zerojeden Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Musimy dograć szczegóły....tj godzina i miejsce tego 2 kwietnia jak się uda... bo to wtorek a u mnie wtorki to takie średnio dobre na takie akcje ale jak mus to mus :) Quote
katlis Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Hałabajówka']Musimy dograć szczegóły....tj godzina i miejsce tego 2 kwietnia jak się uda... bo to wtorek a u mnie wtorki to takie średnio dobre na takie akcje ale jak mus to mus :)[/QUOTE] Kochana jak Ci za dnia nie pasuje to możemy się spotkać tak myślę koło 24 w Karlinie :) Quote
zerojeden Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='katlis']Kochana jak Ci za dnia nie pasuje to możemy się spotkać tak myślę koło 24 w Karlinie :)[/QUOTE] Nie nie dzięki :) wolę za dnia już :) Quote
Cudak Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 To jeszcze do tej Pani z DT muszę napisać, czy pasuje :) Quote
katlis Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Cudak']To jeszcze do tej Pani z DT muszę napisać, czy pasuje :)[/QUOTE] oj moja droga to Pani z dt powiedz, że będę koło 3 nad ranem :evil_lol: Quote
Cudak Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='katlis']oj moja droga to Pani z dt powiedz, że będę koło 3 nad ranem :evil_lol:[/QUOTE] Serio, serio? ;) Quote
katlis Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Cudak']Serio, serio? ;)[/QUOTE] Ty wiesz, że ja nocny marek jestem, więc jak jest potrzeba to i w nocy bidę zawiozę /przywiozę Quote
zerojeden Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='katlis']Ty wiesz, że ja nocny marek jestem, więc jak jest potrzeba to i w nocy bidę zawiozę /przywiozę[/QUOTE] Ja się nie piszę na nocne wojaże bo już o 22 padam i ani nogą ani ręką ruszyć nie mogę...ni dy ry dy tym razem po nocy...może być z rana od 6 ;) Quote
Cudak Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Hałabajówka']Ja się nie piszę na nocne wojaże bo już o 22 padam i ani nogą ani ręką ruszyć nie mogę...ni dy ry dy tym razem po nocy...może być z rana od 6 ;)[/QUOTE] Jak się dokładnie umówicie, to dajcie znać i zadzwonię do Pani z DT, zapytać, czy też tak pasuje :) Quote
Cudak Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Wiadomo już coś wstępnie? Zadzwonię dziś do Pani z DT, wczoraj nie wypadło, bo Święto (dziś niby też, no ale...). Na sms mi nie odpisała, ani na wiadomośc na FB - mam nadzieję, że się nie rozmyśliła :( Quote
Cudak Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Oby nie, bo warunki miałby super. Jest szansa, że ta Pani jest na świątecznym wyjeździe i nie może odebrać tel, ale PILNIE szukamy awaryjnego DT, bo 3.kwietnia Pimpek pójdzie do kojców ogólnych, co może się źle dla niego skończyć :( Quote
Cudak Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Cyt. z wątku o schronisku, w którym przebywa Pimpek: "Dostała raport pokontrolny z NIK - u. Bardzo ciekawa lektura...i tak np. utylizacja: 2012 rok - 1.767kg padłych psów; 2011 już 3.595 kg a w 2012 do 17.11. - 3.276 kg padłych psów." http://www.dogomania.pl/forum/threads/34738-%C5%9Aciana-psiego-p%C5%82aczu-Bia%C5%82ogard-reaktywacja/page18 Quote
Cudak Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 mamy właściwie tylko do jutra czas, by go uratować. 3. kwietnia kończy się kwarantanna i zaczyna walka o życie? Quote
sonia1974 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='Cudak']Cyt. z wątku o schronisku, w którym przebywa Pimpek: "Dostała raport pokontrolny z NIK - u. Bardzo ciekawa lektura...i tak np. utylizacja: 2012 rok - 1.767kg padłych psów; 2011 już 3.595 kg a w 2012 do 17.11. - 3.276 kg padłych psów." http://www.dogomania.pl/forum/threads/34738-Ściana-psiego-płaczu-Białogard-reaktywacja/page18 o matko , przerażające te liczby , idę poczytać Quote
Cudak Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Jest szansa, czy cień szansy, na DS w Norwegii, ale potrzebny DT, który go przetrzyma i pomoże w załatwieniu formalności (paszportu)... Quote
sonia1974 Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 o matko aż w Norwegii :lol: a jak się chłopak nie spodoba i transport daleki ,jak to by miało wyglądać ? Quote
Cudak Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='sonia1974']o matko aż w Norwegii :lol: a jak się chłopak nie spodoba i transport daleki ,jak to by miało wyglądać ?[/QUOTE] Ta Osoba po niego przyjedzie, na wydarzeniu czytała jego opis, zdjęcia też są, więc nie może się nie spodobać, a ma już 2 psiaki adoptowane z Polski... Jeśli dobrze pójdzie, to Pimpek pojedzie dziś do hoteliku. Boje się tylko, że jeśli ta osoba się wycofa, to zadłużę się po uszy :( więc wstępnie i deklaracje "w razie W" zbieramy na hotelik. Quote
Cudak Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Pani z hoteliku ma oddzwonić, czy da radę go przyjąć. jeśli nie, to nie wiem - chyba zostaje klatka kennelowa u mnie w stajni, dopóki inny DT się nie znajdzie :( Tyle, że nie wiem, jak będzie z wyprowadzaniem go z klatki i ogólnie z jego obsługą, może być ciężko, bo będzie go to stresowało. Quote
sonia1974 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Kurcze ale się porobiło , długo Pimpek będzie czekał na wyjazd do nowego domu Może jakoś wytrzyma w tej klatce a bez klatki w tej stajni nie może siedzieć Quote
Cudak Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='sonia1974']Kurcze ale się porobiło , długo Pimpek będzie czekał na wyjazd do nowego domu Może jakoś wytrzyma w tej klatce a bez klatki w tej stajni nie może siedzieć[/QUOTE] To zależy od jego zachowania, ale obawiałabym sie ucieczki :( Mam nadzieję, ze znajdzie się lepszy DT...do czasu wyjazdu Quote
Recommended Posts