Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 185
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anouk92 napisał(a):
Dziewczyny napiszcie do Doddy - w końcu bullki to jej specjalność może ona coś zaradzi.

Barry jest na wątku dla bullowatych, a Doddy tam często zagląda, ale dzięki za chęć pomocy :lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Basia wymyśl jakiś tekst bo mnie już weny brak na te ogłoszenia (wszysko o nim jest w pierwszym poście), kontakt na mnie, a fotki prześlę Ci na maila :) :) :) :) :) :)

Teraz nic nie wymyślę bo chora jestem i możliwe że będę zdolna do roboty dopiero w poniedziałek.

Posted

basiagk napisał(a):
Teraz nic nie wymyślę bo chora jestem i możliwe że będę zdolna do roboty dopiero w poniedziałek.

Rozchorowałaś się w urodziny Abry? to cały tort dla Pakusia zostanie :tort:

Posted

basiagk napisał(a):
Jednak jestem. Doktor stwierdził że szpital nie jest konieczny. więc kuruje sie w domu. A ogloszenia zrobie, zrobię tylko nie dziś.

Nie wiedziałam, że to aż tak poważne choróbsko, ale dobrze, że już wszystko w porządku :)

Posted

Choroba jest po prostu uciążliwa bo nawraca się uporczywie ale jestem zadowolona ze nie musiałam zostac w szpitalu.
A ogłoszenia na pewno zrobię tylko muszę troszkę dojść do siebie.

Posted

basia0607 napisał(a):
Lamia ,ile ona ma lat? Szukam domu dla bardzo mlodego asta , ale ją przedstawię ,moze ktos sie zakocha.

Basia to jest CHŁOPAK :evil_lol: , wytnę mu jajka ale to dalej będzie chłopak :evil_lol:

ma jakieś 1,5 roku :)