Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wykastrowany?Jak moglam tego nie zauwazyc:oops:Az mi sie wierzyc nie chce.Tyle psow bylo kastrowanych,a on nie.:crazyeye:
Kasiu tekst do ogloszen sklece w niedziele,nie dam rady wczesniej.Przepraszam.

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UlaFeta napisał(a):
Nie wykastrowany?Jak moglam tego nie zauwazyc:oops:Az mi sie wierzyc nie chce.Tyle psow bylo kastrowanych,a on nie.:crazyeye:
Kasiu tekst do ogloszen sklece w niedziele,nie dam rady wczesniej.Przepraszam.

Ok - nie ma problemu :)dziękuję :)

Posted

UlaFeta napisał(a):
Nie zauwazylam,ze nie jest kastrowany,bo Neptun jest wnetrem.Jola mowila,ze ma jedno jadro,a drugie mu nie zeszlo.Nie dosc,ze chory to jeszcze i to.

Ula pamiętasz o tekście?jak będę miała startuję z ogłoszeniami.
A to się operuje?

Posted

kejciu napisał(a):
Ula pamiętasz o tekście?jak będę miała startuję z ogłoszeniami.
A to się operuje?

Tak, sie operuje>to jest tak jak u ludzi.
Kasiu pamietam,czasu niet.Zadzwonie do Joli,bo juz nie wiem czy mozna go oglaszac.

Posted

UlaFeta napisał(a):
Kasiu pamietam,czasu niet.Zadzwonie do Joli,bo juz nie wiem czy mozna go oglaszac.

oki jakby co jestem w gotowości :)

Posted

UlaFeta napisał(a):

Ula dowiedziałaś się czegoś?

Posted

hmm...czy ktoś z obecnych na wątku lub tylko podczytujących - ma wiedzę czy Neptun jest do adopcji?Ula pytałaś może JB?
no i tekst by się przydał... wykupiłabym mu pakiet na bazarku ogłoszeniowym bo zdjęcia ładne są

Posted

[quote name='UlaFeta']Tak, sie operuje>to jest tak jak u ludzi.
Kasiu pamietam,czasu niet.Zadzwonie do Joli,bo juz nie wiem czy mozna go oglaszac.[/QUOTE]

Ula wiesz coś?Neptun czeka - nie mam tekstu a jeśli jest do adopcji to wykupuję pakiet ogłoszeniowy i lecimy z ogłoszeniami ale prośba o informację na wątku tu od Ciebie lub ktolokwiek inny kto będzie miał taką wiedzę od pani Joli

Posted (edited)

Dowiedziałam się od Zoja. że: : Neptun może iść do adopcji, ale trzeba pisać, że jest bardzo energiczny i musi dostawać RC Low Fat oraz Kreon: wysłalam sms do UlaFeta bo nie wiem czy tu zagląda :)
czekamy na tekścior do ogłoszeń i wysyłamy je w świat :) może Neptunkowi się uda :) trzymajcie kciuki!!!

Edited by kejciu
Posted

[quote name='kejciu']Dowiedziałam się że: : Neptun może iść do adopcji, ale trzeba pisać, że jest bardzo energiczny i musi dostawać RC Low Fat oraz Kreon: wysłalam sms do UlaFeta bo nie wiem czy tu zagląda :)
czekamy na tekścior do ogłoszeń i wysyłamy je w świat :) może Neptunkowi się uda :) trzymajcie kciuki!!![/QUOTE]

tekst do ogloszen napisze zoja-jak znajdzie chwile:lol:

Posted

Kopiuję info od Zoja. z wątku Fundacji Znajdki:

[COLOR=#000000]Tekst o [/COLOR][B]Neptunie celowo wstrzymuję, bo musimy przemyśleć (i sprawdzić) parę spraw w jego temacie. Pamiętam o nim, ale na razie nie chcemy go ogłaszać. Neptun to pies problematyczny (bardzo lękliwy) i najgorsze co może mu się zdarzyć to przypadkowa adopcja. Na bank, jeśli zapadnie decyzja o masowym ogłaszaniu, będzie potrzebna informacja, że ten pies wymaga specjalnego traktowania i opiekun musiałby przejść specjalną weryfikację. Szukamy lepszego rozwiązania i jest szansa, że znajdziemy, więc na razie czekamy.

[/B]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Skopiuję z wątku Znajdek wpis Paros:

" Dzisiaj Neptun pojechał do lecznicy na badania kontrolne - na kolonoskopię i gastroskopię. Zostały pobrane wycinki i wysłane na badanie histopatologiczne. Neptun musi przez 3-4 miesiące brać antybiotyk amoksilav i musi brać polprazol "

Posted

Neptun musi brać polprazol oraz amoksiklav lub synergal. Może ktoś ma takie leki i mógłby przekazać dla Neptunka?

Rachunek do zapłacenia za badania Neptuna wynosi 550zł :-( + 65zł za badanie histopatologiczne wycinków. I trzeba jeszcze kupić leki :shake: