Hala Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Zdjęcia jak dla mnie są cudowne!! Imbirku....dużo szczęścia dla ciebie i twej rodziny. :multi: Quote
monita Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dzisiaj czytam same, wspaniałe wiadomości na dogo :p Kolejny psiak znalazł kochający domek :multi: Quote
Hakita Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cudowne wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu: Imbirek jaki szczęśliwy...:loveu: Pięknie!!! :loveu: Nie wiem, który raz to pisze...:roll: Nic tu nie działa... Quote
kaLOlina Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 imbir szczesliwy lobuzuje w nowym domku:) zasikal juz lozko i pokazuje rogi;) a wlasciciele go kochaja:) Quote
GoniaP Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No dobra!! Dobry tydzień już minął... Czy są jakieś nowe wieści o rudej piękności?? Quote
kaLOlina Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 jest pelno wiesci wyrosniety zdrowy cudowny...sa tez nowe zdjecia:)tylko ja nie mam dostepu do internetu:)kiedy Goniu sie wybieramy odwiedzic lobuza???? Quote
MonikaP Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Kurcze, wydawało mi się, że wstawiałam tu zdjęcia Imbirka...i gdzie one się podziały???:mad: Quote
kaLOlina Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 ha! czyli tez dostalas sesje:) slicznie...ja ostatnio 'nawalam' z kontaktami z domkiem Imbirka:( ale moj kolega go widzial-mowil ze wyglada super-jak maluszek byl na spacerku:) nie podszedl bo nie byl pewny ale jak opisal z kim maly byl to ja juz bylam pewna;) ha! moi szpiedzy sa wszedzie;) ps. on jest SLICZNY!!!!! Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jaki on szczęśliwy...:loveu: Cudownie spokojny i szczęśliwy sen Malucha...:loveu: Bajkowo...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Świetne foteczki :loveu::loveu::loveu: Jaki on słodziutki...a ta fotka powyżej na prawdę urocza :lol: Quote
akteris Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Piękny i kochany maluszek :) Gratuluję udanej adopcji... Quote
asiak Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 pyszny maluszek Imbirek :loveu: psiejsko-czarodziejsko.....:lol: Quote
kaLOlina Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 chlopak sie zmienil mocno...podobno jest nieznosny paskudny niegrzeczny niesymetryczny;) nieladny itd...;) wszyscy jestesmy zaproszeni do krajkowa by zobaczyc tlumnie gromada co za potwora podstawilismy jego nowym wlascicielom;) ale oczywscie go kochaja:) Quote
kaLOlina Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 zdjacia na ktorych jeszcze 'jakos' wyglada hihihi;) Quote
kaLOlina Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 ze swoja pania- tak mi sie podoba to zdjecia...sliczne:) Quote
MonikaP Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Jesteśmy obie z GoniąP gapy i już to w imieniu nas obydwu nadrabiam. Otóż niedawno spotkałyśmy Imbirka i Jego Panią! :-), oczywiście nie miałyśmy przy sobie aparatu...:oops: I muszę sprostować - Imbirek ani nie jest niesymetryczny, ani nieładny. Jest śliczny. Wygląda jak długowłosy corgi. Jest oczywiście małym zbójem, ale jak tu takiego zbója nie kochać?.... A oto kilka zdjęć, które przysłała mi Imbirkowa Małgosia. Proszę patrzeć i podziwiać, bo jest co - Imbirek jest przepięknym, zadbanym, wesołym psiaczkiem. Quote
Recommended Posts