Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=comic sans ms][SIZE=4]Wszelakiego dobra, miłości, dobrych i mądrych ludzi wokół o sercach otwartych dla Was i Braci Mniejszych, którym życzę kochających domków.
Życzmy sobie, by świat się opamiętał, by okrucieństwo
i bezduszność nie miał[SIZE=4]y
udziału w naszym życi[SIZE=4]u.
[SIZE=4][SIZE=4]Z
ostańcie w zdrowiu.
Cieszę się ogromnie, że mogę być w tym miejscu, z [SIZE=4]Wami[/FONT]

Posted

[quote name='Ellig']lila0025@ tel. 51........ oczywiscie zgadzamy sie na wizyty :)
Skontaktowałam się z Panią. Jest z Kutna, a więc potrzebna byłaby pomoc w przeprowadzeniu wizyty. Pani prosiła o pomoc w transporcie, bo nie są zmotoryzowani, ale sama zadeklarowała gotowość pokrycia kosztów paliwa. Dzieci mają kontakt z psami w bliskiej rodzinie, więc wiedzą już trochę jak a nimi postępować. Ogólnie wrażenie pozytywne, zobaczymy jak to dalej będzie :).

[FONT=verdana]WSZYSTKIM WAM PIĘKNEGO ROKU ŻYCZĘ :)!
[SIZE=5]A F[SIZE=5]RYCUSIOWI, MANIUSIOWI I [SIZE=5]PIESKOM, KTÓRE CZEKAJĄ - [SIZE=5]BY ZNALAZŁY NAJLEPSZE DOMY.
[/FONT]

Posted

Ellig napisał(a):
Jolu, czyli szukamy kogos z Kutna?
Miłego wieczoru:)

Tak, ale to już po Nowym Roku chyba :).
A wieczór spędzam w łazience, bo moja pieska bardzo boi się wystrzałów...

Posted

Dostałam ostrzeżenie przed adopcją w Kutnie - małżeństwo z dwójką dzieci jest na czarnych kwiatkach. Tu (post 2412) jest informacja:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/191100-%C5%BBabcia-ma-do%C5%BCywotnie-DT-przepi%C4%99kny-Reksiu-szuka-domku!?p=20190589#post20190589
Oczywiście oznacza to jedynie podwyższoną czujność i wykluczenie, że to nie ci ludzie.
Problem, że Bjuta szukała kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej i - nie znalazła :(.

Posted

Trzymam kciuki za odnalezienie "wizytanta" w Kutnie i za to, żeby to nie był ten dom z czarnych kwiatków. Frycusiowi po przejściach należy się najwspanialszy dom.

Posted

AMIGA napisał(a):
Trzymam kciuki za odnalezienie "wizytanta" w Kutnie i za to, żeby to nie był ten dom z czarnych kwiatków. Frycusiowi po przejściach należy się najwspanialszy dom.

Tak, bardzo trudno znalesc kogos kto zrobilby wizyte w Kutnie, szukam nawet na FB. Trzeba sprawdzic ten domek. W koncu nie wszyscy z Kutna musza byc oszustami.
Jolu wysle Tobie na maila ankietę do wypelnienia przez Panstwa moze choc trochę rozjasni nam to te ewentualna adopcję.

Posted

Ellig napisał(a):
Tak, bardzo trudno znalesc kogos kto zrobilby wizyte w Kutnie, szukam nawet na FB. Trzeba sprawdzic ten domek. W koncu nie wszyscy z Kutna musza byc oszustami.
Jolu wysle Tobie na maila ankietę do wypelnienia przez Panstwa moze choc trochę rozjasni nam to te ewentualna adopcję.

Usiłuję zebrać dokładniejsze informacje nt. tej osoby, przed którą ostrzegają. Podobno, jako zaprawiona w licznych adopcjach, odpowiada na pytania zgodnie z oczekiwaniami.

Posted

jola_li napisał(a):
Usiłuję zebrać dokładniejsze informacje nt. tej osoby, przed którą ostrzegają. Podobno, jako zaprawiona w licznych adopcjach, odpowiada na pytania zgodnie z oczekiwaniami.

Ma takie hobby, czy co...?!

Posted

M&S napisał(a):
Ma takie hobby, czy co...?!

Handluje psami. Kilka już wzięła i - zniknęły :(.

Rozmawiałam właśnie z Anią-tygrysiczką.
W zeszłym roku jej dzieci miały 3 i 7 lat.
Dzieci tej zainteresowanej Fryckiem mają 4 i 8.
Darowujemy sobie.
Lepiej na zimne dmuchać. Tym bardziej, że w Kutnie nie ma nikogo, kto mógłby odbyć wizytę przedadopcyjną.

Posted

jola_li napisał(a):
Handluje psami. Kilka już wzięła i - zniknęły :(.

Rozmawiałam właśnie z Anią-tygrysiczką.
W zeszłym roku jej dzieci miały 3 i 7 lat.
Dzieci tej zainteresowanej Fryckiem mają 4 i 8.
Darowujemy sobie.
Lepiej na zimne dmuchać.

Ręce opadają....

Posted

Ewa i flatki napisał(a):
Jestem na wątku :)
Niestety w Kutnie nikogo nie mam. A Frycek trochę w typie border collie, do retrievera z Nowej Szkocji niepodobny nic a nic :)

A border, to z której strony?!