majuska Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Super :multi: nie było nic, a już mamy 300 zł, wygląda optymistycznie :) Quote
Becia66 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='majuska']Super :multi: nie było nic, a już mamy 300 zł, wygląda optymistycznie :)[/QUOTE] macie pomysł kogo by tu jeszcze zgwałcić ?;), Qrczem byłam dzisiaj w schronisku i widziałam Sławka, mogla mu napomknąc to może bodaj dychę by rzucił. Dycha do dychy i zaraz zrobi się 350 :lol:. Quote
majuska Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Dziewczyny , a mogłaby która plakacik jakiś stworzyć, że Elvis potrzebuje jednorazowych datków i stałych, nawet minimalnych deklaracji, bo chcemy mu bardzo pomóc, powiesimy w gabinecie, co ? Quote
majuska Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='figa33']Taki do wydrukowania A4 ?[/QUOTE] Ano taki :) Alinka już coś będzie kombinować z Lidką chyba, jakby co figuś to się dogadajcie. Mam cudną wiadomość!!! Mamy kolejną deklarację , od p. Marzeny, która odwiedza nasz gabinet wet w Boguchwale i bardzo jej Elvis leży na sercu, kiedyś nawet podarowała nam karmę z Royala na bazarek dla niego, nie wiem czy pamiętacie....P. Marzenka deklaruje na naszego Elvisa 100 zł miesięcznie:multi::loveu: Wiem, że nas p. Marzena podczytuje, więc bardzo , bardzo gorąco dziekuję:Rose: i serdecznie pozdrawiam w imieniu wszystkich dziewczyn:lol: Quote
figa33 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 wow ! :loveu: bardzo dziękujemy p.Marzenko :Rose: bardzo się cieszę , bo to wielka szansa dla Elvisa :loveu: Quote
Becia66 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 (edited) [quote name='majuska'] Mam cudną wiadomość!!! P. Marzenka deklaruje na naszego Elvisa 100 zł miesięcznie:multi::loveu:[/QUOTE] Pani Marzenko, to dla nas wielkie wsparcie, bardzo serdecznie dziękujemy, dzięki pani szanse na opuszczenie boksu przez Elvisa znacznie się zwiększyły:Rose: [B]Becia - 50zł majuska - 20zł Ariette - 50zł Figa - 50zł Alaa - 50zł karolakola - 30zł asskasiek - 10zł Lidka - 50zł p.Marzena - 100zł -------------------------- razem 410zł[/B] Edited June 25, 2014 by Becia66 Quote
Becia66 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Elvis wczoraj z Sarą szaleli na wybiegu, gonili sie naokoło za boksami aż smiałyśmy się z Agulą że on w swoim żywiole i trochę go ten mały trzpiot rozrusza. Myśle że kiedy będzie podwyższone ogrodzenie na weselnym, to można go bez problemu tam z Sarą zostawić, jej towarzystwo dobrze mu zrobi i może wybije z głowy forsowanie siatki. [IMG]http://images63.fotosik.pl/1088/4b3eb5eaf7647526gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images64.fotosik.pl/1091/41004ae82ce90925gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images61.fotosik.pl/1089/9c50f56943880172gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images64.fotosik.pl/1091/43e62d7eeb0526d0gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images61.fotosik.pl/1089/a473d952415b843fgen.jpg[/IMG] Quote
figa33 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 fajnie się ganiają dookoła zabudowań :lol: bardzo się cieszę ,że Elvis może poganiać z Sarą , mała napiera pewności siebie , a Elvis ogłady towarzyskiej :lol: Quote
Becia66 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ja myslę że on by sie jeszcze z niejednym naszym psiakiem zgodził ale nie mamy śmiałości wypróbować, widać że to psisko potrzebuje towarzystwa innych psów. Quote
majuska Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Ja pamiętam Elvisa z tych jego początków u nas w schronie, bo wtedy często bywałam, on szalał w stadzie po 5-6 psów ( Majka, Kaja, Maczo, Magik itp ) i zawsze był spoko, Maczo chciał go jeść, ale on go lekceważył kompletnie. Moja Kaśka za nim strasznie tęskni :D BTW ..jak to w końcu jest z tym miejscem szkoleniowym dla Elvisa, bo się pogubiłam.... Quote
Becia66 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='majuska']..jak to w końcu jest z tym miejscem szkoleniowym dla Elvisa, bo się pogubiłam....[/QUOTE] nic nie wiem na ten temat, ja tylko zmobilizowałam do zbiórki pieniędzy bo wszyscy tylko gadali że trzeba zebrać deklaracje i nic z tego nie wynikało. Póki co deklaracji jest na 400zł. Quote
