Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwonamaj']Mogę zrobić im wydarzenie na FB, tylko potrzebna treść i nr telefonu i mail do kontaktu...[/QUOTE]

O maluszkach wiem tylko, że są odłowione i czekają na transport do schroniska w Ostrowi Maz. Wiek określił wet na 2 miesiące.
Na tej stronie są maluchy i telefon do przechowalni.
[URL]http://www.siedlce.pl/index.php?option=18&action=articles_show&art_id=99&menu_id=174&page=17[/URL]

Posted

[quote name='iwonamaj']Link [URL]http://www.facebook.com/events/312474238853654/?context=create[/URL]
Zapraszajcie, udostępniajcie![/QUOTE]
udostępniłam .....

Posted

Nie wiem :(... W pierwszym poście jest tylko coś o anonsie w lokalnej gazecie. Ale chyba czasu już nie starczy, one lada moment pojadą do schronu :-(. Watek założony chyba 8, a tylko tydzień trzymają :-(... DT na już może je tylko uratować :-(

Posted (edited)

[quote name='iwonamaj']Kiedy maluszki mają być przewiezione do schronu? Ile maja czasu? :-([/QUOTE]

To nigdy nie wiadomo dokładnie. Jutro zadzwonię i spytam czy jeszcze są. Może już pojechały. Na miejscu są krótko, bo to w Przychodni Weterynaryjnej są przetrzymywane w klatkach
Gdyby trafił się dom to i ze schroniska by się je wyrwało.

Wybaczcie, ale to jest czas przedświąteczny a mnie tyle czasu w domu nie było i do tego mam jeszcze wizyty lekarskie, które mi zabierają dużo czasu. Nie daję rady i nie ogarniam wszystkiego.

Edited by wanda szostek
Posted

Niestety maluchy już są w schronisku w Ostrowi. Podobno na parwo zostały zaszczepione, ale ja w to nie wierzę. Szkoda maluchów. A dzisiaj rano na spacerku z moimi na sklepie naszym osiedlowym wyczytałam naklejone ogłoszenie. Oddam szczeniaczki w dobre ręce i zdjęcie a na nim cztery maluchy. Jak przemówić do rozsądku ludziom? Za jakiś czas te maluchy mogą znaleźć się też na ulicy i zostać odłowione.