type=3#!/ola.wieremiejczyk/media_set?set=a.514943748553782.1073741826.100001144832414&type=3[/URL]

zdjęc Pimpka nie widziałam , gdzie mogę je zobaczyć ?
[B]Wanda Szostak [/B]przepraszam nie wysłałm zdjęć ale dopiero dziś mam net taki prywatny z dojsciem do zdjęć nie wiem czy to jeszcez aktualne
i na jaki mail ewentualnie ?

Jeśli chodzi o Lanę teraz cisza ale w końcu liczę , ze TEN domek się odezwie. To słodka delikatna taka kanapowa niunia co nei znaczy ze nie lubi sobie poszaleć - na dworze dostaje reularnej " głupawki ":lol:
Teraz jeszcze w domu ją nosi bo niespodzianie mam u siebie na dt 1,5 miesięczną malutką kicie - Lana jest przyjazna az za bardzo i muszę je separować
szaleństwo w domu

Posted

[quote name='Olusia88'][B]Ewu [/B]karmę można już zamówić

album jest u mnie na fb tutaj link

[URL]https://www.facebook.com/ola.wieremiejczyk/media_set?set=a.514943748553782.1073741826.100001144832414&type=3#!/ola.wieremiejczyk/media_set?set=a.514943748553782.1073741826.100001144832414&type=3[/URL]

zdjęc Pimpka nie widziałam , gdzie mogę je zobaczyć ?
[B]Wanda Szostak [/B]przepraszam nie wysłałm zdjęć ale dopiero dziś mam net taki prywatny z dojsciem do zdjęć nie wiem czy to jeszcez aktualne
i na jaki mail ewentualnie ?

Jeśli chodzi o Lanę teraz cisza ale w końcu liczę , ze TEN domek się odezwie. To słodka delikatna taka kanapowa niunia co nei znaczy ze nie lubi sobie poszaleć - na dworze dostaje reularnej " głupawki ":lol:
Teraz jeszcze w domu ją nosi bo niespodzianie mam u siebie na dt 1,5 miesięczną malutką kicie - Lana jest przyjazna az za bardzo i muszę je separować
szaleństwo w domu[/QUOTE]
[B]Przypomnij mi jaka to była karma i podaj na pw adres do wysyłki.[/B]

Posted

[QUOTE][B]Przypomnij mi jaka to była karma i podaj na pw adres do wysyłki.[/B][/QUOTE]
Karmę dostałam od [B]An1a [/B]i to była chyba Nutra ale pewności nie mam . Adres już wysyłam

Posted

[quote name='Olusia88']Karmę dostałam od [B]An1a [/B]i to była chyba Nutra ale pewności nie mam . Adres już wysyłam[/QUOTE]
Dziękuję:)
Zamawiam:)

Posted

ewu pamietaj ze mam troche figurek na bazarek :-) i lalki porcelanowe .

Tak przy okazji spytam co z nasza umowa adopcyjna ?

i powiem ze Korba ma sie swietnie ,jutro jedziemy na dzialke , i duzo by o niej pisac z Fifka juz sa mega kumpelami i spi z nami lub Wika ,uwielbia zabawy sznurkiem i pilkami i przeciaganie sznura z Fifka :-)

Posted

Dzwoniła do mnie pani w sprawie Lany. Jest zdecydowana na adopcję jej suczka odeszła na raka . Pani mieszka w Warszawie
z mamą okolice dworca wileńskiego . Pracuje zmianowo ale niedługo wybiera się na emeryturę byłam zdziwiona bo po głosie
nie słychac . Brzmiała sensownie , minus dla mnie to , ze mieszka w bloku bo Lanka lubi pobiegac ale dt jest od tego zeby się czepiać:diabloti:
Pani nie ma wątpliwości więc chyba teraz muszę kogoś prosić o wizytę przedadopcyjną.

Posted

[quote name='Olusia88']Dzwoniła do mnie pani w sprawie Lany. Jest zdecydowana na adopcję jej suczka odeszła na raka . Pani mieszka w Warszawie
z mamą okolice dworca wileńskiego . Pracuje zmianowo ale niedługo wybiera się na emeryturę byłam zdziwiona bo po głosie
nie słychac . Brzmiała sensownie , minus dla mnie to , ze mieszka w bloku bo Lanka lubi pobiegac ale dt jest od tego zeby się czepiać:diabloti:
Pani nie ma wątpliwości więc chyba teraz muszę kogoś prosić o wizytę przedadopcyjną.[/QUOTE]
Olu karma pojechała.
Ważne ,żeby Pani nie była samotna- jakaś rodzina w formie zaplecza , która zapewni pieskowi opiekę w sytuacji np. choroby Pani...
Starszy człowiek i szczeniak to ryzykowne na przyszłość...
Może to wcześniejsza emerytura.....

Posted

[quote name='ewu']Ale jak mieszka z mamą to chyba nie ma stu lat:):):):)[/QUOTE]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Ewu [/B]pani jestpielęgniarką więc nie wiem czy to wcześniejsza emerytura [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Dlatego konieczne jest wg mnie osobiste poznanie tej Pani –żeby zobaczyć w jakim wieku co i jak bo co nagle to po diable jak wiadomo[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Czy ktoś mógłby mi pomóc z wizytą p/a ?[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='katia_793']ewu jasne ze moge wyslac :-) a nasza umowa byla wyslana do wandy i potem ania miala nam przeslac jak wroci od wandy[/QUOTE]
A oki:)
Jak uproszę kogoś o bazarek , to Ci podam adres do wysyłki.

Posted

[quote name='Olusia88'][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000][B]Ewu [/B]pani jestpielęgniarką więc nie wiem czy to wcześniejsza emerytura [/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Dlatego konieczne jest wg mnie osobiste poznanie tej Pani –żeby zobaczyć w jakim wieku co i jak bo co nagle to po diable jak wiadomo[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Calibri]Czy ktoś mógłby mi pomóc z wizytą p/a ?[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
Olu poproś Anię.
Jak nie będzie mogła , to kogoś poszukam. A w jakim rejonie Warszawy Pani mieszka?

Posted

[quote name='oliva64']Pani wando czy moj maluch ma juz jakies ogloszenia?[/QUOTE]
Czy możesz przysłać fotki i dane kontaktowe?
Jak tam piesio?