viola87 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witam! Wkońcu jestem!!!! :))) no więc tak, u Huzarka raz lepiej ,raz gorzej i tak na zmianę - na szczęście częściej jest "to" lepiej więc jakoś dajemy radę :) jest na lekach...jeżeli chodzi o mycie ząbków to już mu się to znudziło i nie bardzo na to pozwala...niestety już taki z niego okaz. Poza tym wszystko jest OK , fajnie dogaduje sie z reszta psiaków - jeszcze nie było żadnych konfliktów miedzy nimi (a mam zaczepnego samca terierka!). Apetyt wporządku więc sie cieszę bo nabiera masy a taka "szkapka" z niego była hihi. Niestety teraz smutne wieści - choraba na którą cierpi jest niestety głupim przypadkiem bo w każdej chwili jak z tego wyjdzie nie jest powiedziane ze na zawsze (nawroty) :(( a to może doprowadzić do nowotworu a co za tym idzie lek.wet.zaznaczyli że może być konieczne usunięcie zębów a w najgorszym i męczącym przypadku - eutanazja! :(( o tym to nawet nie mogę myśleć!!!! robię więc co w mojej mocy!!! no i zapomniałam wspomniec ciut dobrego - przetoka ładnie sie goi i ten ból i zapalenie dziąsełek - mija. ps.wygląda nieco inaczej niż na ślicznych zdjęciach ze schr.niestety - ma brązową przerzadzoną sierść i pozwoliłam sobie wyczesać mu wkońcu ogon i "portki" na udach, wiec jest taki troszke dziwny ale mam nadzieje ze stan poprzedni powroci i znow bedzie beauty (dla mnie i tak jest) hihi :) co do zjec to mam ich mnóstwo ale narazie nie bardzo mam mozliwosc je dodac wiec prosze uzbroic sie w cierpliwosc ;) no i mała drobnostka - dziewczynka Huzara (Tiłana) nabawiła sie zapalenia ucha , ale na szczescie 3dni i już wszystko mija :) gorąco pozdrawiam! buziaczki od Huzarka !!!! Quote
viola87 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 aha - jeszcze jedno - Dorotko - nie masz za co mi dziekować ... Quote
Lemoniada Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Viola87 - cudnie!:loveu: A o zdjęcia pięknie prosimy:cool3: Quote
GreenEvil Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 viola87 napisał(a):aha - jeszcze jedno - Dorotko - nie masz za co mi dziekować ... Doskonale wiesz, ze mam ... wiekszosc spoleczenstwa, przy takich jazdach ze zdrowiem oddala by psa z powrotem, bo wybrakowany :roll: ... on jest jak sie okazuje psem specjalej troski :-( Nie zapominaj karmic go jak nawiecej karma sucha - pomaga utrzymac zeby w czystosci. G woli wytlumaczenia dla wspolczytaczy: Huzio ma uczulenie na plytke zebowa :grab:. Przyrost tej plytki skutkuje tym, ze puchnie mu caly pysior, pies nie je - bo go boli :-(. pzdr GreenEvil Quote
Lemoniada Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Zapomnieliśmy wszyscy o Huzarku, a on w dalszym ciągu ma niespłacony dług...:( Quote
viola87 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 witam, Huzarek miał się świetnie do czasu - jakieś 1,5tyg.cieszył się zdrowiem ,nic go nie bolało a tu znów jak na złość widzę , że ząbki go bolą albo dziąsełka... :( chyba będę musiała rozważyć jednak usunięcie tych kiełek...niestety.... dam znać jak już wszystko się wyklaruje..... pozdr. Quote
Lemoniada Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Może to jakaś autoagresja organizmu? Kurcze, że też go muszą jeszcze problemy zdrowotne prześladować:shake: Ale najważniejsze, że znalazł kochający DOM, dziękujemy Ci violu:loveu: Quote
viola87 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ...bez Huzia to juz nie to samo..... :((((( dziekuje Wam wszystkim ze chociaz przez 2 mies.mogłam nacieszyc się tym wspaniałym psem.... mogę z dumą rzec ,że byłam właścicielką przepięknego i jakże inteligentnego Huzarka. Choć to niesprawiedliwe, bo zasłużył na długie i piękne życie..... !!! :(((( los mi go odebrał... Quote
BeataJ Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Violu - bardzo mi przykro...Ja nigdy nie zapomne dniakiedy zobaczylam go za kratkami w gdanskim schronie. Mial wielkie szczescie, ze trafil wlasnie na Ciebie. Trzymaj sie! Beata Quote
masienka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 o nieeee....:-( straszenie mi przykro... i dziekuje, za ten czas kiedy czul sie w koncu kochany. Trzymajcie sie cieplutko... Quote
Lemoniada Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 O Boże! Czyżby był na coś chory? Huzarku, bądź szczęsliwy za TM... ['] Violu, tak ogromnie mi przykro, trzymaj się, Kochana...:( Quote
viola87 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :(((((((((((((((((((( nie potrafie się z tym oswoić .... :(((((( nadal to do mnie nie dociera..... !! nie dorzeczne , że wśród nas nie ma mego kochanego Huzarka.... to ja miałam szczęście,że trafiłam na NIEGO... <3 Huzarku - dla Ciebie :-**************** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego mnie opuściłeś.... Quote
Agga Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Przeszłam cały ten wątek. Co za piękny pies. [`][/FONT] Quote
viola87 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nadal Cię kocham i pamietam o Tobie Huzarku :-* ['] ['] ['] Quote
Recommended Posts