Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja postaram się popstrykać, tylko brązową za przewodnika muszę mieć i Akuchę do powklejania (bo mnie się coś popsuło i odpsuć nie może tylko link do zdjęcia mogę wkleić....)

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki,ja bym mu fotki tylko za krata pstrykala.Dexter potem frustracje z powodu ponownego zamkniecia w kojcu moglby przeniesc na dwoch dziadkow,z ktorymi mieszka.Dlatego spacerowac on nie bedzie :shake:

Posted

To niech będą za kratami...
A może Ciocia choć łapkę swoją tam włożyć, żeby było widać, że piesek łapek ludzkich nie jada?...:razz:

Posted

deedee77 napisał(a):
Cóż brazowa tym razem nie poprowadziła.....następnym razem czyli za tydzień

A co to znaczy "nie poprowadziła"?

No tak, to się nie robi... Zdjęcia były obiecane. Ja wydaję na psa kasę :mad:
Chyba przestanę Ciotki poważnie traktować :mad:

Posted

Yona ja mogę tylko w niedziele odwiedzać schronisko(taką mam pracę) i zawsze jest dużo roboty, jakiegoś piesia się strzyże, inne wyprowadza, jeszcze innym są pilnie potrzebne jakiekolwiek fotki, tyloma trzeba się zająć, że nie zawsze zdąży się wszystko zrobić a schronisko zamykają wieczorem...
Czasem pogoda deszczowa i pieski całe ubłocone to jak taki ma "występować" na wątku????Taki zmoczony szczurek do siebie niepodobny...

Posted

Wczoraj Dexter miał kapiel (bardzo pokorny był i spokojny),czesanko.Przy okazji fotki na tle zieleni.I znowu ma mine skazanca-to taki typ :)
Fotki bede jutro :) specjalnie dla ciotki Yony :)

Posted

brazowa1 napisał(a):
Wczoraj Dexter miał kapiel (bardzo pokorny był i spokojny),czesanko.Przy okazji fotki na tle zieleni.I znowu ma mine skazanca-to taki typ :)
Fotki bede jutro :) specjalnie dla ciotki Yony :)

:cool3::lol:

Posted

Ciotki?...
No i gdzie te foty?...
Gdyby Dexter wiedział, że jego przyszłość leży w fotach, to niechybnie by Was tam pogryzł chyba... :mad: