Jump to content
Dogomania

ZA TM :-((( 1250pln POTRZEBNE DLA HUZARKA! MA DOM ALE MA TEZ DLUG DO SPLACENIA...

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja nadal prosze o wsparcie - koszt leczenie huzara to na dzien dzisijszy okolo 1 600 zl, a zebrane na niego pieniadze to... 615 zl wiec gdyby ktos zechcial na wesprzec... to bede wdzieczna :roll:

pzdr
GreenEvil

• 2 weeks later...
Posted

moze tytul troche zmienic, bo on nadal jest sliczny, a tak to malo osob zaglada myslac ze jakis potworek sie tu kryje, ona jest cudny, zeby tylko znalazl dom to bedzie jeszcze piekniejszy...

Posted

irysek napisał(a):
moze tytul troche zmienic, bo on nadal jest sliczny, a tak to malo osob zaglada myslac ze jakis potworek sie tu kryje

Eee... Może zwykły człowiek zdobyłby się na taką dyskryminację, ale na pewno nie dogomaniak;) A ja, przyznam się, prędzej zajrzę do wątku o intrygującym lub drastycznie brzmiącym tytule niż do innego. Jednak co prawda to prawda!! Huzarek jest i był prześliczny więc tytuł nie pasuje. Który zresztą pies nie jest piękny? Też jestem za uaktualnieniem wątku:)

Posted

irysek napisał(a):
moze tytul troche zmienic, bo on nadal jest sliczny, a tak to malo osob zaglada myslac ze jakis potworek sie tu kryje, ona jest cudny, zeby tylko znalazl dom to bedzie jeszcze piekniejszy...

Nie ma sprawy - moge w kazdej chwili zmienic tytul. Podajcie tylko na jaki.
Beata