Medorowa Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [SIZE="6"]Życzymy Wam szczęśliwego Nowego Roku:loveu::loveu: Quote
Oscar Patric Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 szczęścia,zdrowia,i radości w tym 2012r:) Quote
Medorowa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Witamy po długiej nieobecności:oops: U nas wsio ok, bynajmniej jeżeli chodzi o Maila;) Gamoń ostatnio zerwał Flexi, która miała wytrzymać do 65kg, no i teraz prowadzamy się na krótkiej smyczy, co wcale nie jest fajne:roll: Szkolenie przerwaliśmy, ponieważ Mailo znienawidził, dosłownie, szkoleniowca, który usilnie próbował "złamać jego charakter" i teraz bury kundel od czasu do czasu próbuje pokazać Bogu ducha winnym mężczyznom, jak to bardzo ich nie lubi. Ale nauczyliśmy się już z tym żyć i niedopuszczać do takich sytuacji. Zresztą Mailo cały czas chodzi w kagańcu, fory jedynie ma daleko poza miastem, a i tak mam wtedy nad nim pełną kontrolę - tak jak napisałam, nauczyliśmy się z tym żyć;) ( co nie zmienia faktu, że jest to totalnie wyczerpujące psychicznie:roll:) Chcemy się teraz wybrać nad morze i tu prośba do Was - fajne, sprawdzone i tanie miejsce??:???: Pozdrowionka robaczki:loveu: Quote
Alicja Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 [quote name='Medorowa']Witamy po długiej nieobecności:oops: U nas wsio ok, bynajmniej jeżeli chodzi o Maila;) Gamoń ostatnio zerwał Flexi, która miała wytrzymać do 65kg, no i teraz prowadzamy się na krótkiej smyczy, co wcale nie jest fajne:roll: Szkolenie przerwaliśmy, ponieważ Mailo znienawidził, dosłownie, szkoleniowca, który usilnie próbował "złamać jego charakter" i teraz bury kundel od czasu do czasu próbuje pokazać Bogu ducha winnym mężczyznom, jak to bardzo ich nie lubi. Ale nauczyliśmy się już z tym żyć i niedopuszczać do takich sytuacji. Zresztą Mailo cały czas chodzi w kagańcu, fory jedynie ma daleko poza miastem, a i tak mam wtedy nad nim pełną kontrolę - tak jak napisałam, nauczyliśmy się z tym żyć;) ( co nie zmienia faktu, że jest to totalnie wyczerpujące psychicznie:roll:) Chcemy się teraz wybrać nad morze i tu prośba do Was - fajne, sprawdzone i tanie miejsce??:???: Pozdrowionka robaczki:loveu: czyli charakterny chłopak jest ;) skontaktuj sie z justyną tyśkową , ona jeździ gdzieś w fajne miejsce na kamping , ja byłam zaś u andzi 69 w Grzybowie Quote
Alicja Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Izabela124. napisał(a):Zdjęcia byś wstawiła tej bestyjki :D o to to ....... Quote
Medorowa Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='Alicja']czyli charakterny chłopak jest ;) skontaktuj sie z justyną tyśkową , ona jeździ gdzieś w fajne miejsce na kamping , ja byłam zaś u andzi 69 w Grzybowie Mówisz o tym miejscu:cool3: http://www.kotki2.com.pl/o_nas,,O-nas,a17c760d61cddaac923662d48f4542a3.html Bo właśnie tam wybieramy się w piątek:multi: Alu jeżeli tam byłaś, to są tam bankomaty?? Pewnie tak, ale wolę się upewnić;) Zdjęcia będą po powrocie;) Quote
Alicja Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Medorowa']Mówisz o tym miejscu:cool3: http://www.kotki2.com.pl/o_nas,,O-nas,a17c760d61cddaac923662d48f4542a3.html Bo właśnie tam wybieramy się w piątek:multi: Alu jeżeli tam byłaś, to są tam bankomaty?? Pewnie tak, ale wolę się upewnić;) Zdjęcia będą po powrocie;) tak , dokładnie o tym miejscu :) Ja byłam bardzo zadowolona . Kurcze bankomaty pytasz :hmmmm: nie pamiętam , bo my zakupy robiliśmy w Kołobrzegu w Kauflandzie więc płaciłam kartą . Quote
Medorowa Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 No to chyba dobrze wybraliśmy;) Dzięki za rade:loveu: Przeraża mnie tylko myśl o podróży z tym ogrem:roll: Quote
Alicja Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Medorowa napisał(a):No to chyba dobrze wybraliśmy;) Dzięki za rade:loveu: Przeraża mnie tylko myśl o podróży z tym ogrem:roll: jedziecie pociągiem ?? Mam nadzieję , ze też będziecie zadowoleni , nam akurat odpowiadało to że przed sezonem mało ludzi , żadnych straganów . Andzia powie wam gdzie można spacerować ;) Quote
Medorowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Wróciliśmy - powiem tylko, że było wspaniale:loveu: Krótka fotorelacja będzie po poniedziałku, ponieważ zaraz wyjeżdżamy na weekend w góry:multi: Quote
Patik Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 A my witamy masz piękne psiaki piękne zdjęci. Pozdrawiamy miłego weekendu życzymy i do nas zapraszamy :D Quote
Alicja Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Medorowa napisał(a):Wróciliśmy - powiem tylko, że było wspaniale:loveu: Krótka fotorelacja będzie po poniedziałku, ponieważ zaraz wyjeżdżamy na weekend w góry:multi: aleś napisała dużo :roll: aż ci zazdroszczę ze byłaś w Kotkach :) Quote
darunia-puma Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 kochana Madziu na długo w mojej pamięci pozostanie wyjazd do andzi69 ;-) cieszę się że mogłam Cię poznać i poimprezować haha ;-) pozdrowienia dla Mailo od Shilli ;-) wstawiaj fotki, żałuję że nie mam zdjątek z naszym przystojniaczkiem jak będziesz chciała mogę wstawić kilka fot z ośrodka z psiurkami ;-) ale szczerze zapraszam do naszej galerii tam jest tego w brud ;-) buziaczki kochana i mam nadzieję że wybierzesz się z nami do Wolsztyna na początku sierpnia ? ;-) Quote
Alicja Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Magdaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie foty ?????????????? Quote
Medorowa Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='darunia-puma']kochana Madziu na długo w mojej pamięci pozostanie wyjazd do andzi69 ;-) cieszę się że mogłam Cię poznać i poimprezować haha ;-) pozdrowienia dla Mailo od Shilli ;-) wstawiaj fotki, żałuję że nie mam zdjątek z naszym przystojniaczkiem jak będziesz chciała mogę wstawić kilka fot z ośrodka z psiurkami ;-) ale szczerze zapraszam do naszej galerii tam jest tego w brud ;-) buziaczki kochana i mam nadzieję że wybierzesz się z nami do Wolsztyna na początku sierpnia ? ;-) Witaj kochaniutka:loveu: Jeżeli tylko nic się nie zmieni, to na pewno też się wybierzemy;) Planujemy jeszcze raz pojechać nad morze, ale to raczej pod koniec sierpnia. buziaki dla całej Twojej gromadki ze szczególnym uwzględnieniem dla wakacyjnej miłości Maila - Shilli;) U mnie ostatnio calkowity brak czasu, dlatego tak późno wrzucam zdjęcia. Mailuś nad morzem spisywał się idealnie, zupełnie jak nie on:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Urosło Ci dziecko ;) http://img717.imageshack.us/img717/2362/dsc00118cp.jpg nareszcie się doczekałam , bo i andzia liczyła na fotki :) I co spasowały Kotki ?? Ja gdyby nie to że w czerwcu nie mogłam wziąć urlopu , a poza tym andzia w tym roku później otwierała sezon ,to też bym pojechała . Ja byłam zachwycona . Quote
Medorowa Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='unikatowydiament']ależ On jest piękniutki:loveu: Jaka Pani, taki pies:evil_lol:;) [quote name='Alicja']Urosło Ci dziecko ;) http://img717.imageshack.us/img717/2362/dsc00118cp.jpg nareszcie się doczekałam , bo i andzia liczyła na fotki :) I co spasowały Kotki ?? Ja gdyby nie to że w czerwcu nie mogłam wziąć urlopu , a poza tym andzia w tym roku później otwierała sezon ,to też bym pojechała . Ja byłam zachwycona . Ta, tylko rozumek dalej malutki;) Było wspaniale!! bardzo nam przypasowało i na pewno jeszcze tam wrócę;) Quote
darunia-puma Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Kochana moja umówimy się razem i pojedziemy na wspólny wypad ;-) Majluś skradł mi serce ponad wszystko... kochana może nad morze ? hahahaha Quote
Izabela124. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dziwnie tak oglądać fotki w tej galerii :diabloti: Ale rzeczywiście psiak Ci urósł i zmężniał :) Quote
Recommended Posts