UlaFeta Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Nie wykastrowany?Jak moglam tego nie zauwazyc:oops:Az mi sie wierzyc nie chce.Tyle psow bylo kastrowanych,a on nie.:crazyeye: Kasiu tekst do ogloszen sklece w niedziele,nie dam rady wczesniej.Przepraszam. Quote
Kejciu Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 UlaFeta napisał(a):Nie wykastrowany?Jak moglam tego nie zauwazyc:oops:Az mi sie wierzyc nie chce.Tyle psow bylo kastrowanych,a on nie.:crazyeye: Kasiu tekst do ogloszen sklece w niedziele,nie dam rady wczesniej.Przepraszam. Ok - nie ma problemu :)dziękuję :) Quote
UlaFeta Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Nie zauwazylam,ze nie jest kastrowany,bo Neptun jest wnetrem.Jola mowila,ze ma jedno jadro,a drugie mu nie zeszlo.Nie dosc,ze chory to jeszcze i to. Quote
Kejciu Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 UlaFeta napisał(a):Nie zauwazylam,ze nie jest kastrowany,bo Neptun jest wnetrem.Jola mowila,ze ma jedno jadro,a drugie mu nie zeszlo.Nie dosc,ze chory to jeszcze i to. Ula pamiętasz o tekście?jak będę miała startuję z ogłoszeniami. A to się operuje? Quote
UlaFeta Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 kejciu napisał(a):Ula pamiętasz o tekście?jak będę miała startuję z ogłoszeniami. A to się operuje? Tak, sie operuje>to jest tak jak u ludzi. Kasiu pamietam,czasu niet.Zadzwonie do Joli,bo juz nie wiem czy mozna go oglaszac. Quote
Kejciu Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 UlaFeta napisał(a):Tak, sie operuje>to jest tak jak u ludzi. Kasiu pamietam,czasu niet.Zadzwonie do Joli,bo juz nie wiem czy mozna go oglaszac. oki jakby co jestem w gotowości :) Quote
Kejciu Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 UlaFeta napisał(a):Tak, sie operuje>to jest tak jak u ludzi. Kasiu pamietam,czasu niet.Zadzwonie do Joli,bo juz nie wiem czy mozna go oglaszac. Ula dowiedziałaś się czegoś? Quote
Kejciu Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 Chociaż podrzucę Neptuna bo cisza... Quote
Kejciu Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 hmm...czy ktoś z obecnych na wątku lub tylko podczytujących - ma wiedzę czy Neptun jest do adopcji?Ula pytałaś może JB? no i tekst by się przydał... wykupiłabym mu pakiet na bazarku ogłoszeniowym bo zdjęcia ładne są Quote
Kejciu Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='UlaFeta']Tak, sie operuje>to jest tak jak u ludzi. Kasiu pamietam,czasu niet.Zadzwonie do Joli,bo juz nie wiem czy mozna go oglaszac.[/QUOTE] Ula wiesz coś?Neptun czeka - nie mam tekstu a jeśli jest do adopcji to wykupuję pakiet ogłoszeniowy i lecimy z ogłoszeniami ale prośba o informację na wątku tu od Ciebie lub ktolokwiek inny kto będzie miał taką wiedzę od pani Joli Quote
Kejciu Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 (edited) Dowiedziałam się od Zoja. że: : Neptun może iść do adopcji, ale trzeba pisać, że jest bardzo energiczny i musi dostawać RC Low Fat oraz Kreon: wysłalam sms do UlaFeta bo nie wiem czy tu zagląda :) czekamy na tekścior do ogłoszeń i wysyłamy je w świat :) może Neptunkowi się uda :) trzymajcie kciuki!!! Edited February 9, 2014 by kejciu Quote
UlaFeta Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='kejciu']Dowiedziałam się że: : Neptun może iść do adopcji, ale trzeba pisać, że jest bardzo energiczny i musi dostawać RC Low Fat oraz Kreon: wysłalam sms do UlaFeta bo nie wiem czy tu zagląda :) czekamy na tekścior do ogłoszeń i wysyłamy je w świat :) może Neptunkowi się uda :) trzymajcie kciuki!!![/QUOTE] tekst do ogloszen napisze zoja-jak znajdzie chwile:lol: Quote
Kejciu Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Kopiuję info od Zoja. z wątku Fundacji Znajdki: [COLOR=#000000]Tekst o [/COLOR][B]Neptunie celowo wstrzymuję, bo musimy przemyśleć (i sprawdzić) parę spraw w jego temacie. Pamiętam o nim, ale na razie nie chcemy go ogłaszać. Neptun to pies problematyczny (bardzo lękliwy) i najgorsze co może mu się zdarzyć to przypadkowa adopcja. Na bank, jeśli zapadnie decyzja o masowym ogłaszaniu, będzie potrzebna informacja, że ten pies wymaga specjalnego traktowania i opiekun musiałby przejść specjalną weryfikację. Szukamy lepszego rozwiązania i jest szansa, że znajdziemy, więc na razie czekamy. [/B] Quote
zachary Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Pewnie,że dodatkowe stresy i traumy w postaci ucieczek niepotrzebne Neptunkowi. Quote
Kejciu Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Dzięki uprzejmości Ziutki serdecznie zapraszam na bazarek z którego dochodu zostanie zakupiona karma ( o ile dochód wogole będzie ) dla Neptuna Jest to bazarek ogłoszeniowy - ja jestem menadżerem :D a Ziutka będzie robiła ogłoszenia - jeśli chcecie zobaczyć jak nam to wyjdzie - to koniecznie zajrzyjcie :) link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/251296-Robi-się-ogłoszeniowy Quote
Kejciu Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Skopiuję z wątku Znajdek wpis Paros: " Dzisiaj Neptun pojechał do lecznicy na badania kontrolne - na kolonoskopię i gastroskopię. Zostały pobrane wycinki i wysłane na badanie histopatologiczne. Neptun musi przez 3-4 miesiące brać antybiotyk amoksilav i musi brać polprazol " Quote
Kejciu Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 Zdjęcia Neptunka z początku lutego 2014 Quote
paros Posted March 8, 2014 Posted March 8, 2014 Neptun musi brać polprazol oraz amoksiklav lub synergal. Może ktoś ma takie leki i mógłby przekazać dla Neptunka? Rachunek do zapłacenia za badania Neptuna wynosi 550zł :-( + 65zł za badanie histopatologiczne wycinków. I trzeba jeszcze kupić leki :shake: Quote
Recommended Posts