dariaopole Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Barriczku nie zapominamy o Tobie mimo że to dogo tak szwankuje !!! Quote
dariaopole Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Barriczku próbuje Cie podnieść skarbeńku bo przez te dogo spadłeś niziutko w dół !! Quote
basiagk Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dziś znowu wyróżniłam ogłoszenie chłopaka naszego kochanego!!! Quote
dariaopole Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Barriczku smutasku Ty nasz , ile jeszcze musisz czekać ??? Quote
lamia2 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Dlaczego nikt nie chce takiego młodego, kochnego i ślicznego pieska :shake: :shake: :shake: Quote
dariaopole Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 no właśnie ja też się zastanawiam czemu nikt nie chce Barriczka :-( Quote
dariaopole Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Teraz ja podnoszę, boże jakbym chciała aby do Barriczka uśmiechnął się wkońcu los !!! Quote
dariaopole Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 i znów podnoszę bo skarbeńku ktos musi Cie wkońcu zauważyć !!! Quote
basiagk Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 lamia2 napisał(a):Dlaczego nikt nie chce takiego młodego, kochnego i ślicznego pieska :shake: :shake: :shake: Też nie rozumiem. Taka solidna firma dostarcza wspaniałe psy jak mój Pako!!!!:loveu: Quote
lamia2 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Cioteczki zobaczcie jaką dostałam przed chwilą wiadomość na PW :lol: witam Cię Beatko. Decyzja zapadła!piesek jest nasz.Możesz być pewna, ze trafi do dobrego domu. czekamy na Twoją dezyzję i sprawe załatawienia transportu.:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zwariowałam ze szczęścia :multi: Quote
basiagk Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A kto jest Szczęśliwym Zwycięzcą???????????????????????? MATKO KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
lamia2 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='basiagk']A kto jest Szczęśliwym Zwycięzcą???????????????????????? MATKO KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Basia looknij 3 posty wyżej :razz: :razz: :razz: Quote
basiagk Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 lamia2 napisał(a):Basia looknij 3 posty wyżej :razz: :razz: :razz: Czyżby kolejna Basia???:cool3::cool3::cool3: Quote
lamia2 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 basiagk napisał(a):Czyżby kolejna Basia???:cool3::cool3::cool3: Kocham Basie i moją mamę też (Basia oczywiście :eviltong: ) Quote
dariaopole Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No nie gadajcie dziewczyny bo nie wierze i zastanawiam sie czy to nie poranne zwidy !!!!! no ale chyba nie .........no to cóż cieszę się jak głupia :multi::multi::multi: Quote
BosiaB_86 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :hmmmm: czy ja dobrze rozumiem treść tych wszystkich postów powyżej?! :razz: Bari ma dom tak cioteczki??!! :razz: :hmmmm: chyba dobrze rozumiem więc :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:bądź szczęśliwy kochany!! :lol: Quote
lamia2 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Cioteczki, jutro jadę do Barrego zobaczyć jak się miewa, zrobić jeszcze parę fotek i jak wszystko pójdzie dobrze w sobotę jedziemy do Pasłęka :) Quote
lamia2 Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Wysłałam fotki, zrobiłam opis i teraz czekam :cool3: Quote
basia0607 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 To prawda Lamia przywozi do nas psa. Będzie on mieszkal z dwiema mlodymi dziewczynami .Jedna jest weterynarzem i na pewno dadzą sobie swietnie z Barym radę. Ja im szukalam asta na dogo. i wybór padl na niego. Kontakt będę miala na bieżąco ,więc możecie byc spokojne .Będą informacje i fotki. Quote
Recommended Posts