Moriaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A ciotka Amiśka tu sobie jaja robi??Przecież wiedziała jak jeszcze nikt nie wiedział , nawet sama zainteresowana;) Przecie ciotka Amiśka dokładnie WIE ;) Choć odpowiedź nietrafiona o dziwo;) Ja się zapytać bałam tej drobnej ciotki o WIELKIM sercu;) Quote
anula1959 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja Was pozabijam, po całym dniu sprzątania, robienia zakupów mózg nie nie funkcjonuje a te każą zgadywać , no nie.............. Quote
nowmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kuleczka sobie spi i nie wie dziewczyna ze tu takie wazne decyzje zapadaja w jej sprawie . Czy to ostatnia noc , ktora spedzi w schronie ? Napiszcie cos , prosze . Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No dobra..napiszemy tyle, że ostatnia noc w schronie ;) A resztę ciotki zgadną..prawda???:eviltong: Quote
nowmaja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nieee :placz: O tej porze zmuszac nas do myslenia . Mala szczesciara z tej Kuleczki , teraz juz bedzie jej tylko lepiej Quote
Ayia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 nie wazne gdzie i u kogo najwazniejsze ze ma domek :D na stałe moriaaa prawda? :D Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 ogromny kamień z serca! ale ciiiii, nie zapeszajmy za bardzo... Quote
anula1959 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Moriaaa napisał(a):No dobra..napiszemy tyle, że ostatnia noc w schronie ;) A resztę ciotki zgadną..prawda???:eviltong: Moriaaa............... Quote
Ayia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dobry i tymczas dla jamnisi.. a moze ta osoba sie tak w niej zakocha ze nie odda jej pozniej? :cool3: Quote
AMIŚKA Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Moriaaa napisał(a):A ciotka Amiśka tu sobie jaja robi??Przecież wiedziała jak jeszcze nikt nie wiedział , nawet sama zainteresowana;) Przecie ciotka Amiśka dokładnie WIE ;) Choć odpowiedź nietrafiona o dziwo;) Ja się zapytać bałam tej drobnej ciotki o WIELKIM sercu;) Tak ja często wiem ze ...wiem... ale nie wiem... ale teraz po tych jajach wiem:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i uwielbiam :loveu: naprawde uwielbiam Pańcię od mojej najbardziej ulubionej, podziwianej za dzielność ,za wspaniały jamniczy uparty charakter jamnisi Quote
basia0607 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dobrze ,ze dopiero dzisiaj znalazlam ten watek,bo takie sie droczenie z czlowiekiem jest bardzo nie etyczne. Łzy pociekly ale szybko wyschły. Jednak jamnicze mamy to super babeczki ! Quote
nata od jadzi Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 tymczas super! już się nie mogę doczekać! Quote
Kar0la Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nie było czlowieka jeden dzień na dodo, a tutaj takie wieści!! :multi::multi::multi: A cóż to za tajmenicza cioteczka? Czyżby ta która ostatnio wydała pewną rudą paróweczkę do adopcji?:cool3: Quote
tanitka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ej no mówcie coś... ja tu siedzę i przeżywam! toż to żadna tajemnica!!!!:loveu: widzę, że intuicje naszych kochanych psich aniołów nie zawodzą!!!! Czekam wieczorem na Kuleczkę :lol: Quote
Kar0la Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zgadłam!!! Tanitko :Rose::Rose::Rose:. To taka kochana sunieczka. Ona tak się cieszy jak ktoś okaże jej zainteresowanie. Quote
tanitka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ja tez sie już bardzo cieszę, żeby ja poznać i sprawić żeby była szczęśliwa i uśmiechnięta:lol: Quote
Moriaaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hiihihihihi:loveu: Do rana ciotki przetrzymane zostały:eviltong: Tanitko, ja będę miała możliwość wyjechania z Łodzi wcześniej...czy Ty kobitko będziesz wolna wcześniej niż o 18? Quote
tanitka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 dostosuje sie do Ciebie, a im wczesniej tym lepiej dla mnie, bo jak Warszawa ruszy do domu na Święta to koniec świata !!!!;) Quote
Moriaaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Oki to jem obiadek i jadę...niestey bez przeglądu chorobcia :roll: trzymać kciuki żeby mnie nie złapali i nie zlawetowali...:roll: Quote
malagos Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Moriaa, a od Tanitki do mnie, tak? Ja mieszkam na północ od Warszawy, droga na Legionowo-Serock-Pułtusk-Maków Maz. Quote
Recommended Posts