Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']no jak tu nie wierzyć - to już któryś raz... :placz: ale dół... a przez chwilę żyłam sobie w euforii...[/QUOTE]
No a jakbyś nie napisała i by nie zadzwonili, to jaki byłby powód? :diabloti:
[quote name='Saththa']kto to guseł?[/QUOTE]
Co to ;)

Posted

[quote name='zerduszko']No a jakbyś nie napisała i by nie zadzwonili, to jaki byłby powód? :diabloti:
[/QUOTE]

ALE NAPISAŁAM więc nie sprawdzimy już co by było gdybym nie napisała - JASNE? :placz:

Posted

a to se popieraj :eviltong: ja tam swoje wiem... że jak nie utrzymam na wodzy euforii i peplam to nie udaje się NIC :placz: no dziś to już normalnie... "już był w ogródku już witał się z gąską" i co? i JAJCO :(

Posted

Ale jest na co czekac'! Nie chciałam wczoraj dokuczac' Wasi, ale tak sobie myślałłam, że się zdziwi jak w niedzielę będzie miała telefon :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='sybisia']Ale jest na co czekac'! Nie chciałam wczoraj dokuczac' Wasi, ale tak sobie myślałłam, że się zdziwi jak w niedzielę będzie miała telefon :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE]

no miałam telefon, ale dopiero po moim smsie :oops: , więc póki Timek nie będzie zameldowany na swoim i póki nie zaakceptuje kota to nie cieszę się nic a nic!

Potrzebny ktoś do sprawdzenia domu w Woli Zabierzowskiej koło Niepołomic

Posted

On jest prześliczny, ciekawa jestem jak będzie wyglądał na wiosne po obcięciu...

To trzymam kciuki zeby wszystko potoczyło się dobrze przez najbliższe 2 tygodnie

:thumbs:Trzymam:thumbs:

Posted

no własnie szukam na wizytę i coś cienko... jak się nie znajdzie to missieek pojedzie po kastracji z Timkiem, ale wolałabym wcześniej bo jak się okaże że nic z tego nie będzie to stracimy 2 tygodnie