Bewarka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Czy ten piesek jest na stronie bezdomnych szpiców? Jak nie to ja moge tam ogłosić ;) Quote
sugarr Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A wiadomo coś o jego nastawieniu do innych psów? Quote
Paulina87 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 justys95 napisał(a):Czy ten piesek jest na stronie bezdomnych szpiców? Jak nie to ja moge tam ogłosić ;) Tak jest na bezdomnych szpicach Quote
GreenEvil Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A ja nadal prosze o wsparcie - koszt leczenie huzara to na dzien dzisijszy okolo 1 600 zl, a zebrane na niego pieniadze to... 615 zl wiec gdyby ktos zechcial na wesprzec... to bede wdzieczna :roll: pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hop do góry malutki!!! Szukamy mu nadal domku moze wreszczie ktoś go zauważy. Przebywa on w Warszawie na SGGW Quote
betinka24 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Hop Huzarku do góry!! Jestes taki piekny ale nikt cie niechce :-( Quote
betinka24 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Huzarek bardzo prosi o wsparcie finansowe i nadal czeka z utesknieniem na domek Quote
asiak Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 a Ty Huzarku nadal tutaj...:-( nie było mnie kilka dni i powiem szczerze że liczyłam na domek dla Ciebie... Quote
betinka24 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Huzarek ciagle czaka na domek, hop malutki na góre!!! Quote
BeataJ Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Ja zagladam! Huzarku.....gdzie ten Twoj nowy domek.....? Beata Quote
GreenEvil Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Huzarek bardzo potrzebuje domku!!! pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 to taka piękna i kochana psinka gdzie jest ten jego dom, czy wkoncu ktos go przygarnie i pokocha na zawsze Quote
irysek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 moze tytul troche zmienic, bo on nadal jest sliczny, a tak to malo osob zaglada myslac ze jakis potworek sie tu kryje, ona jest cudny, zeby tylko znalazl dom to bedzie jeszcze piekniejszy... Quote
Lemoniada Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 irysek napisał(a):moze tytul troche zmienic, bo on nadal jest sliczny, a tak to malo osob zaglada myslac ze jakis potworek sie tu kryje Eee... Może zwykły człowiek zdobyłby się na taką dyskryminację, ale na pewno nie dogomaniak;) A ja, przyznam się, prędzej zajrzę do wątku o intrygującym lub drastycznie brzmiącym tytule niż do innego. Jednak co prawda to prawda!! Huzarek jest i był prześliczny więc tytuł nie pasuje. Który zresztą pies nie jest piękny? Też jestem za uaktualnieniem wątku:) Quote
BeataJ Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 irysek napisał(a):moze tytul troche zmienic, bo on nadal jest sliczny, a tak to malo osob zaglada myslac ze jakis potworek sie tu kryje, ona jest cudny, zeby tylko znalazl dom to bedzie jeszcze piekniejszy... Nie ma sprawy - moge w kazdej chwili zmienic tytul. Podajcie tylko na jaki. Beata Quote
Lemoniada Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Może coś w stylu "Urzekający pies w typie husky - nie pozwól by te błękitne oczy zgasły...". Nie mam dziś weny:p Quote
Recommended Posts