Aimez_moi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ojej to dobrze......martwilam sie o malucha..... Quote
Onaa Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Czyli liskowy domek czeka :). To wspaniale, oby do marca Malutki ! Quote
storozak Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 To jak Listek ma obiecany domek to robić ogłoszenia czy nie? Quote
kinga_kinga7 Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 czy ten domek dla Liska jest pewny? Quote
majku33krakow Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 obiecanki cacanki?,czy coś poważnego?,bo jakos mnie to nie przekonuje. Quote
jostel5 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Mam kontakt z Panią,która jest zainteresowana adopcją Liska i jego koleżanki i to Pani do mnie telefonuje ,a nie odwrotnie...To chyba dobrze wróży? Pani kończy budowę domu ,ale -jak to często bywa w takich przypadkach-wszystko trochę się opóźnia.Pani prosi o cierpliwość-do marca...Psiaki mają zamieszkać w Gdańsku. Quote
storozak Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Adopcja zapowiada się obiecująco. W takim razie ja na Liskowy pakiecik ogłoszę innego psiaka, a gdyby (odpukać) Pani z Gdańska się rozmyśliła to w marcu wykupię nowy pakiet. Czy jakiś schroniskowy Liskowy kolega potrzebuje ogłoszeń??:) Quote
jostel5 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Generalnie spokojna o adopcje jestem dopiero wtedy,gdy psiak już jest w domu ,a Rodzina nie zamierza psiaka oddać,nawet jeśli na początku występują jakieś problemy...No,ale bądźmy dobrej myśli...! Fotki jakiegoś psiuka potrzebującego ratunku wstawię jutro,dobrze? Quote
storozak Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Gdyby się coś działo z domkiem dla Lisia to będziemy go ogłaszać. Teraz ogłosimy jakiegoś innego przystojniaka, tudzież ślicznotkę:) Quote
Paulaabp Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Jutro sprawdzę jak chłopak się czuje i może uda mi się zrobic jakieś fotki :) Quote
kinga_kinga7 Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Paulaabp napisał(a):Jutro sprawdzę jak chłopak się czuje i może uda mi się zrobic jakieś fotki :) tak Paula! zrób fotki Liskowi :) ja jutro jadę do Halusi :loveu: Quote
Gojasasa Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Liska nie było w kojcu:-( ale może był w izolatce Quote
Aimez_moi Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Gojasasa napisał(a):Liska nie było w kojcu:-( ale może był w izolatce O kurcze....a mogl byc w izolatce? Quote
kinga_kinga7 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Aimez_moi napisał(a):O kurcze....a mogl byc w izolatce? myślę,że mógł jeszcze być w izolatce ... mam nadzieje! Quote
storozak Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Zaglądam do Liska. Czy mamy kandydata do ogłoszeń?? Chciałabym już podać informację. Quote
storozak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Odwiedzam Liska:) Cioteczki, jeżeli jest problem z informacją dot. ogłaszania innego psiaka w zastępstwie za Liska to dajcie znać - chciałabym wysłać dane na bazarek. Quote
kinga_kinga7 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='storozak']Odwiedzam Liska:) Cioteczki, jeżeli jest problem z informacją dot. ogłaszania innego psiaka w zastępstwie za Liska to dajcie znać - chciałabym wysłać dane na bazarek. może ogłoszenia przydadzą się dla Ari http://www.dogomania.pl/forum/threads/239266-Prze%C5%9Bliczna-Aria-szuka-przyjaciela-na-ca%C5%82e-%C5%BCycie! Quote
storozak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Aria jest cudna i tym sposobem wygrywa Liskowy pakiecik:) Poproszę tylko tekst z informacją czy jest wysterylizowana, czy ma szczepienia i na jakie miasto i województwo ją ogłaszać:) Zdjęcia pozwolę sobie skopiować:) Quote
Paulaabp Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Przepraszam,zdjęc nie mam, obiecuję że w niedziele będą! Jednak Liska, tak jak napisała Weronika, nie było w kojcu. Nadal jest w izolatce, jednak jest bardzo słaby. Nawet było u niego jakieś podejrzenie guza - ale 100% pewnosci nie mam, tak słyszałam. Byc może jutro lub w piątek dowiem się wiecej! Quote
kinga_kinga7 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [quote name='Paulaabp']Przepraszam,zdjęc nie mam, obiecuję że w niedziele będą! Jednak Liska, tak jak napisała Weronika, nie było w kojcu. Nadal jest w izolatce, jednak jest bardzo słaby. Nawet było u niego jakieś podejrzenie guza - ale 100% pewnosci nie mam, tak słyszałam. Byc może jutro lub w piątek dowiem się wiecej! biedny Lisek :( Quote
Gojasasa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 tak ja siedzę cały dzień i czekam na wieści od Pauli. Oby zdrowy był :-( Quote
Gojasasa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 i na dobranoc HOP!! a tak właściwie to za pół godziny na dzień dobry! Quote
Recommended Posts