Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z wakacji sobie wracam, a tutaj takie coś w poczcie znajduję :)

"Treść wiadomości:
Witam:) Gdy tylko ujrzalem Dextera, od razu mnie zauroczyl. Jak gdyby podswiadomie mowil"mam w sobie to cos, czego szukasz". Kilka miesiecy temu moja poprzednia psina niestety odeszla z tego swiata. Zostala po niej ogromna pustka, ktora wypelnic moze jedynie inny wierny towarzysz... Mieszkam w Rumi, w domku 3-rodzinnym, mam duzy ogrod, a do lasu nie wiecej niz 100 metrow, wiec na pewno bylo by gdzie chodzic na spacery i nie tylko... Czy Dexter mial by szanse u mnie zamieszkac? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Marcin"

Poprosiłam oczywiście o telefon :)

Posted

Ajjjjj! Yona, a mogłabys podrzucic adres maila Kasi25. Oni z jednej miejscowości, Kasia mogłaby dom sprawdzić, zachęcić troszkę, jesli ludzie fajni, no wiesz... ;)

Posted

Gabryjella napisał(a):
Już widzę Kasię dzwoniącą po wszystkich Marcinach z pytaniem "Czy to Pan jest zainteresowany przygarnięciem Dextera z sopockiego schroniska? " :laugh2_2:widzę to oczyma wyobraźni :cool1: Kasiu do dzieła :cool2:

Hmm, tylko w książke telefon może być np na Marie a nie na Marcina:cool1:
Będę chodzić po tej osadzie i krzyczeć, hop hop, Marcinie!!!!!!!!!!!

Posted

Kasia25 napisał(a):
Hmm, tylko w książke telefon może być np na Marie a nie na Marcina:cool1:
Będę chodzić po tej osadzie i krzyczeć, hop hop, Marcinie!!!!!!!!!!!

Żeby było Ci łatwiej go znaleźć, możesz pokrzykiwać też "PREDATORZE !!!" :evil_lol:

Coś tam w nicku na allegro ma z tym PREDATOREM :evil_lol:

Posted

Dzis dostalam bardzo sympatyczne SMSy z pytaniem o godziny otwarcia schronu.Kasiu,nie szukaj juz Marcina,co?
Niestety dzis ten pan nie dotarł do schronu (lekarz,blokada kolana),ale moze jutro bedzie ten wielki dzien dla Dextera?

Posted

Dzis tez byli fajni ludzie,pytali o niego,mogliby wziac dopiero za 2 tygodnie (nie lubie,gdy to sie odwleka),jutro wysle milego SMSa do pana Marcina od maila,z zaprosinami do schronu.Piesek juz ma zdjete szwy.