Jump to content
Dogomania

ZA TM :-((( 1250pln POTRZEBNE DLA HUZARKA! MA DOM ALE MA TEZ DLUG DO SPLACENIA...

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisala do mnie Ola ktora zajmuje sie takze Huzarkiem, brakuje sporo pieniazków na pokrycie kosztow leczenia Huzarka, bardzo prosimy o pomoc, jest naperawde bardzo potrzebne wsparcie finansowe
Jesli ktos moze niech pomoze kazda zlotowka sie liczy!!!

Posted

justys95 napisał(a):
Czy Huzarek ma nadal ten dług spłacić? Bo na bazarku z dziewczynami byśmy sprzedawały rysunki psów żeby mu ulżyć długu...

z tego co zrozumialam to dlug za Huzarka to 3500 tys, niewiem ile jest juz na jego koncie ale napewno sporo brakuje. Niestety ale trzeba zaplacic ten dlug za leczenie Huzarka

Posted

betinka24 napisał(a):
z tego co zrozumialam to dlug za Huzarka to 3500 tys, niewiem ile jest juz na jego koncie ale napewno sporo brakuje. Niestety ale trzeba zaplacic ten dlug za leczenie Huzarka

ILE?!:crazyeye: GreenEvil mówiła coś o 2tys! A to spoora różnica:crazyeye: Matko Święta, ja bez grosza:placz: Poszukam czegoś na bazarek.

Posted

GreenEvil napisał(a):
ej... 2 tysiace... 1400 "sie" nazbieralo dzieki ludziom dobrej woli.
3500 w sumie kosztuje Huzarek.

:mdleje:
2 tysiące to i tak dużo, ale lepiej brzmi niż 3,5 tys. Huzarek, Lenka, Cyprysek, Cezarek, pewnie jeszcze masa innych... Dziewczyny, czy nie za dużo bierzecie na swoje barki?:shake: Już widze te kosmiczne długi jakie pewnie macie:placz: Ale z drugiej strony - jak tu psu odmówić... Źle się dzieje:(

Posted

Lemoniada napisał(a):
:mdleje:
2 tysiące to i tak dużo, ale lepiej brzmi niż 3,5 tys. Huzarek, Lenka, Cyprysek, Cezarek, pewnie jeszcze masa innych... Dziewczyny, czy nie za dużo bierzecie na swoje barki?:shake: Już widze te kosmiczne długi jakie pewnie macie:placz: Ale z drugiej strony - jak tu psu odmówić... Źle się dzieje:(

pewno masz racje... jednak, jak mam perspektywe psa konajacego w bolach, lub psa okaleczonego, bo "komus sie nie chcialo".... to przestaje myslec racjonalnie :oops: taka przywara :roll:.
I wierze w Dogo, nie raz nie dwa bywaly gorsze sytuacje... tylko teraz wakacje.. i okruuuuuuutnie zle sie zbiera pieniadze :placz:

pzdr
GreenEvil

Posted

daga_27 napisał(a):
nie dosc tego, ze zle zbiera sie pieniadze, to do tego w wielkiej ilosci zbiera sie psiaki............niestety :(

Coś bym powiedziała na temat tego zbierania pieniędzy... ale się powstrzymam:roll:

Posted

GreenEvil napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaa kyszzzzzzzzzzzzzzzz z tego watku z klotniami :mad: bo modow ponasylam :eviltong:

A gdzie Ty tu kłótnie widzisz?:crazyeye: Toż ja milczę jak ten głaz nagrobny:roll: Subtelna jestem, doceń to cioteczko.

Posted

Lemoniada napisał(a):
A gdzie Ty tu kłótnie widzisz?:crazyeye: Toż ja milczę jak ten głaz nagrobny:roll: Subtelna jestem, doceń to cioteczko.

Totez doceniam i sle cioteczce miljon podziekowan za subtelnosc... ja tak tylko na zas i k'przestrodze mowie ;)

pzdr
GreenEvil

Posted

No i gdzieś nam przez to wszystko sliczny Huzarek umknął. Cudowny piesku, hop! Zbieramy na długi! GreenEvil, może warto zamieścić w tytule, że pies ma 2 tys. długu na koncie? Tylko czyto przywabi czy raczej odstraszy?:(

Posted

Lemoniada napisał(a):
No i gdzieś nam przez to wszystko sliczny Huzarek umknął. Cudowny piesku, hop! Zbieramy na długi! GreenEvil, może warto zamieścić w tytule, że pies ma 2 tys. długu na koncie? Tylko czyto przywabi czy raczej odstraszy?:(

raczej warto.. ale zmienic tytul moze tylo Beata...
i prosze o trzymanie kciukow za Huzarka jutro :razz:

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):

A to jutro jakiś szczególny dzień? Jakaś wizyta przedadopcyjna...? Rany, i ciotki nic nie wiedza?:crazyeye: GreenEvil! Kciuki trzymać będę, ale powiedz mi za co!:lol:

Posted

GreenEvil napisał(a):

pzdr
GreenEvil

Moze tak byc? Jak nie napiszcie to zmienie.
Trzymam kciuki!!!! Napisz tylko za co :-)

Beata