Alicja Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Madziu , musisz się zdecydować i to musi być poważna decyzja na ZAWSZE Quote
Medorowa Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Alicja napisał(a):Madziu , musisz się zdecydować i to musi być poważna decyzja na ZAWSZE Tak Alu, masz rację. Zrozumiałam, ze nigdy nie znajdę odpowiedniego domu dla Maila, zawsze będzie jakieś "ale", a więc Mailo zostaje z nami. Wczoraj minął równy rok, od kiedy nie ma z nami Medorka... Pamiętamy o Tobie piesku, zawsze będziesz w naszych sercach... :-( Quote
Alicja Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Medorowa']Tak Alu, masz rację. Zrozumiałam, ze nigdy nie znajdę odpowiedniego domu dla Maila, zawsze będzie jakieś "ale", a więc Mailo zostaje z nami. Dacie radę :cool2: Wczoraj minął równy rok, od kiedy nie ma z nami Medorka... Pamiętamy o Tobie piesku, zawsze będziesz w naszych sercach... :-( już rok ...:( Quote
Medorowa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Witam:cool3: U nas wsio pomału zaczyna się układać, byle do przodu;) Do szkoły będę chodzić zaocznie, a na weekendy osobę chętną, odpowiedzialną i przede wszystkim znającą Maila mam:razz::multi: Mailuś skończył już 17 miesięcy, kiedy to zleciało:question: Więc teraz ostro bierzemy się za siebie:diabloti: Zaczęliśmy zabawę m.in. w "chain pulling", "spring pole" etc, a na dniach zamawiamy szeleczki do "wp":loveu: Kocham pracować z tym psem :loveu: A tak dla przypomnienia:loveu:;) Quote
Alicja Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 to zaciskam :kciuki: za sukces okiełznania urwisa śliczny chłopak z niego ;) Quote
Medorowa Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Alicja napisał(a):to zaciskam :kciuki: za sukces okiełznania urwisa śliczny chłopak z niego ;) :buzi: Po ''mamusi":siara: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Medorowa napisał(a)::buzi: Po ''mamusi":siara: :diabloti: w rzeczy samej ;) Quote
Maruda666 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Przepraszam, że pozwolę sobie poofować, ale boksio pilnie szuka domu a widzę tu sporo boksiolubnych cioteczek :) Medorowa, znasz Fidela - dostałam wieczorem smesa od Izy, że musi go pilnie oddać :(. Nie znam do końca sytuacji, Iza przebywa za granicą. Wątek Fidelka - http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici/page48 Może ktoś ma jakiś pomysł ? Quote
Tengusia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 piekny bydlaczek http://img231.imageshack.us/img231/7440/mailuz.jpg Quote
omry Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Przepraszam za zaśmiecanie, ale desperacko szukamy pomocy. Boksiowi grozi eutanazja! :( http://www.dogomania.pl/threads/215107-Rasowy-Bokser-Fafluk!-PILNIE-DS-i-DT!-Stargard-Szczeci%C5%84ski-Szczecin?p=17687859#post17687859 Quote
Medorowa Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 [quote name='Maruda666']Przepraszam, że pozwolę sobie poofować, ale boksio pilnie szuka domu a widzę tu sporo boksiolubnych cioteczek :) Medorowa, znasz Fidela - dostałam wieczorem smesa od Izy, że musi go pilnie oddać :(. Nie znam do końca sytuacji, Iza przebywa za granicą. Wątek Fidelka - http://www.dogomania.pl/threads/26956-Galeria-s%C5%82odziak%C3%B3w-boksera-Fidela-i-Kici/page48 Może ktoś ma jakiś pomysł ? O kurcze... Niestety na chwilę obecną nie znam nikogo odpowiedniego kto mógłby adoptować dorosłego boksia:shake: [quote name='Tengusia']piekny bydlaczek http://img231.imageshack.us/img231/7440/mailuz.jpg Też mi siępodoba;) [quote name='omry']Przepraszam za zaśmiecanie, ale desperacko szukamy pomocy. Boksiowi grozi eutanazja! :( http://www.dogomania.pl/threads/215107-Rasowy-Bokser-Fafluk!-PILNIE-DS-i-DT!-Stargard-Szczeci%C5%84ski-Szczecin?p=17687859#post17687859 Jedynie mogę "podnosić wątek", nic więcej w obecnej chwilii nie pomogę... Mam zdjęcia Maila na płycie, ale coś mi się porąbało ze stacją dysków CD:shake: F*ck... O mały włos nie zamieszkał dziś z nami mały koteczek;) Byliśmy z Mailem na porannym spacerze i spotkaliśmy takie małe miauczące "cuś";) Przez dłuższą chwilę stałam i zastanawiałam się, jak pogodzić pod jednym dachem Maila z innym zwierzątkiem.Jednak głos rozsądku wygrał:roll: Quote
