Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

Witamy po długiej nieobecności:oops:
U nas wsio ok, bynajmniej jeżeli chodzi o Maila;)
Gamoń ostatnio zerwał Flexi, która miała wytrzymać do 65kg, no i teraz prowadzamy się na krótkiej smyczy, co wcale nie jest fajne:roll:
Szkolenie przerwaliśmy, ponieważ Mailo znienawidził, dosłownie, szkoleniowca, który usilnie próbował "złamać jego charakter" i teraz bury kundel od czasu do czasu próbuje pokazać Bogu ducha winnym mężczyznom, jak to bardzo ich nie lubi. Ale nauczyliśmy się już z tym żyć i niedopuszczać do takich sytuacji. Zresztą Mailo cały czas chodzi w kagańcu, fory jedynie ma daleko poza miastem, a i tak mam wtedy nad nim pełną kontrolę - tak jak napisałam, nauczyliśmy się z tym żyć;) ( co nie zmienia faktu, że jest to totalnie wyczerpujące psychicznie:roll:)
Chcemy się teraz wybrać nad morze i tu prośba do Was - fajne, sprawdzone i tanie miejsce??:???:
Pozdrowionka robaczki:loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Witamy po długiej nieobecności:oops:
U nas wsio ok, bynajmniej jeżeli chodzi o Maila;)
Gamoń ostatnio zerwał Flexi, która miała wytrzymać do 65kg, no i teraz prowadzamy się na krótkiej smyczy, co wcale nie jest fajne:roll:
Szkolenie przerwaliśmy, ponieważ Mailo znienawidził, dosłownie, szkoleniowca, który usilnie próbował "złamać jego charakter" i teraz bury kundel od czasu do czasu próbuje pokazać Bogu ducha winnym mężczyznom, jak to bardzo ich nie lubi. Ale nauczyliśmy się już z tym żyć i niedopuszczać do takich sytuacji. Zresztą Mailo cały czas chodzi w kagańcu, fory jedynie ma daleko poza miastem, a i tak mam wtedy nad nim pełną kontrolę - tak jak napisałam, nauczyliśmy się z tym żyć;) ( co nie zmienia faktu, że jest to totalnie wyczerpujące psychicznie:roll:)
Chcemy się teraz wybrać nad morze i tu prośba do Was - fajne, sprawdzone i tanie miejsce??:???:
Pozdrowionka robaczki:loveu:

czyli charakterny chłopak jest ;)

skontaktuj sie z justyną tyśkową , ona jeździ gdzieś w fajne miejsce na kamping , ja byłam zaś u andzi 69 w Grzybowie

Posted

[quote name='Alicja']czyli charakterny chłopak jest ;)

skontaktuj sie z justyną tyśkową , ona jeździ gdzieś w fajne miejsce na kamping , ja byłam zaś u andzi 69 w Grzybowie
Mówisz o tym miejscu:cool3:
http://www.kotki2.com.pl/o_nas,,O-nas,a17c760d61cddaac923662d48f4542a3.html
Bo właśnie tam wybieramy się w piątek:multi:
Alu jeżeli tam byłaś, to są tam bankomaty?? Pewnie tak, ale wolę się upewnić;)

Zdjęcia będą po powrocie;)

Posted

[quote name='Medorowa']Mówisz o tym miejscu:cool3:
http://www.kotki2.com.pl/o_nas,,O-nas,a17c760d61cddaac923662d48f4542a3.html
Bo właśnie tam wybieramy się w piątek:multi:
Alu jeżeli tam byłaś, to są tam bankomaty?? Pewnie tak, ale wolę się upewnić;)

Zdjęcia będą po powrocie;)

tak , dokładnie o tym miejscu :)

Ja byłam bardzo zadowolona . Kurcze bankomaty pytasz :hmmmm: nie pamiętam , bo my zakupy robiliśmy w Kołobrzegu w Kauflandzie więc płaciłam kartą .

Posted

Medorowa napisał(a):
No to chyba dobrze wybraliśmy;) Dzięki za rade:loveu:
Przeraża mnie tylko myśl o podróży z tym ogrem:roll:

jedziecie pociągiem ??

Mam nadzieję , ze też będziecie zadowoleni , nam akurat odpowiadało to że przed sezonem mało ludzi , żadnych straganów . Andzia powie wam gdzie można spacerować ;)

• 2 weeks later...
Posted

Medorowa napisał(a):
Wróciliśmy - powiem tylko, że było wspaniale:loveu:
Krótka fotorelacja będzie po poniedziałku, ponieważ zaraz wyjeżdżamy na weekend w góry:multi:

aleś napisała dużo :roll:

aż ci zazdroszczę ze byłaś w Kotkach :)

• 2 weeks later...
Posted

kochana Madziu na długo w mojej pamięci pozostanie wyjazd do andzi69 ;-)
cieszę się że mogłam Cię poznać i poimprezować haha ;-) pozdrowienia dla Mailo od Shilli ;-)
wstawiaj fotki, żałuję że nie mam zdjątek z naszym przystojniaczkiem
jak będziesz chciała mogę wstawić kilka fot z ośrodka z psiurkami ;-) ale szczerze zapraszam do naszej galerii tam jest tego w brud ;-) buziaczki kochana i mam nadzieję że wybierzesz się z nami do Wolsztyna na początku sierpnia ? ;-)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='darunia-puma']kochana Madziu na długo w mojej pamięci pozostanie wyjazd do andzi69 ;-)
cieszę się że mogłam Cię poznać i poimprezować haha ;-) pozdrowienia dla Mailo od Shilli ;-)
wstawiaj fotki, żałuję że nie mam zdjątek z naszym przystojniaczkiem
jak będziesz chciała mogę wstawić kilka fot z ośrodka z psiurkami ;-) ale szczerze zapraszam do naszej galerii tam jest tego w brud ;-) buziaczki kochana i mam nadzieję że wybierzesz się z nami do Wolsztyna na początku sierpnia ? ;-)
Witaj kochaniutka:loveu:
Jeżeli tylko nic się nie zmieni, to na pewno też się wybierzemy;)
Planujemy jeszcze raz pojechać nad morze, ale to raczej pod koniec sierpnia.
buziaki dla całej Twojej gromadki ze szczególnym uwzględnieniem dla wakacyjnej miłości Maila - Shilli;)

U mnie ostatnio calkowity brak czasu, dlatego tak późno wrzucam zdjęcia.
Mailuś nad morzem spisywał się idealnie, zupełnie jak nie on:evil_lol:

Posted

[quote name='unikatowydiament']ależ On jest piękniutki:loveu:
Jaka Pani, taki pies:evil_lol:;)
[quote name='Alicja']Urosło Ci dziecko ;)
http://img717.imageshack.us/img717/2362/dsc00118cp.jpg
nareszcie się doczekałam , bo i andzia liczyła na fotki :)

I co spasowały Kotki ?? Ja gdyby nie to że w czerwcu nie mogłam wziąć urlopu , a poza tym andzia w tym roku później otwierała sezon ,to też bym pojechała . Ja byłam zachwycona .
Ta, tylko rozumek dalej malutki;)
Było wspaniale!! bardzo nam przypasowało i na pewno jeszcze tam wrócę;)