ania91sc Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dzisiaj Flawia dostała na koniec ode mnie do boksu trochę ciasteczek, bo tak słodko patrzyła i nie mogłam się oprzeć :) Quote
Romina_74 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Dzisiaj z racji "problemów technicznych" ;) i przeokrutnych SZALEŃSTW Fredkowo - Flawkowych, zdjęcia nie dość że tylko "CTERY", to jakie są każdy widzi ... Quote
ania91sc Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Flawi jakby się trochę przytyło??? :roll: Quote
MagdaB Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 To tylko złudzenie, choć teraz jest sama w klatce, więc może masz jednak rację :). Quote
MagdaB Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Dziękuję Patrycją :). Czy wersja oryginalna jest na forum? Quote
choba Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 W formacie pdf jest na forum oraz na stronie Fundacji :) Jak wszystkie nasze firmówki ;) http://przystanekschronisko.org/i/firmowki/psy/Firmwka%20-%20Flawia.pdf Quote
MagdaB Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Flawik standardowo był dziś na spacerze z Fredziem. Ta dwójka ma tyle radości biegając ze sobą, że nie mogę się przestać uśmiechać widząc jak szaleją. Oprócz Freda, Flawia spotkała też kilka innych psów i ze wszystkimi miała ochotę się bawić. Pozytywna wariatka z niej, ale wyjście ze schroniska no i powrót nie należa do fajnych przeżyć. To pierwsze dlatego, że ona ma tyle energi że skacze, ciągnie i szczypie ząbkami. Powrót to sami wiecie dlaczego. Quote
madzia.uje93 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Coś czuję, że Kumpel chętnie by pobiegał z Flawią, bo on jakoś nie ma na spacerach towarzystwa do zabaw:D Quote
MagdaB Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 madzia.uje93 napisał(a):Coś czuję, że Kumpel chętnie by pobiegał z Flawią, bo on jakoś nie ma na spacerach towarzystwa do zabaw:D Jeśli Kumple dogada się z Fredziem, może zabierzecie się z nami kiedyś na spacer? Quote
madzia.uje93 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Myślę, że Kumpel dogadałby się z każdym psem, który chce się z nim bawić:D Problem w tym, że chyba nie odważyłabym się Go spuścić. Quote
MagdaB Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 madzia.uje93 napisał(a):Myślę, że Kumpel dogadałby się z każdym psem, który chce się z nim bawić:D Problem w tym, że chyba nie odważyłabym się Go spuścić. To może uda nam się spotkać na wybiegu :). Quote
Romina_74 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 No to tutaj próbki - wprawki takie dla Kumpla :) W pierwszym filmiku Flawka prezentuje swojego "snickersa" w PIACH :) http://www.youtube.com/watch?v=dh9IM_xGwFE&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=lYklYVCEbWM&feature=youtu.be Quote
MagdaB Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Filmiki doskonale obrazują co nasze dwa wariaty wyprawiają jak są razem :). Quote
Romina_74 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='choba']W formacie pdf jest na forum oraz na stronie Fundacji :) Jak wszystkie nasze firmówki ;) http://przystanekschronisko.org/i/firmowki/psy/Firmwka - Flawia.pdf A kto robi takie piękne firmUFFki? ;) Bo może by tak Fred się załapał i Darma? Quote
Patrycja* Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Romina_74 napisał(a):A kto robi takie piękne firmUFFki? ;) Bo może by tak Fred się załapał i Darma? Zrobię również dla Freda i Darmy ;) Quote
MagdaB Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 W sobotę mnie nie będzie. Beza wyjdzie na spacer z Agatą. Pani Ania ma komuś dać Flawię pod opiekę. Ale jeśli zapomni czy ktoś może jej dać choć krótki spacer? Quote
Patrycja* Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 MagdaB napisał(a):W sobotę mnie nie będzie. Beza wyjdzie na spacer z Agatą. Pani Ania ma komuś dać Flawię pod opiekę. Ale jeśli zapomni czy ktoś może jej dać choć krótki spacer? Ja ją wezmę przed spacerem z Mańkiem gdyby nikt inny nie dał rady ;) Quote
MagdaB Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Patrycja* napisał(a):Ja ją wezmę przed spacerem z Mańkiem gdyby nikt inny nie dał rady ;) Dziękuję :) Quote
MagdaB Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Czy moja dziewczynka była dziś na spacerze? Quote
Patrycja* Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 MagdaB napisał(a):Czy moja dziewczynka była dziś na spacerze? Była, była ;) i muszę przyznać, że Flawia to naprawdę wulkan energii ;p wytargała mnie na smyczy strasznie. Siłę ma jak koń. Jak potem wychodziłam z Mańkiem to miałam wrażenie, że idę z samą smyczą :D szkoda mi jej było, bo widać że nie ma gdzie rozładować energii, a ze smyczy bałam się ją spuścić. Po godzinnym spacerze miałam wrażenie, że się dopiero rozkręca. Na spacerze była w towarzystwie Kropki, Toresa i Skoczka. Kropka rzucała się na Flawie z zębami więc trzeba było trzymać je od siebie z daleka. Ale podobno Kropka tak ma ;p Tores czasem powarkiwał ale nie było większych spięć a Skoczek był neutralny. Dorwała też gałąź i trochę ją potarmosiła i...dziecięcy kalosz :D do boksu nie chciała za bardzo wejść ale udało mi się ją przekupić parówką :D Quote
Recommended Posts