Justa74 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A kiedy można już uczyć szczeniaka załatwiać się na gazetę? Chodzi mi o to, kiedy juz jest na tyle "kumaty", żeby to załapać? Ja mam takiego około 5 tygodniowego i jak zaczyna siusiu, ja go szybko na gazetę, a on przestaje i ucieka, bawi się chwilę, bawi i znów robi swoje na dywan. A gazeta jest dobra do zabawy ;) Quote
xxxx52 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 moje susialy ,ale wpierw musza poczuc na gazecie zapach moczu tzn nalezy miejsce gdzie zrobia siusiu wytrzec mlym skrawkiem gazety i polozyc na czyste gazety(moga ulozone byc gazety w pomieszczeniu,balkonie.Znam pieski ,ktore zalatwiaja sie w kuwecie ,w piasku. podobnie przyzwyczajamy w ogrodzie,latke z moczem rzucamy w ogrodzie gdzie chcemy ,zeby piesek zalatwial sie .piesek idzie po wechu . Quote
Justa74 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzięki, dziś moj maluch raz sie zalatwił na gazecie, nie wiem na ile to bylo przypadkowe ;) . Ale to już jakiś sukces Quote
kaLOlina Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 a imbir sika wszedzie i niczym sie nie przejmuje;) ojjj nie wychowany pies Quote
BIANKA1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 kaLOlina napisał(a):a imbir sika wszedzie i niczym sie nie przejmuje;) ojjj nie wychowany pies Moje też x2 :mad: Quote
kaLOlina Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 hmmm moze juz niedlugo Imbir pojedzie do domku... nie mam neta wiec jestem na dogo raz na jakis czas... Quote
Hakita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 kaLOlina napisał(a):hmmm moze juz niedlugo Imbir pojedzie do domku... nie mam neta wiec jestem na dogo raz na jakis czas... A jak tam Imbirek??? Co u Was??? :cool3: Stęsknieni jesteśmy wieści...;) Quote
kaLOlina Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 malenki lobuz nadal szaleje w domu..sieje terror...ogolnie jest kochany-kocham w nim to ze przesypia cala noc-w lozeczku oczywiscie:) szczekacz sie z nigo zrobil niezly... jak tylko dorwe sie do neta na dluzej foteczki wstawie bo produkcja ich idzie mi calkiem niezle-gorzej z przetwarzaniem;) Quote
GoniaP Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Karolino, nic nie piszesz o potencjalnej adoptującej... Kiedy spotkanie? Czy ja mam w nim też uczestniczyć? W sumie, to przecież Imbirek mógłby juz iść do nowego domku.... Quote
akteris Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Co tam u Imbirka? Może już chłopak rośnie w nowym domku? Quote
MonikaP Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 akteris napisał(a):Co tam u Imbirka? Może już chłopak rośnie w nowym domku? Sądząc po tym,że ostatnia wymiana postów na ten temat odbyła się wczoraj przed północą, to raczej chyba nie. Quote
kaLOlina Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 no to co odstawilam dzis przechodzi ludzkie pojecie... jejku gdzie ja mam glowe????????????????????? zadzwonilam nie do tej pani comialam-czytaj do pani z Kurnika i sie z nia umowilam na czwartek...bardzo sie ucieszyla...pozniej dzwonila pani Gosia-i wyszla na jaw moja pomylka...wiec Goniu mamy wizyte ale jednak na 18w czwartek-moze byc???a do tamtej pani musze zadzwonic i wszystko odkrecic...nie wiem jak... boshe boshe ja to zawsze jak cos robie to pokrece....co ja teraz tej pani z kurnika powiem???hmm musze powiedziec prawde... mysle sobie ze jak w czwartek bedzie si to juz wieczorkiem imbirka mozna by oddac????pani Gosia mowi ze jak to nie zalecane ona moze jeszcze poczekac ale chce miec pewnosc ze maly jest jej i ze nie robi z siebie idiotki pokazujac wszystkim jego zdjec;) Quote
MonikaP Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Oj, Karolino, ale narobiłaś... Koniecznie jak najszybciej to odkręć. Quote
Hakita Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 I ja się dołączam do pytania, co tam u Imbirka??? :cool3: Kiedy ma szanse na nowy domeczek??? :cool3: Quote
GoniaP Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 uwaga, uwaga!!! Ogłaszam wszem i wobec, że Imbirek jest od dziś w nowym, wspaniałym i zakochanym w nim domku :multi::multi::multi: Życzymy ci piesku sielskiego życia! Wygrałeś na loterii los :p Quote
BosiaB_86 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ależ świetną wiadomość na dobranoc przeczytałam :multi::multi::multi: Bądź szczęśliwy Imbirku w nowym domku!! Chowaj sie zdrowo kochany i wszystkiego dobrego :kiss_2: Quote
kaLOlina Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 tak nowy domek jest cudowny i Imbirkowi bedzie w nim bardzo dobrze:):):) tylko zeby nie zameczyl nowych panstwa swoim lobuzowaniem...;) jak beda wiesci wpisze zaraz:):):) Quote
MonikaP Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Bardzo się cieszę, Karolino :lol: . A powiedz, udało się "odkręcić" z tamtą Panią (z Kórnika)? Quote
kaLOlina Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 tak...pani chcialaby jakies informacje-czy moze sa inne pieski do adpocji-mialam wyslac jej maila-a nie mam czasu nawet go przygotowac...:(:(:( a powinnam ale jak nie mam netu to bardzo cizko:(:(:( jakies fotki znalezc i wyslac...:( Quote
MonikaP Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 kaLOlina napisał(a):tak...pani chcialaby jakies informacje-czy moze sa inne pieski do adpocji-mialam wyslac jej maila-a nie mam czasu nawet go przygotowac...:(:(:( a powinnam ale jak nie mam netu to bardzo cizko:(:(:( jakies fotki znalezc i wyslac...:( To daj mi jej adres mailowy, ja do niej napiszę. Tylko powiedz mi jeszcze na pw, jak wyglądała Wasza rozmowa ;-). Quote
Hakita Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Jak wspaniale!!! :loveu: :loveu: :loveu: Hurrrrraaa!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Bądź szczęśliwy i najmocniej na świecie kochany Imbirku!!! Quote
kaLOlina Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 oto mail od wlascicielki...:) i kilka zdjec:) imbirek trafil cudownie:) "itam! Od dzisiaj jestem nową "Mamą" tego Cuda - znaczy Imbirka. Bardzo Wam dziękuję - już jestem w Nim zakochana po uszy. Teraz czekam tylko aż mój Kocio też się zakocha :) Na razie Imbirek obszczekuje Kocia na okrągło i regularnie wypija mu mleko :) Sika wszędzie gdzie się da, ale jest po prostu uroczy :) Postaram się w miarę regularnie zdawać Paniom relację co się dzieje - ale wierzcie mi, że naprawdę dobrze zrobiłyście oddając go w moje ręce - jedyne co mu "grozi" to nadmiar miłości i rozpuszczenie na maxa. Jestem pod wielkim wrażeniem tego co Panie robicie - oby więcej takich ludzi.(...) Na razie tyle - a w załączniku parę zdjęć Imbirka, który na spanie wybrał sobie oczywiście moje łóżko :) Zdjęcia nie są porywające, bo można je robić tylko wtedy kiedy Imbirek śpi - bo kiedy jest w pełni dobrego humoru, to mój aparat fotograficzny za nim nie nadąża :) No i te fajne zdjęcia są wszystkie rozmazane, bo Imbirek wiecznie jest w ruchu :) Z pozdrowieniami i podziękowaniami Mał. Quote
Recommended Posts