Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymajcie kciuki!!!

Miałam 3 telefony - całkiem rozsądne i fajne o Kubusia!

Ostatni jest zdecydowany i właśnie jedzie go zobaczyć!
Starsze małżeństwo z Będzina!

ogłoszenie w gazecie przyniosło efekt!

Posted

Niestety na razie nie dojechali, ludzie są czasami beznadziejni, a dzwonili chyba z sześć razy...

Podawałam im jakie autobusy tam jeżdżą bo facet bał się prowadzić auto dziś!

Ach, czy mogę mieć jeszcze nadzieję????

Posted

Oni niby są zdecydowani ale jedna z nich np. namawia męża, bo sama już by jechała, druga nicy chce ale musi się zastanowić, może wszystkie 3 przyjadą po Kubusia??? Oby się o niego rozbijali!

Posted

nie wytrzymałam i zadzwoniłam, przyjadą jutro bo Pan gdzieś pojechał, chyba że będzie wcześniej i zdążą przed 17:00, rozmawiałam bardzo długo i to naprawdę super domek, MUSI SIĘ UDAĆ!!!!

Trzymam do białości!

Posted

soboz4 napisał(a):
niestety, ludzie są beznadziejni, żeby przynajmniej zadzwonili że nie przyjadą...

Ehhhhhhh..........brak słów.......................................................

• 2 weeks later...
Posted

Kubuś ma bardzo silne zapalenie przestrzeni miedzypalcowych, jedną łapkę ma aż brązową, musi go bardzo boleć...
Był zgłoszony do weta, ale lekarstwo to suche podłoże, na deskach absolutnie nie ma szans wyzdrowieć.

dziś był na spacerku z Niną a potem z nową wolontariuszką, cieszył się i brykał jak szczeniaczek, to taki pogodny pies, który niewiele potrzebuje by się uśmiechać całym pyszczkiem.