Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hałabajówka']Musimy dograć szczegóły....tj godzina i miejsce tego 2 kwietnia jak się uda... bo to wtorek a u mnie wtorki to takie średnio dobre na takie akcje ale jak mus to mus :)[/QUOTE]

Kochana jak Ci za dnia nie pasuje to możemy się spotkać tak myślę koło 24 w Karlinie :)

Posted

[quote name='Cudak']To jeszcze do tej Pani z DT muszę napisać, czy pasuje :)[/QUOTE]

oj moja droga to Pani z dt powiedz, że będę koło 3 nad ranem :evil_lol:

Posted

[quote name='katlis']Ty wiesz, że ja nocny marek jestem, więc jak jest potrzeba to i w nocy bidę zawiozę /przywiozę[/QUOTE]

Ja się nie piszę na nocne wojaże bo już o 22 padam i ani nogą ani ręką ruszyć nie mogę...ni dy ry dy tym razem po nocy...może być z rana od 6 ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Ja się nie piszę na nocne wojaże bo już o 22 padam i ani nogą ani ręką ruszyć nie mogę...ni dy ry dy tym razem po nocy...może być z rana od 6 ;)[/QUOTE]

Jak się dokładnie umówicie, to dajcie znać i zadzwonię do Pani z DT, zapytać, czy też tak pasuje :)

Posted

Wiadomo już coś wstępnie?
Zadzwonię dziś do Pani z DT, wczoraj nie wypadło, bo Święto (dziś niby też, no ale...). Na sms mi nie odpisała, ani na wiadomośc na FB - mam nadzieję, że się nie rozmyśliła :(

Posted

Oby nie, bo warunki miałby super.
Jest szansa, że ta Pani jest na świątecznym wyjeździe i nie może odebrać tel, ale PILNIE szukamy awaryjnego DT, bo 3.kwietnia Pimpek pójdzie do kojców ogólnych, co może się źle dla niego skończyć :(

Posted

[quote name='sonia1974']o matko aż w Norwegii :lol: a jak się chłopak nie spodoba i transport daleki ,jak to by miało wyglądać ?[/QUOTE]

Ta Osoba po niego przyjedzie, na wydarzeniu czytała jego opis, zdjęcia też są, więc nie może się nie spodobać, a ma już 2 psiaki adoptowane z Polski...

Jeśli dobrze pójdzie, to Pimpek pojedzie dziś do hoteliku.

Boje się tylko, że jeśli ta osoba się wycofa, to zadłużę się po uszy :( więc wstępnie i deklaracje "w razie W" zbieramy na hotelik.

Posted

Pani z hoteliku ma oddzwonić, czy da radę go przyjąć. jeśli nie, to nie wiem - chyba zostaje klatka kennelowa u mnie w stajni, dopóki inny DT się nie znajdzie :( Tyle, że nie wiem, jak będzie z wyprowadzaniem go z klatki i ogólnie z jego obsługą, może być ciężko, bo będzie go to stresowało.

Posted

[quote name='sonia1974']Kurcze ale się porobiło , długo Pimpek będzie czekał na wyjazd do nowego domu
Może jakoś wytrzyma w tej klatce a bez klatki w tej stajni nie może siedzieć[/QUOTE]

To zależy od jego zachowania, ale obawiałabym sie ucieczki :( Mam nadzieję, ze znajdzie się lepszy DT...do czasu wyjazdu