Jump to content
Dogomania

ZA TM :-((( 1250pln POTRZEBNE DLA HUZARKA! MA DOM ALE MA TEZ DLUG DO SPLACENIA...

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GreenEvil napisał(a):
O jaki ladny tytul :loveu:

Dziękuję dziewczęta:oops:
Tylko nie biorę na siebie odpowiedzialności jeśli tytuł się nie sprawdzi i nie przyniesie efektów:p

Posted

Lemoniada napisał(a):
Może coś w stylu "Urzekający pies w typie husky - nie pozwól by te błękitne oczy zgasły...". Nie mam dziś weny:p

Mowisz - masz :-)

Posted

nie wiem czy juz pytalam, jest pooglaszany na tych przeroznych stronach, na ktorych ludzie wyszukuja psy do adopcji?
ja nie umiem tego robic ale moge kogos poprosic. a nad tytulem trzeba pomyslec znowu chyba faktycznie, chyba za malo dramatyczny.
przykre ale ludzi im watek tragiczniej zatytulowany tym przyciaga bardziej.

Posted

Niuniu ależ z Ciebie pięknotek! Wskakuj do domku szybciutko! Domki gdzie jesteście??? Taki piękny psiur (ach te oczy!) już dawno powinien mieć swój domek a nie siedzieć w schromnie! Cioteczki do dzieła!

Posted

Mamucio jest teraz w hoteliku.
Jesli ktos zechcialby wesprzec jego pobyt.. i co wiecej - pomoc olpacic jego leczenie na sggw.. to prosze o wplaty:

Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda Numer konta: VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

nr konta dla przelewów z zagranicy:
SWIFT: BIG BPLPW PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146

z dopiskiem "Huzar"

pzdr
GreenEvi

Posted

betinka24 napisał(a):
A moze trzeba by bylo zmienic opis Huzarka, napisac ze jego stan zdrowia juz jest dobry, ze nie przebywa juz w klinice ttylko teraz mieszka w hoteliku

Napiszcie mi co ma byc na pierwszej stronie i wstawie. Jak tytul trzeba zmienic to tez dajcie znac.

Beata

Posted

BeataJ napisał(a):
Napiszcie mi co ma byc na pierwszej stronie i wstawie. Jak tytul trzeba zmienic to tez dajcie znac.

Beata

Tzn ja uwazam ze trzeba by bylo napisac ze piesek jest juz zdrowy ze nie przebywa juz w klinice tylko w hoteliku i ze miewa sie dobrze ale brak mu domku w ktorym bylby kochany, cos w tym stylu zeby ludzie nie mysleli ze ciagle jego stan zdrowia jest fatalny