Jump to content
Dogomania

ZA TM :-((( 1250pln POTRZEBNE DLA HUZARKA! MA DOM ALE MA TEZ DLUG DO SPLACENIA...

Recommended Posts

Posted
  • Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dowiedz sie jak najwiecej o tym psiaku od kiedy jest w schronisku czy jest lagodny .
widze ze jestes z tczewa jutro jade zawiesc do was wyadoptowana sunie amstafke :) jest rozkoszna

Posted

Tak, jestem z Tczewa.
Postaram sie dowiedziec czegos o tym pieknym rudzielcu.

My tez mialysmy dobeczki z Twojego elblaskiego schronu - maja juz nowe domki!

Beata

Posted

Daga - moze po swietach zobaczymy czy da sie na spacerek wyprowadzic, co? Moze ciut go wyczeszemy?

Czy ktos moze polecic jak taka siersc mozna choc ciutke wypielegnowac bez kapieli? Bo o kapieli w schronie mozemy zapomniec.....:-( Moze jakies suche szampony sa? Kto moze cos doradzic?

Beata

Posted

ja mam suchy szampon. ale szczote musimy kupic, bo do dlugowlosych nie posiadamy. a potem spryskamy go olejkiem norkowy i bedzie to pies prawie wystawowy:evil_lol:

Posted

jak tylko odzyskam telefon to zadzwonie do Kasi i przeprowadze wywiad srodowiskowy hihih

Beata a Ty kolejny sukces wczoraj odnioslac skoro wpuscili Cie "na" schron :-)

Posted

I znow mialam telefon w jego sprawie. Oj...aby tylko w schronie nie odsylaki tych ludzi z kwitkiem. Wczoraj jak bylam w schronie to juz biura zamkniete, jeden pracownik na caly schron, nie bylo szans aby sie dowiedziec czegos o nim.

Do Kasi juz dzwonilam ale nie odbiera, wczoraj w schronie powiedzieli, ze w domu jest z chorym dzieckiem.

Beata

Posted

wszystkim dogomaniakom i podopiecznym:
zdrowych, spokojnych i radosnych świat Zmartwychwstania Pańskiego, bogatego zajączka oraz mokrego Dyngusa

życzy
Asia, Norka i Goofy