Yona Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A w ogóle wiadomo, skąd on się wziął w schronisku? W pierwszym poście przeczytałam, że mieszkał w domu i bardzo za nim tęskni. Co to dokładnie znaczy?... Oj, oj, przecież mu nie wymyślę życiorysu :evil_lol: No i, szczerze mówiąc, przydałoby się jakieś zdjęcie Dextera w towarzystwie człowieka, bo na tych które są w tym wątku wygląda, jakby chciał kogoś zjeść :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 nie,on na tych fotkach byl swiezy w schronie i przerazony. To domowy,czysty pies,juz wykastrowany.Naprawde do ludzi jest super-posłuszny,łagodny,przymilny.Problem jest z innymi psami.W karcie adnotacja :znaleziony. jego atutem jest umaszczenie-wyglada super z tymi pregowanymi łapkami. Sredniej wielkosci. Gdy widzi człowieka,chcialby przelezc przez kraty,gdyby tylko mogł,odgania wtedy inne psy. Quote
deedee77 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Może w niedzielę porobimy mu świeże fotki co????Zgłaszam się na ochotnika;) Quote
Yona Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No to ogłosiłam go :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=212565562 Wstawiłam go zamiast innego psa i jakoś miałam problemy z edycją. Dziwnie to trochę wygląda :-? Jak coś tak nakłamałam, to poproszę o tego, no... :roll: Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: A jego licznik od ilu? Quote
Yona Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Więcej jak 100 osób go nie obejrzało, ale ma już własnego, osobistego obserwatora :loveu: Quote
akucha Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Taak? Ale cudnie!!! W górę chłopaku, masz iść do domu! Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Za 3 godziny kończy się aukcja Dextera. Kiepsko coś go oglądają. Przez 6 dni obejrzało go trochę ponad 1000 ludzi. Oglądalność można zwiększyć dobrym tytułem, więc może jakiś konkursik tutaj zrobimy?...:razz: Nie widzę sprzeciwu, więc: OGŁASZAM KONKURS NA TYTUŁ AUKCJI DEXTERA NA ALLEGRO :loveu: Ciocie Drogie, do roboty :loveu: Oto jego aukcja, prosimy o propozycje na nowy tytuł :loveu: http://www.allegro.pl/item212565562_dexter_bez_adresu_.html Quote
brazowa1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ciotki-poetki-prosimy o nowy,chwytliwy tekst dla Dextera! Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='brazowa1']ciotki-poetki-prosimy o nowy,chwytliwy tekst dla Dextera! Normalnie wkurzę sie zaraz:mad: To konkurs na nowy TYTUŁ (najwyżej 50 znaków) :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Yona,nie bij :placz: Piszac tekst mialam na mysli tytuł...:roll: Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 No to za karę, Ciocia brązowa zaczyna :evil_lol: Ciociu brązowa, nowy tytuł :razz: Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ło matko :placz: O mnie pytają... Ja nie chcę iść do adopcji :placz: Zobaczcie, Ciocie, co z allegro przyszło: "Treść wiadomości: Hej, Widziałam aukcję Dextera. Chciałabym się dowiedzieć, czy jesteś pracownikiem schroniska dla zwierząt w Sopocie? Pozdrawiam," Quote
akucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wiesz, to może być taki jeden, co naszą Brązową chciał raz adoptować, gdy ją na Allegro na focie z psem zobaczył :evil_lol: Potem dziwne telefony miała... Boję się, ze Wiola ma ogona :diabloti: Odpisz mu, że jak przyjedzie po Dextera, to się przekona... Quote
akucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A mówiłam Ci przeciez, że masz się z psami fotografowac, tak czy nie?! Poszłabyś na Allegro od ręki!!! Nie jęcz teraz :cool3: Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 akucha napisał(a):Wiesz, to może być taki jeden, co naszą Brązową chciał raz adoptować, gdy ją na Allegro na focie z psem zobaczył :evil_lol: Potem dziwne telefony miała... Boję się, ze Wiola ma ogona :diabloti: Odpisz mu, że jak przyjedzie po Dextera, to się przekona... Ale to nie był ON, to była ONA. Jakaś Magda. Jeszcze gorzej :evil_lol: Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 akucha napisał(a):A mówiłam Ci przeciez, że masz się z psami fotografowac, tak czy nie?! Poszłabyś na Allegro od ręki!!! Nie jęcz teraz :cool3: A' propos fotografowania... Czy i kiedy można liczyć na jakieś nowsze fotki Dextera?...:razz: Szczerze mówiąc lepiej dla niego byłoby, gdyby szybciej, niż później :cool3: Quote
akucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Z foteczkami problem, bo aparaciku w schronisku brak. A Gabi mu nie zrobiła :cool1: Niedobra... Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Że co?... Że najbliższy aparat u Gabi z Warszawy?...:crazyeye: Nie wierzę :) Quote
akucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ona raz w Warszawie, raz w Szczecinie - nie nadążysz za tą kobietą :lol: No nie, ale okazjonalnie foteczki się trafiają, jak dobra dusza z aparatem jest. Quote
Yona Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 No to, o taką duszę by chodziło :) Raz w Warszawie, raz w Szczecinie :hmmmm: Hmmm.... Ten Sopot trochę... jakby nie po drodze... Quote
Recommended Posts