Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
Dlaczego nikt nie chce takiego młodego, kochnego i ślicznego pieska :shake: :shake: :shake:

Też nie rozumiem. Taka solidna firma dostarcza wspaniałe psy jak mój Pako!!!!:loveu:

Posted

Cioteczki zobaczcie jaką dostałam przed chwilą wiadomość na PW :lol:

witam Cię Beatko. Decyzja zapadła!piesek jest nasz.Możesz być pewna, ze trafi do dobrego domu. czekamy na Twoją dezyzję i sprawe załatawienia transportu.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Zwariowałam ze szczęścia :multi:

Posted

[quote name='basiagk']A kto jest Szczęśliwym Zwycięzcą????????????????????????
MATKO KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Basia looknij 3 posty wyżej :razz: :razz: :razz:

Posted

:hmmmm: czy ja dobrze rozumiem treść tych wszystkich postów powyżej?! :razz: Bari ma dom tak cioteczki??!! :razz:
:hmmmm: chyba dobrze rozumiem więc :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:bądź szczęśliwy kochany!! :lol:

Posted

Cioteczki, jutro jadę do Barrego zobaczyć jak się miewa, zrobić jeszcze parę fotek i jak wszystko pójdzie dobrze w sobotę jedziemy do Pasłęka :)

Posted

To prawda Lamia przywozi do nas psa. Będzie on mieszkal z dwiema mlodymi dziewczynami .Jedna jest weterynarzem i na pewno dadzą sobie swietnie z Barym radę. Ja im szukalam asta na dogo. i wybór padl na niego. Kontakt będę miala na bieżąco ,więc możecie byc spokojne .Będą informacje i fotki.