lamia2 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Cioteczki w niedzielę jedziemy do nowego domku :lol: Trzymajcie kciuki, żeby Baruś się spodobał, bo on starsznie kocha człowieka, tylko jego nikt nigdy nie kochał i przez to jest taki mało uczłowieczony, ale on bardzo, bardzo chce żeby nowe pańcie dały mu szansę. Quote
basiagk Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Lamia TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!!!!! Barri na pewno jest cudowny bo od Ciebie!!!!:p Quote
lamia2 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 basiagk napisał(a):Lamia TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!!!!! Barri na pewno jest cudowny bo od Ciebie!!!!:p Basia :calus: Quote
basia0607 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dzwonila wetka ! czekaja na psa.Nie ma narazie obrózki ,bo chcą kupić jakąś specjalną .której u nas na prowincji nie ma. Najwyżej pożycze jej od Parysa. Quote
lamia2 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 basia0607 napisał(a):Dzwonila wetka ! czekaja na psa.Nie ma narazie obrózki ,bo chcą kupić jakąś specjalną .której u nas na prowincji nie ma. Najwyżej pożycze jej od Parysa. Basia, ja Wam zostawię tę którą ma w tej chwili, byle jaka, ale jest :cool3: Quote
San_(jagodowa:) Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [LEFT]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol::lol: [/LEFT] Quote
basia0607 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Wlasnie odjechali. Bary wszystkim się spodobal. Od razu wyczuł ,że nowa pańcia to ta.Nawet zaczął obgryzać jej reke. Interesowala go tez moja Milka ale tak towarzysko. Wiecie ,że na Barego czeka jego osobisty fotel ? Lamia robila zdjecia i napewno je umiesci. Quote
basiagk Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 SUPER!!!!!!!:multi::multi::multi: :multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi: Czekamy na fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Było cudownie, jak zwykle zryczałam się jak świnia, chyba już jestem za stara bo mi się na sentymenty zbiera. Jutro wstawię fotki :) Quote
dariaopole Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bardzo bardzo się cieszę !!! Quote
basia0607 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Rozmawialam przed chwila z Magdą /Wet/.Wczoraj nie mogla wytrzymac i pojechala do koleżanki ,bo byla w pracy. Ta zakochala sie w Barym od razu. Magda miala dużur w lecznicy,więc Bary też mial dużur. W domu ,nic nie broil ,tylko ,w nocy chodzil caly czas po mieszkaniu. Ostatecnie zostal zamkniety w przedpokoju i spal do rana.Nie chcial jeść miesa z ryżem i witaminami,na jogurt szczekal.Smakuje mu suchy chleb. Magda jest zadowolona ,bo jak idzie z psem po ulicy ,wszyscy schodzą jej z drogi .bo prowadzi "morderce' Bary jest bardzo umięsniony i duży. Oprócz zlamanego kła ,nic psu nie dolega. Narobily mu fotek . Quote
basiagk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Barri JEST SZCZĘŚLIWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::cunao: :laola::ylsuper::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :angel: :laugh2_2::BIG::klacz::cunao::thumbs: Quote
doddy Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Warto było czekać tyle czasu na taki Happy End ;) Quote
BosiaB_86 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 świetne wieści :loveu: aż sie serducho raduje jak sie czyta takie szczęśliwe zakończenia :lol: :multi: Bariczku bądź szczęśliwy kochany!! :loveu: Quote
lamia2 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Barutek nareszcie najszczęśliwszy pod słońcem, bawią się, głaszczą, mówią miłe słowa .... będą witaminki, spacerki, szkolonko ... RAJ ... RAJ... RAJ na ziemi :multi: a tak było w lutym br. :-( a tak jest teraz :lol: Basia, Magda DZIĘKUJĘ w imieniu Barrego, on mówić nie umie, ale odwdzięczy się całym swoim psim serduszkiem za miłość i uratowanie życia. Quote
BosiaB_86 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 O jej ale różnica to pierwsze zdjęcie takie przejmująco smutne a te następne... :loveu: Życie Bariiego odmieniło sie o 180 stopni :loveu: :lol: Quote
basiagk Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Balsam na serce!!!!!! CUDO!!!! Barri jest taki SZCZĘŚLIWY!!!!! Brawo Cioteczki:klacz::klacz::klacz: Quote
Rybc!a Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Brawo dziewczyny, brawo- wspaniała akcja! Wielkie podziękowania dla Lamii, Basi i wetki oczywiście! Quote
basia0607 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Na zdjeciach Bary jest z wetką.Jego prawdziwa pańcia musiala jechac do pracy.Ale dziewczyny mieszkają razem i rozpieszczają Barego do granic mozliwości.Oj lubi on pieszczoty ! Widząć Barego na pierwszym zdjeciu,rozumię Lamie 2 ,która zrobila wszystko ,aby pies mial lepsze życie ! Dla takich chwil ,chce sie żyć !!!!! Quote
lamia2 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 basia0607 napisał(a): ... Dla takich chwil ,chce sie żyć !!!!! Takie chwile, rekompensują wszystkie niepowodzenia i dają siłę do dalszych działań. Dziękuję :lol: Quote
dariaopole Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No to jeszcze ja przylączę się znów do tej radości :multi::multi::multi: i koniecznie trzeba wątek przenieść !! Quote
basia0607 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Pytalam przed chwilą o Barego. Pies nie stwarza żadnych klopotow. Został sam w domu i nic nie nabroił. Ma nową smycz ,obroże i kaganiec.W kagańcu idzie jak "poświęcony",nie ciągnie .Myślę ,że on ma kulturę wrodzoną. Aha.. probowal wchodzic na łóżko. Kto by pomyślal ,że to kanapowiec. Lubi luksusy chłopak ! Quote
lamia2 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 basia0607 napisał(a):Pytalam przed chwilą o Barego. Pies nie stwarza żadnych klopotow. Został sam w domu i nic nie nabroił. Ma nową smycz ,obroże i kaganiec.W kagańcu idzie jak "poświęcony",nie ciągnie .Myślę ,że on ma kulturę wrodzoną. Aha.. probowal wchodzic na łóżko. Kto by pomyślal ,że to kanapowiec. Lubi luksusy chłopak ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ło Matko, nie nabroił, nie ciągnie, na łóżko .... Eeeee, oszukujecie mnie :mad: Kulturę wrodzoną to on ma a i owszem, ale myśłę, że to moje gadanie przez całą drogę pomogło "jak bedziesz niedobry, to już nikt na świecie Cię nie pokocha, bo kto chce głupiego psa" :evil_lol: :evil_lol: pomogło czy co ? Quote
Recommended Posts