Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudowne wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Imbirek jaki szczęśliwy...:loveu: Pięknie!!! :loveu:

Nie wiem, który raz to pisze...:roll: Nic tu nie działa...

Posted

jest pelno wiesci wyrosniety zdrowy cudowny...sa tez nowe zdjecia:)tylko ja nie mam dostepu do internetu:)kiedy Goniu sie wybieramy odwiedzic lobuza????

Posted

ha! czyli tez dostalas sesje:) slicznie...ja ostatnio 'nawalam' z kontaktami z domkiem Imbirka:(
ale moj kolega go widzial-mowil ze wyglada super-jak maluszek byl na spacerku:) nie podszedl bo nie byl pewny ale jak opisal z kim maly byl to ja juz bylam pewna;) ha! moi szpiedzy sa wszedzie;)

ps. on jest SLICZNY!!!!!

Posted

Jaki on szczęśliwy...:loveu: Cudownie spokojny i szczęśliwy sen Malucha...:loveu:

Bajkowo...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

• 1 month later...
Posted

chlopak sie zmienil mocno...podobno jest nieznosny paskudny niegrzeczny niesymetryczny;) nieladny itd...;)

wszyscy jestesmy zaproszeni do krajkowa by zobaczyc tlumnie gromada co za potwora podstawilismy jego nowym wlascicielom;)
ale oczywscie go kochaja:)

• 1 month later...
Posted

Jesteśmy obie z GoniąP gapy i już to w imieniu nas obydwu nadrabiam. Otóż niedawno spotkałyśmy Imbirka i Jego Panią! :-), oczywiście nie miałyśmy przy sobie aparatu...:oops:
I muszę sprostować - Imbirek ani nie jest niesymetryczny, ani nieładny. Jest śliczny. Wygląda jak długowłosy corgi. Jest oczywiście małym zbójem, ale jak tu takiego zbója nie kochać?....

A oto kilka zdjęć, które przysłała mi Imbirkowa Małgosia. Proszę patrzeć i podziwiać, bo jest co - Imbirek jest przepięknym, zadbanym, wesołym psiaczkiem.