BeataJ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Jejku....dlaczego Ty tak dlugo czekasz na domek!!!! Hopaj do gory! Beata Quote
GreenEvil Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Huzar, na pierwsza - marsz !!! pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Huzarku kiedy cie wreszczie ktos zauwazy, hop do góry niech cie ktos wreszczie wypatrzy Quote
betinka24 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A piekny Huzarek wciaz czeka na swojego Pana Quote
Lemoniada Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Litości, Huzarku...:( Na pierwszą stronę, prędziutko! A gdzie właściwie teraz jest piechol, w DT? Bo jużem się pogubiła...:oops: Quote
GreenEvil Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Huzarek jest w Hoteliku pod Warszawa. pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Napisala do mnie Ola ktora zajmuje sie takze Huzarkiem, brakuje sporo pieniazków na pokrycie kosztow leczenia Huzarka, bardzo prosimy o pomoc, jest naperawde bardzo potrzebne wsparcie finansowe Jesli ktos moze niech pomoze kazda zlotowka sie liczy!!! Quote
Bewarka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Czy Huzarek ma nadal ten dług spłacić? Bo na bazarku z dziewczynami byśmy sprzedawały rysunki psów żeby mu ulżyć długu... Quote
betinka24 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 justys95 napisał(a):Czy Huzarek ma nadal ten dług spłacić? Bo na bazarku z dziewczynami byśmy sprzedawały rysunki psów żeby mu ulżyć długu... z tego co zrozumialam to dlug za Huzarka to 3500 tys, niewiem ile jest juz na jego koncie ale napewno sporo brakuje. Niestety ale trzeba zaplacic ten dlug za leczenie Huzarka Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 betinka24 napisał(a):z tego co zrozumialam to dlug za Huzarka to 3500 tys, niewiem ile jest juz na jego koncie ale napewno sporo brakuje. Niestety ale trzeba zaplacic ten dlug za leczenie Huzarka ILE?!:crazyeye: GreenEvil mówiła coś o 2tys! A to spoora różnica:crazyeye: Matko Święta, ja bez grosza:placz: Poszukam czegoś na bazarek. Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 ej... 2 tysiace... 1400 "sie" nazbieralo dzieki ludziom dobrej woli. 3500 w sumie kosztuje Huzarek. pzdr GreenEvil Quote
betinka24 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Kto moze to niech pomorze, wkoncu trzeba oplacic leczenie Huzarka. Liczy sie kazda zlotowka Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 GreenEvil napisał(a):ej... 2 tysiace... 1400 "sie" nazbieralo dzieki ludziom dobrej woli. 3500 w sumie kosztuje Huzarek. :mdleje: 2 tysiące to i tak dużo, ale lepiej brzmi niż 3,5 tys. Huzarek, Lenka, Cyprysek, Cezarek, pewnie jeszcze masa innych... Dziewczyny, czy nie za dużo bierzecie na swoje barki?:shake: Już widze te kosmiczne długi jakie pewnie macie:placz: Ale z drugiej strony - jak tu psu odmówić... Źle się dzieje:( Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Lemoniada napisał(a)::mdleje: 2 tysiące to i tak dużo, ale lepiej brzmi niż 3,5 tys. Huzarek, Lenka, Cyprysek, Cezarek, pewnie jeszcze masa innych... Dziewczyny, czy nie za dużo bierzecie na swoje barki?:shake: Już widze te kosmiczne długi jakie pewnie macie:placz: Ale z drugiej strony - jak tu psu odmówić... Źle się dzieje:( pewno masz racje... jednak, jak mam perspektywe psa konajacego w bolach, lub psa okaleczonego, bo "komus sie nie chcialo".... to przestaje myslec racjonalnie :oops: taka przywara :roll:. I wierze w Dogo, nie raz nie dwa bywaly gorsze sytuacje... tylko teraz wakacje.. i okruuuuuuutnie zle sie zbiera pieniadze :placz: pzdr GreenEvil Quote
daga_27 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 nie dosc tego, ze zle zbiera sie pieniadze, to do tego w wielkiej ilosci zbiera sie psiaki............niestety :( Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 daga_27 napisał(a):nie dosc tego, ze zle zbiera sie pieniadze, to do tego w wielkiej ilosci zbiera sie psiaki............niestety :( Coś bym powiedziała na temat tego zbierania pieniędzy... ale się powstrzymam:roll: Quote
betinka24 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Lemoniada napisał(a):Coś bym powiedziała na temat tego zbierania pieniędzy... ale się powstrzymam:roll: A co byus powiedziala??? Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaa kyszzzzzzzzzzzzzzzz z tego watku z klotniami :mad: bo modow ponasylam :eviltong: pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 GreenEvil napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaa kyszzzzzzzzzzzzzzzz z tego watku z klotniami :mad: bo modow ponasylam :eviltong: A gdzie Ty tu kłótnie widzisz?:crazyeye: Toż ja milczę jak ten głaz nagrobny:roll: Subtelna jestem, doceń to cioteczko. Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Lemoniada napisał(a):A gdzie Ty tu kłótnie widzisz?:crazyeye: Toż ja milczę jak ten głaz nagrobny:roll: Subtelna jestem, doceń to cioteczko. Totez doceniam i sle cioteczce miljon podziekowan za subtelnosc... ja tak tylko na zas i k'przestrodze mowie ;) pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 No i gdzieś nam przez to wszystko sliczny Huzarek umknął. Cudowny piesku, hop! Zbieramy na długi! GreenEvil, może warto zamieścić w tytule, że pies ma 2 tys. długu na koncie? Tylko czyto przywabi czy raczej odstraszy?:( Quote
GreenEvil Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Lemoniada napisał(a):No i gdzieś nam przez to wszystko sliczny Huzarek umknął. Cudowny piesku, hop! Zbieramy na długi! GreenEvil, może warto zamieścić w tytule, że pies ma 2 tys. długu na koncie? Tylko czyto przywabi czy raczej odstraszy?:( raczej warto.. ale zmienic tytul moze tylo Beata... i prosze o trzymanie kciukow za Huzarka jutro :razz: pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 GreenEvil napisał(a):raczej warto.. ale zmienic tytul moze tylo Beata... i prosze o trzymanie kciukow za Huzarka jutro :razz: A to jutro jakiś szczególny dzień? Jakaś wizyta przedadopcyjna...? Rany, i ciotki nic nie wiedza?:crazyeye: GreenEvil! Kciuki trzymać będę, ale powiedz mi za co!:lol: Quote
BeataJ Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 GreenEvil napisał(a):raczej warto.. ale zmienic tytul moze tylo Beata... i prosze o trzymanie kciukow za Huzarka jutro :razz: pzdr GreenEvil Moze tak byc? Jak nie napiszcie to zmienie. Trzymam kciuki!!!! Napisz tylko za co :-) Beata Quote
Recommended Posts