Ania Agata Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kacper, znajdziesz szybko dom, kochany nochalu. Quote
mulinka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='ciapuś']Kacper to wspaniały ,kochający piesek, jest spokojny i łagodny ,kocha kontakt z człowiekiem.Niestety mimo tylu zalet ma praktycznie zerowe szanse na dom.Dlaczego.......bo ma ok 15 lat. Biedaczek siedzi grzecznie i wypatruje swojego pana. Niestety pan nigdy go już nie odwiedzi. Piesek został przyjęty 7 lutego 2007r po zmarłym Kacperek tak bardzo potrzebuje domu Quote
ewatonieja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Starszaki powinny sie trzymac razem,dlatego przedstawiam biednego Stinga,który dzieli z Kacprem smutny los osieroconego psa :-( zdjęcia i opis,za zgoda Julii,pobrane ze strony schroniska Ten smutny 7 letni psiak trafił do schroniska po zmarłym - bardzo cierpi, widać, że nie radzi sobie z nową sytuacją. W jego oczach rysuje się ogromny smutek i żal, nie pozwól by umarł z tęsknoty za miłością i ciepłem, za kochającym panem, którego tak bardzo mu brakuje - został sam... Zagubiony wśród wiekszych psów,często nie zostaje dopuszczony do krat,od stycznia 2007 nie zaznał czułości,nie słyszał dobrego słowa :( boks 14 nr 482 Pomóżcie!! Quote
ciapuś Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ja też zastanawiałam się nad tym psem ,ale nie mogłam go znaleźć Quote
halbina Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia i uniosły serca ponad przemijanie. Halina Quote
szajbus Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kacper i Sting poszukują kochających domków. POMOCY Quote
Dusza Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wszystkiego dobrego na Święta Wielkiej Nocy dla Was wszystkich ludzi o wielkim sercu! Karina Quote
ciapuś Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 bardzo dziękujemy za życzenia i nawzajem Quote
ewatonieja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Daj szansę Kacprowi albo Stingowi na nowy dom i spokojną starość!!! Quote
szajbus Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Starsi panowie dwaj - Kacper i Sting czekają na swoja szansę. Quote
Recommended Posts