zerojeden Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Konika masz???? [FONT=arial black]Zapraszam na dwa bazarki...i przepraszam że tak bezczelnie[SIZE=3]... pierwszy bazarek jest cegiełkowo-puzzlowy dla Maji na drugim możesz sam skomponować podkładkę za swoim zwierzakiem [/FONT] Edited March 25, 2013 by Hałabajówka Quote
katlis Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Hałabajówka napisał(a):Konika masz???? [FONT=arial black]Zapraszam na dwa bazarki...i przepraszam że tak bezczelnie[SIZE=3]... pierwszy bazarek jest cegiełkowo-puzzlowy dla Maji :smile: na drugim możesz sam skomponować podkładkę za swoim zwierzakiem :smile: [/FONT] Nie tylko ona ;) Quote
zerojeden Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 katlis napisał(a):Nie tylko ona ;) Też masz konika ? Ja ale macie super :) ja się zbiera i zbieram ale jakoś się trochę boję że sobie nie dam rady bo to jednak wyzwanie...znaczy ja się tam bardziej na kucyka zasadzam :) Quote
asiuniab Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 magdola napisał(a):oj, Cudak, normalnie same jakies podejrzane "typy" sie kreca obok Ciebie...pamietasz Greven????? :(:(:( oj dziewczyny napiszcie, co z Graven, bo mam wrażenie, że jakieś 10 lat temu wiozłam do Niej pieska z wrocławskiego schroniska, tzn. do połowy tj. do Poznania, a ona chyba gdzieś z północy Polski jest?? Chyba, że mylę osoby. No i pisała pod takim męskim nickiem, i jako on, a później wyszło, że to kobieta?? ona chyba miała jakąś fundację z końmi, ale później, niestety gdzieś mi zaginęła w czasoprzestrzeni, a jak ostatnio próbowałam wynaleźć tę fundację, to już google nie dało rady nic odnaleźć, bo też i nazwa była jakaś taka, że nie mogłam jej zapamiętać. Napiszcie, czy coś mi się pokręciło, czy dobrym tropem idę. I czy miała przy nicku, takiego rycerzyka na koniu?? Quote
magdola Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 asiuniab napisał(a):oj dziewczyny napiszcie, co z Graven, bo mam wrażenie, że jakieś 10 lat temu wiozłam do Niej pieska z wrocławskiego schroniska, tzn. do połowy tj. do Poznania, a ona chyba gdzieś z północy Polski jest?? Chyba, że mylę osoby. No i pisała pod takim męskim nickiem, i jako on, a później wyszło, że to kobieta?? ona chyba miała jakąś fundację z końmi, ale później, niestety gdzieś mi zaginęła w czasoprzestrzeni, a jak ostatnio próbowałam wynaleźć tę fundację, to już google nie dało rady nic odnaleźć, bo też i nazwa była jakaś taka, że nie mogłam jej zapamiętać. Napiszcie, czy coś mi się pokręciło, czy dobrym tropem idę. I czy miała przy nicku, takiego rycerzyka na koniu?? Dobrze pamietasz....niestety slad po niej zaginął.....:( przynajmniej ja nie wiem co sie z nia dzieje.... I chyba wszyscy.... Quote
Cudak Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 (edited) Hałabajówka napisał(a):Też masz konika ? Ja ale macie super :) ja się zbiera i zbieram ale jakoś się trochę boję że sobie nie dam rady bo to jednak wyzwanie...znaczy ja się tam bardziej na kucyka zasadzam :) Jakie wyzwanie? Ekologiczna kosiarka :D asiuniab bardzo dobrze kojarzysz... ale ślad nie zaginął, Lupi do niej lub jej koleżanki (Greven chyba miała go tylko przetrzymać) wysłała niedawno psiaka beagle. Edited March 26, 2013 by Cudak Quote
Cudak Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Hałabajówka napisał(a):Na karmę spokojnie mogę zbierać na konto fundacji nie ma problemu. No a czas leci zaraz trzeba będzie go zabierać. Dziękuję :) No leci, błagamy o DT dla Pimpka! Quote
Cudak Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Jest szansa na DT pod Szczecinem, do czerwca, Pani ma doświadczenie, dwa swoje psy, z tego jeden też miał problem z agresją (nie na tle lękowym, ale był dominujący). Warunki super :) katlis wiadomo, czy mogłabyś pomóc z transportem w okolicach 3. kwietnia, bo wtedy kończy się Pimpkowi kwarantanna? Quote
katlis Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Cudak napisał(a):Jest szansa na DT pod Szczecinem, do czerwca, Pani ma doświadczenie, dwa swoje psy, z tego jeden też miał problem z agresją (nie na tle lękowym, ale był dominujący). Warunki super :) katlis wiadomo, czy mogłabyś pomóc z transportem w okolicach 3. kwietnia, bo wtedy kończy się Pimpkowi kwarantanna? mogę jechać 2 lub 5 kwietnia, 3 i 4 niestety odpada :( Quote
Cudak Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Kurcze, Hałabajówka, dałoby się go wyciągnąć dzień wcześniej, czy raczej nie? Z jakimś zastrzeżeniem np, że gdyby właściciel się odnalazł, to go zwrócimy? Quote
asiuniab Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 cieszę się na ten dt; a za odpowiedzi odnośnie Graven dziękuję, mam nadzieję, tylko że te jej zwierzaki znalazły jakieś domki...... Icek, bo tak nazwała pieska, którego jej wiozłam, mam nadzieję, że ma się dobrze, oby:nerwy::nerwy: Quote