ariete2503 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ja ze swojej strony postaram się zrobić po weekendzie plakaciki dla Elvisa + do kompletu puszki na kaskę. [B]Beciu[/B], czy nie dałoby się przeznaczyć jednego konkretnego postu na rozliczenia? Rozumiem, że mamy na razie 400 zł stałych deklaracji? Oprócz tego wpadnie jeszcze coś z Beci bazarku, puszek, no i jakichś wpłat jednorazowych; ja juz mam 20 zł od tymczasowej panio Tajsona. Poza tym jest jeszcze 25 zł z rozliczeń po szelkach dla Bruna, które początkowo z asskasiek sfinansowałysmy, a państwo zwrócili pieniądze. Asia zostawiła te pieniążki do naszej dyspozycji i ciągle są u mnie, tak więc należy uwzględnic dodatkowo (jednorazowo) 45 zł. Quote
Becia66 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Masz rację Alinko, zrobimy jeden post rozliczeniowy i tam umieścimy finanse Elvisa, muszę pomyslec tylko jak to zrobić, jakieś propozycje ? Martwi mnie że te narośle dwie na brzuchu Elvisa sie powiększają, przynajmniej mam takie wrażenie. Przydałyby się mu dokładne oględziny żeby nie okazało się, że po przyjeździe do hotelu czekaja nas kolejne spore wydatki, chyba że gmina nam pomoże w ich uregulowaniu. Tu widać te narośle na brzuchu za przednimi łapami. [IMG]http://images64.fotosik.pl/1091/010aa79dfb318e01gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images62.fotosik.pl/1092/0d773aefbc44a1a6gen.jpg[/IMG] Quote
figa33 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 majuska jest założycielką wątku , musi poprosić moda o dołożenie jeszcze jednego postu , np 2 , na rozliczenie finansów Elvisa Quote
Becia66 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='figa33']majuska jest założycielką wątku , musi poprosić moda o dołożenie jeszcze jednego postu , np 2 , na rozliczenie finansów Elvisa[/QUOTE] o tyle to komplikuje sprawę , że na nią spadnie pilnowanie tych rozliczeń i regularne nanoszenie wpłat, a ja wiem że ona teraz ma tyle na głowie że może nie podołać. Quote
figa33 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 można też poprosić o zmianę prowadzącego wątku Quote
figa33 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 lub ustalić ,że np. post nr 725 od tej pory będzie postem rozliczeniowym lub tak jak na wątku Maggy , tam gdzie ja też wpłacam , co miesiąc , osoba robiąca rozliczenie , wpisuje bieżące wpłaty w bieżącym wątku i to jest dla mnie np . zupełnie wystarczające Quote
majuska Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Dziewczyny musimy ustalić, na jakie konto te wpłaty, bo jeżeli na stowarzyszeniowe ( a to wydaje sie takie w sumie oczywiste ), to niestety nie mamy na nie podglądu netowego i to powoduje takie dodatkowe akcje, że trzeba łazić do banku po wyciągi, że nie wspomnę o przelewach, które ja muszę jako skarbnik podpisac razem z Renią prezeską, wieć weźcie pod uwagę, że info o wpływach i wypływach nie będą takie bardzo płynne ;) Quote
karolakola Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Becia, co z moimi smyczami i zabawkami, Wiola też zadeklarowała sesję i potforki ? Przesłać Ci zdjęcia, czy robić osobny bazarek na fb ? Quote
Becia66 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='karolakola']Becia, co z moimi smyczami i zabawkami, Wiola też zadeklarowała sesję i potforki ? Przesłać Ci zdjęcia, czy robić osobny bazarek na fb ?[/QUOTE] Karola ja nie wiedzialam że te smycze mają iśc na mój bazarek bo gdzieś wcześniej pisałas że sama będziesz robić. Teraz już za późno do dołączenie do moich rzeczy więc albo zrób na fb albo zrobimy za jakiś czas kolejny bazarek. Quote
karolakola Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Bo myślałam że bazarek będzie szedł jakby dwutorowo - i tu i tu , że przekopiuję to co na dogo na fb ale teraz jak to organizacyjnie rozgryzłam to nie bardzo by się dało. Spróbuję w takim razie zrobić osobny na fb bo kasy potrzebujemy na już. Zobaczymy jak pójdzie, jeżeli kiepsko to się zrobi drugi na dogo. Quote
figa33 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 tak mi się podoba jak Elvisek bawi się z Sarą , fajnie razem wyglądają , i jak z tą piłeczką gania kochane psisko , potrzebuje ruchu , pamiętam jaka to była bida na początku... Quote
majuska Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Karola jak robisz bazar na FB to ja mam 2 plecaki Royal Canin nówki,, wystaw je też..czekaj zaraz jakiejś foty poszukam tu znajdziesz fotki tych plecaków: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248517-Srebro-zwierzakowe-gadżety-Royal-Canin-na-psy-z-Boguchwały-Do-17-11-godz-21[/url] Quote
Recommended Posts