brazowa1 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Gabryjella napisał(a):Nawet pręgowane łapki mu nie pomagają :-( no własnie,dziwi mnie to...oryginalny chłopak. Quote
akucha Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ładny młody, urodziwy i cholera nic... zatkało się i cisza. Potrzebny dom! Quote
Yona Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Z wakacji sobie wracam, a tutaj takie coś w poczcie znajduję :) "Treść wiadomości: Witam:) Gdy tylko ujrzalem Dextera, od razu mnie zauroczyl. Jak gdyby podswiadomie mowil"mam w sobie to cos, czego szukasz". Kilka miesiecy temu moja poprzednia psina niestety odeszla z tego swiata. Zostala po niej ogromna pustka, ktora wypelnic moze jedynie inny wierny towarzysz... Mieszkam w Rumi, w domku 3-rodzinnym, mam duzy ogrod, a do lasu nie wiecej niz 100 metrow, wiec na pewno bylo by gdzie chodzic na spacery i nie tylko... Czy Dexter mial by szanse u mnie zamieszkac? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Marcin" Poprosiłam oczywiście o telefon :) Quote
akucha Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ciociu, to rewelacja, nasza Kasia25 jest z Rumii. Quote
brazowa1 Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Dexter juz po kastracji,wiec bezpiecznie mozna go wydac. Byloby dobrze,gdyby ta rodzina chciala go odwiedzic. Quote
akucha Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 No niech on się odezwą!!!! taka szansa dla Dextera... Quote
akucha Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Kasiu, bierz książkę telefoniczną i szukaj Marcinów! Quote
Yona Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Poprosiłam o kontakt telefoniczny, więc odpisał grzecznie: "Zatem na pewno wkrotce sie z Nia skontaktuje:)" Hmmm... Quote
akucha Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ajjjjj! Yona, a mogłabys podrzucic adres maila Kasi25. Oni z jednej miejscowości, Kasia mogłaby dom sprawdzić, zachęcić troszkę, jesli ludzie fajni, no wiesz... ;) Quote
Kasia25 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Gabryjella napisał(a):Już widzę Kasię dzwoniącą po wszystkich Marcinach z pytaniem "Czy to Pan jest zainteresowany przygarnięciem Dextera z sopockiego schroniska? " :laugh2_2:widzę to oczyma wyobraźni :cool1: Kasiu do dzieła :cool2: Hmm, tylko w książke telefon może być np na Marie a nie na Marcina:cool1: Będę chodzić po tej osadzie i krzyczeć, hop hop, Marcinie!!!!!!!!!!! Quote
Yona Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Kasia25 napisał(a):Hmm, tylko w książke telefon może być np na Marie a nie na Marcina:cool1: Będę chodzić po tej osadzie i krzyczeć, hop hop, Marcinie!!!!!!!!!!! Żeby było Ci łatwiej go znaleźć, możesz pokrzykiwać też "PREDATORZE !!!" :evil_lol: Coś tam w nicku na allegro ma z tym PREDATOREM :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A no to z tym Predatorem to już jakiś trop jest!:evil_lol: O matkooo zamknom mnie:p Quote
brazowa1 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dzis dostalam bardzo sympatyczne SMSy z pytaniem o godziny otwarcia schronu.Kasiu,nie szukaj juz Marcina,co? Niestety dzis ten pan nie dotarł do schronu (lekarz,blokada kolana),ale moze jutro bedzie ten wielki dzien dla Dextera? Quote
brazowa1 Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Dzis tez byli fajni ludzie,pytali o niego,mogliby wziac dopiero za 2 tygodnie (nie lubie,gdy to sie odwleka),jutro wysle milego SMSa do pana Marcina od maila,z zaprosinami do schronu.Piesek juz ma zdjete szwy. Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Wyslij Wiolu, powiedz, że dziwnym trafem kolejka się ustawia :razz: Quote
Recommended Posts