zerojeden Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Cudak napisał(a):Kurcze, Hałabajówka, dałoby się go wyciągnąć dzień wcześniej, czy raczej nie? Z jakimś zastrzeżeniem np, że gdyby właściciel się odnalazł, to go zwrócimy? Jutro się dowiem oki? Quote
Cudak Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Hałabajówka napisał(a):Jutro się dowiem oki? Super :) asiuniab napisał(a):cieszę się na ten dt; a za odpowiedzi odnośnie Graven dziękuję, mam nadzieję, tylko że te jej zwierzaki znalazły jakieś domki...... Icek, bo tak nazwała pieska, którego jej wiozłam, mam nadzieję, że ma się dobrze, oby:nerwy::nerwy: Adoptowała go, czy jako DT wzięła? Quote
asiuniab Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Cudak napisał(a): Adoptowała go, czy jako DT wzięła? ona Go adoptowała, ale wiem, że próbowała Mu później znaleźć dom, bo On jej uciekał, bo miał coś z haskiego (to był taki kundelek z niebieskimi oczkami); Quote
sonia1974 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 czyli Pimpol może mieć szansę na dt , po świętach coś wyskrobię dla szczekacza Quote
Cudak Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 asiuniab napisał(a):ona Go adoptowała, ale wiem, że próbowała Mu później znaleźć dom, bo On jej uciekał, bo miał coś z haskiego (to był taki kundelek z niebieskimi oczkami); No to u niej go nie było kilka lat temu, jak tam byłam :( sonia1974 - jeśli się uda, by poszedł do tego DT, to na karmę nie będzie potrzebna pomoc (Pani powiedziała, ze dla swoich 2 dużych psów kupuje duże ilości karmy, to przy takim małym psiaku dużo więcej Jej nie pójdzie :)), więc jedynie, jeśli naprawdę będzie miał problem by "wróci do siebie", to na jakiegoś behawiorystę trzeba będzie zbiera, ale póki co z wpłatami możemy się wstrzymać, tylko kciuki trzeba trzymać mocno :) Quote
katlis Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Cudak napisał(a):No to u niej go nie było kilka lat temu, jak tam byłam :( jak ja tam bywałam również go nie widziałam ostatnie wzmianki o Icku w necie są z 5 lutego 2007r Quote
sonia1974 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 to trzymamy kciuki oby się udało Pimpka wyciągnąć przed zakończeniem kwarantanny Quote
asiuniab Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 katlis napisał(a):jak ja tam bywałam również go nie widziałam ostatnie wzmianki o Icku w necie są z 5 lutego 2007r :( może spróbuję do niej napisać, tylko czy się dowiem..... Quote
Cudak Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 asiuniab napisał(a)::( może spróbuję do niej napisać, tylko czy się dowiem..... Daj znać, jak się dowiesz co z nim, bom sama ciekawa...Uroczy psiak (na zdjęciach z neta widziałam). Hałabajówka, czekamy na info, czy da się go zabrać i jak się nasz Pimpek sprawuje w schronie? Quote
zerojeden Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Cudak']Daj znać, jak się dowiesz co z nim, bom sama ciekawa...Uroczy psiak (na zdjęciach z neta widziałam). [B]Hałabajówka[/B], czekamy na info, czy da się go zabrać i jak się nasz Pimpek sprawuje w schronie?[/QUOTE] Sprawuje się hmmm na poskramiaczu....ale to opinia pracowników więc nie sugerujcie się nią za bardzo. Jak będę wiedzial dokładny dzień transportu to na 99% uda się go zabrać ten dzień czy dwa wcześniej. Quote
Cudak Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Hałabajówka']Sprawuje się hmmm na poskramiaczu....ale to opinia pracowników więc nie sugerujcie się nią za bardzo. Jak będę wiedzial dokładny dzień transportu to na 99% uda się go zabrać ten dzień czy dwa wcześniej.[/QUOTE] Dziękuję za wieści :) [B]Katlis[/B] napisała: "mogę jechać 2 lub 5 kwietnia" Fajnie byłoby 2.kwietnia, bo 3 dni krócej w schronie... Quote
asiuniab Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Cudak']Daj znać, jak się dowiesz co z nim, bom sama ciekawa...Uroczy psiak (na zdjęciach z neta widziałam). [/QUOTE] wczoraj do Niej napisałam, mam nadzieję, że choć cokolwiek odpisze, a kochana ciociu, gdzie widziałaś Jego zdjęcia, podrzucisz mi jakiś adres strony?? Quote
Cudak Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='asiuniab']wczoraj do Niej napisałam, mam nadzieję, że choć cokolwiek odpisze, a kochana ciociu, gdzie widziałaś Jego zdjęcia, podrzucisz mi jakiś adres strony??[/QUOTE] [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/9662/koniki432rx7.jpg[/IMG] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/5566/obrazek286hq1iw4.jpg[/IMG] jest w tym wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/35279-Rudzielec-Enter-Pro-Equo-i-sp%C3%B3%C5%82ka[/url] i tu są jego zdjęcia, w ogłoszeniu z 2007 roku: [url]http://forum.gazeta.pl/forum/w,664,56788197,56788197,Icek_dla_osoby_aktywnej_fizycznie.html?wv.x=1[/url] Quote
Recommended Posts