deedee77 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ja postaram się popstrykać, tylko brązową za przewodnika muszę mieć i Akuchę do powklejania (bo mnie się coś popsuło i odpsuć nie może tylko link do zdjęcia mogę wkleić....) Quote
brazowa1 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 ciotki,ja bym mu fotki tylko za krata pstrykala.Dexter potem frustracje z powodu ponownego zamkniecia w kojcu moglby przeniesc na dwoch dziadkow,z ktorymi mieszka.Dlatego spacerowac on nie bedzie :shake: Quote
Yona Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 To niech będą za kratami... A może Ciocia choć łapkę swoją tam włożyć, żeby było widać, że piesek łapek ludzkich nie jada?...:razz: Quote
deedee77 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Cóż brazowa tym razem nie poprowadziła.....następnym razem czyli za tydzień Quote
Yona Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 deedee77 napisał(a):Cóż brazowa tym razem nie poprowadziła.....następnym razem czyli za tydzień A co to znaczy "nie poprowadziła"? No tak, to się nie robi... Zdjęcia były obiecane. Ja wydaję na psa kasę :mad: Chyba przestanę Ciotki poważnie traktować :mad: Quote
deedee77 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Yona ja mogę tylko w niedziele odwiedzać schronisko(taką mam pracę) i zawsze jest dużo roboty, jakiegoś piesia się strzyże, inne wyprowadza, jeszcze innym są pilnie potrzebne jakiekolwiek fotki, tyloma trzeba się zająć, że nie zawsze zdąży się wszystko zrobić a schronisko zamykają wieczorem... Czasem pogoda deszczowa i pieski całe ubłocone to jak taki ma "występować" na wątku????Taki zmoczony szczurek do siebie niepodobny... Quote
deedee77 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Hopaj Dexterku!!!!!Ciotka znów nie zrobiła ci zdjątek biedaku:( Quote
brazowa1 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Wczoraj Dexter miał kapiel (bardzo pokorny był i spokojny),czesanko.Przy okazji fotki na tle zieleni.I znowu ma mine skazanca-to taki typ :) Fotki bede jutro :) specjalnie dla ciotki Yony :) Quote
deedee77 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 brazowa1 napisał(a):Wczoraj Dexter miał kapiel (bardzo pokorny był i spokojny),czesanko.Przy okazji fotki na tle zieleni.I znowu ma mine skazanca-to taki typ :) Fotki bede jutro :) specjalnie dla ciotki Yony :) :cool3::lol: Quote
deedee77 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dzis jest jutro. Gdzie fotki? :oops: Właśnie;) Quote
brazowa1 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Fotki mam,ale niestety nie moge ich przesłac-nie mam jeszcze swojego kompa,a na tym cos to nie wychodzi:( Quote
akucha Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 A co się dzieje? Wysyłaj pojednynczo moze... Quote
brazowa1 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 w ogole,zadnych zdjec,nawet pojedynczo nie moge wysyłac.Mam mnostwo fotek z niedzieli i nic z tego :( Quote
akucha Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wiolu, może to wina serwerów. Ja mam nowy adres mailowy, bo poczta też mi szwankowała, spróbuj, może akurat: [email protected] Quote
Yona Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ciotki?... No i gdzie te foty?... Gdyby Dexter wiedział, że jego przyszłość leży w fotach, to niechybnie by Was tam pogryzł chyba... :mad: Quote
deedee77 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cioteczka Yona się nie doczeka jak na złość...;) Quote
Recommended Posts