Cudak Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Hałabajówka']Taki dym był o Pimpka i Białogard jak już nic nie można było zrobić...a jak jest prośba o pomoc to nikt się nie kwapi...bez komentarza Dym o Pimpka, jak już było za późno, bo do pomocy prócz katlis i Ciebie też nikt się nie znalazł. Quote
zerojeden Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='katlis']moja pomoc ogranicza się do dawania kasy i transportu, to gdzie mam zawieźć?[/QUOTE] To nie do Ciebie była w sumie wypowiedź tylko do Pań z fb które już TVN zamówiły...ale żeby realnie pomóc jak jest potrzeba to nie...Magdola napisała na fb że jak się nie znajdzie DT/DS dla niego to będzie musiał wrócić do Białogardu bo ja nie mam żadnego kojca bez samca żeby go przechować ;( to żadna z Pań które miały tyle do powiedzenia nie ma teraz nic do zaoferowania..... Quote
Cudak Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Hałabajówka']To nie do Ciebie była w sumie wypowiedź tylko do Pań z fb które już TVN zamówiły...ale żeby realnie pomóc jak jest potrzeba to nie...Magdola napisała na fb że jak się nie znajdzie DT/DS dla niego to będzie musiał wrócić do Białogardu bo ja nie mam żadnego kojca bez samca żeby go przechować ;( to żadna z Pań które miały tyle do powiedzenia nie ma teraz nic do zaoferowania.....[/QUOTE] Był dym i ucichł, a do pomocy nadal ciężko kogoś znaleźć, ale miejmy nadzieję, że się uda Rudemu pomóc... Udostępniam na facebooku, nic więcej nie mogę :( Quote
Raczyna Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 spędziłam ostatnie godziny na przeczytaniu wątku żal psiaka, tu pewnie złożyło się kilka rzeczy- to w jakim był stanie psychicznym, nie dał do siebie podejść, był agresywny, trzeba być fanciolem żeby chcieć do takiego psa podejść i przebadać, a że mógł się rozchorować to bardzo prawdopodobne przykro strasznie :( jedyne co można zrobić, to może faktycznie wykorzystać sytuację(TVN) i postarać się zaradzić takim wydarzeniom w przyszłości- ukrucić Lupi, zrobić szum przy schronisku niech śmierć Pimpusia nie pójdzie na marne:mad: Quote
magdola Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 [quote name='Raczyna']spędziłam ostatnie godziny na przeczytaniu wątku żal psiaka, tu pewnie złożyło się kilka rzeczy- to w jakim był stanie psychicznym, nie dał do siebie podejść, był agresywny, trzeba być fanciolem żeby chcieć do takiego psa podejść i przebadać, a że mógł się rozchorować to bardzo prawdopodobne przykro strasznie :( jedyne co można zrobić, to może faktycznie wykorzystać sytuację(TVN) i postarać się zaradzić takim wydarzeniom w przyszłości- ukrucić Lupi, zrobić szum przy schronisku niech śmierć Pimpusia nie pójdzie na marne:mad:[/QUOte]Raczynateraz chodzi o cos innego....jutro kolejny, mega mily pies tam trafi....:( bo afere bylo komu zrobic ale teraz pomoc.....???? Quote
Recommended Posts