Medorowa Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Alicja napisał(a):Czasem rozsądek musi brać górę ... Dokładnie. W przypadku Medora i Dinusia nie miałabym większego problemu, no ale jednak to Mailo. Właśnie wróciliśmy z 3-godzinnego spaceru - korzystamy z ostatnich podrygów lata; gówniarz dzisiaj pływał i szalał na polach - jak ja kocham na niego patrzeć, no tą umorusaną uśmiechniętą mordkę, to daje mi tak ogromną radość, ciężko to opisać słowami ;) Teraz zmęczony śpi jak suseł:loveu::loveu: Kocham go i jak tak teraz pomyślę, że mogłoby go z nami nie być... :shake: Nie wyobrażam sobie życia bez niego:loveu: To się rozczuliłam:oops: Quote
Alicja Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Medorowa napisał(a):Dokładnie. W przypadku Medora i Dinusia nie miałabym większego problemu, no ale jednak to Mailo. Właśnie wróciliśmy z 3-godzinnego spaceru - korzystamy z ostatnich podrygów lata; gówniarz dzisiaj pływał i szalał na polach - jak ja kocham na niego patrzeć, no tą umorusaną uśmiechniętą mordkę, to daje mi tak ogromną radość, ciężko to opisać słowami ;) Teraz zmęczony śpi jak suseł:loveu::loveu: Kocham go i jak tak teraz pomyślę, że mogłoby go z nami nie być... :shake: Nie wyobrażam sobie życia bez niego:loveu: To się rozczuliłam:oops: zmęczony pies to szczęśliwy pies ;) Quote
Oscar Patric Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 przyszliśmy się przywitać piękny pies :) powodzenia w pracy z nim pozdrawiam Quote
Medorowa Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Witamy:cool3: Spieszę tylko donieść, ze u nas wsio ok. Jestem z Mailusia bardzo dumna, bo jakieś 2-3 tygodnie temu spędziliśmy weekend w górach i Mailo zachowywał sie wzorowo - moje słoneczko :loveu: No, tylko na śniadanie nie mogłam schodzić do stołówki, bo wtedy była rozpacz, którą słychać było w całym spensjonacie ;) Mailuś poznał tam koleżankę - astke, którą Pani adoptowała ze schroniska i ku mojemu zdziwieniu, pięknie sie razem bawiły:loveu: To tyle - pozdrawiamy:loveu:;) Quote
Tengusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 a moze by tak jeszcze jakas foteczka z wycieczki :cool3: Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 to super że u Was sa postępy mizianki zasyamy:) Quote
Medorowa Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Szczerze, to nie wiem, czy to są postępy, takie jakich bym oczekiwała... po prostu uczymy się codziennie siebie nawzajem i staram się nie doprowadzać do sytuacji, przy których może być nieprzyjemnie. Mailo nadal widzi przede wszystkim MNIE reszta się nie liczy, dosłownie. Tzn. zmieniło się bardzo dużo, nie ma już straszenia/warczenia, koniec proszenia, są wymagania, które MUSI egzekwować, koniec i kropka. Śpi w łóżku - tak wiem, szok:p Szkolimy się i opinia jest taka, że pies jest "bardzo, bardzo charakterny".Na dzień dzisiejszy, odpukać, uważam siebie za odpowiedzialną właścicilkę - od kiedy Mailo skończył rok, nie byłop, nie wiem ja to ująć hmmmm żadnych pogryzień przez Biszkopata( czyt. Maila). Kocham tego psa, kocham go nad życie i jeszcze bardziej. A teraz szok - prawdopodobie za rok, dwa lata pojawi się u nas pitbullka - po kastracji Maila, no i zobaczymy jak wtedy będzie reagowała na suki, bo teraz jest różnie. W kazym razie, jak teraz pomyślę o tym, że mogłam go oddać:flaming: No ale mniejsza o większość: GDZIE ZAMÓWIĆ BOOMER BALLL, TAK ŻEBY DOSTAĆ PRZED ŚWIĘTAMI??;) Quote
Medorowa Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 ............................ mój Ci on ;) Uploaded with ImageShack.us Quote
Vectra Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 http://sklep.moyre.pl/pilki-k16-0--default.html Quote
Medorowa Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='Vectra']http://sklep.moyre.pl/pilki-k16-0--default.html Dzięki:) [quote name='Alicja']Główeczkę to on ma pokaźną :) :loveu: Łeb jak sklep, tylko na półkach pusto ;) Quote
Alicja Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Medorowa napisał(a):Dzięki:) Łeb jak sklep, tylko na półkach pusto ;) aaa to normalne ;) Quote
Recommended Posts