Alicja Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Ze śladami dobry pomysł , bo psiaki to lubią Poza tym jeśli interesuje cię szkolenie klikierem to jest książka na bazarku , jak znajdę to ci podeślę Quote
Cimi Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='Medorowa']Daj linka do swojej galerii, nawet nie miałam pojęcia, ze masz takiego podlotka w domu:loveu: tutaj http://www.dogomania.pl/threads/13262-Żółte-z-Pręgami-czyli-Fiona-z-Febe/page93 na razie jest u mnie od 6 stycznia :) także dopiero się docieramy :) podejrzewam, że już nigdy takiego nie będę miała ... jak się wkręcisz w szkolenia i trafisz na fajnych ludzi na grupie czy szkoleniowca to zobaczysz, że będziesz miała :) i co gorsza będziesz chciała więcej i więcej ;P, a później wszyscy w pracy będą myślec o Tobie, ze masz kuku bo zamiast spędzic wakacje nad morzem to sobie jedziesz z psem na obóz ;P Quote
Iza i Fidel Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Magda miałas dzis do mnie przyjsc...Mialam Ci powiedziec,ze musze oddac Fidela...:( Nie mam mozliwosci finansowych i w ogole,aby go jednak zatrzymac...:( Czekam na wyjazd do Niemiec. Pomozcie mi znalezc dla niego dom... Szkoda,ze masz Majlo,bo byloby super,gdyby Fidel trafil do Ciebie.... Quote
Alicja Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Iza i Fidel napisał(a):Magda miałas dzis do mnie przyjsc...Mialam Ci powiedziec,ze musze oddac Fidela...:( Nie mam mozliwosci finansowych i w ogole,aby go jednak zatrzymac...:( Czekam na wyjazd do Niemiec. Pomozcie mi znalezc dla niego dom... Szkoda,ze masz Majlo,bo byloby super,gdyby Fidel trafil do Ciebie.... :( ...... Iza napisz do dziewczyn z SOS boxerom , albo może jakiś DT na początek .. Ile Fidel ma latek , jaki jest w stosunku do innych psów , kotów , dzieci .... Quote
Cimi Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Magda :) jak masz możliwości to zachęcam http://www.dogomania.pl/threads/193918-Weekend-szkoleniowy-IPO-z-Jackiem-Lewkowiczem-ok.-Wrocławia?p=16245642#post16245642 Też bym była gdybym miała prawko :) Quote
Medorowa Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Alicja napisał(a):Ze śladami dobry pomysł , bo psiaki to lubią Poza tym jeśli interesuje cię szkolenie klikierem to jest książka na bazarku , jak znajdę to ci podeślę No właśnie u mnie w domu leży klikier i książka, kupione jeszcze za czasów Medorka, ale jakoś nie mogę się do tego przekonać:niewiem: Cimi napisał(a):tutaj http://www.dogomania.pl/threads/13262-Żółte-z-Pręgami-czyli-Fiona-z-Febe/page93 na razie jest u mnie od 6 stycznia :) także dopiero się docieramy :) jak się wkręcisz w szkolenia i trafisz na fajnych ludzi na grupie czy szkoleniowca to zobaczysz, że będziesz miała :) i co gorsza będziesz chciała więcej i więcej ;P, a później wszyscy w pracy będą myślec o Tobie, ze masz kuku bo zamiast spędzic wakacje nad morzem to sobie jedziesz z psem na obóz ;P Cudny "malec" :cool3: Też mi się tak wydaje, ale najgorzej jest zrobić ten "pierwszy krok":roll: Iza i Fidel napisał(a):Magda miałas dzis do mnie przyjsc...Mialam Ci powiedziec,ze musze oddac Fidela...:( Nie mam mozliwosci finansowych i w ogole,aby go jednak zatrzymac...:( Czekam na wyjazd do Niemiec. Pomozcie mi znalezc dla niego dom... Szkoda,ze masz Majlo,bo byloby super,gdyby Fidel trafil do Ciebie.... Kurcze Iza jestem w szoku - napisałam Ci już Pw. Wtedy nie przyszłam, bo padało. Cimi napisał(a):Magda ) jak masz możliwości to zachęcam http://www.dogomania.pl/threads/193918-Weekend-szkoleniowy-IPO-z-Jackiem-Lewkowiczem-ok.-Wrocławia?p=16245642#post16245642 Też bym była gdybym miała prawko :) Fajna sprawa, szkoda, że dopiero teraz przeczytałam. Ale i tak wolałabym jednak najpierw "okiełznać" (czyt. zacząć szkolenie) na miejscu, niż wpaść z takim oszołomem:oops: Jakbyś wiedziała o jakimś szkoleniu w okresie wiosenno-letnim, to daj koniecznie znać;) zuzolandia napisał(a): :loveu: Doberek, nie mam zdjęć:loveu::evil_lol: U nas wszystko ok, zaczynam pomału wracać do psiego życia, tzn. do radości ze spacerów, do bycia szczęśliwą posiadaczką psa :cool3: Mailuś to cudowne stworzenie, moje oczko w głowie, szczęście i moja miłość:loveu: Ahh zaczynam odczuwać taką samą radość z posiadania psiaka, jak to było kiedyś:lol::loveu: Quote
Alicja Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Madziu , może dasz radę podejść do Izy , pogadać . Quote
Medorowa Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Alicja napisał(a):Madziu , może dasz radę podejść do Izy , pogadać . Jasne, już napisałam do Izy pw, bo ja nie mam (przez ten zepsuty tel.) żadnych numerów, a musimy się "zgrać" w czasie. Quote
Kiłi Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Medorowa'] Wszystko to zamierzam robić, choć wiem, że im wczesniej, tym lepiej;) [/QUOTE] :thumbs: U nas właśnie sporty dużo pomogły, Um się wymęczała a i więź między nami coraz większa się robiła. A w pewnym momencie było tak, że gdy sąsiad jakiś nas na klatce mijał to musiałam Um do ściany przyciskać, żeby nie upitoliła albo pazurem nie zaryła, o wyskokach do gardeł nie wspomne, ryczeć też mi się chciało po spacerach, a teraz pies łazi między ludzmi, plącze się sąsiadom pod nogami, wpada w gormade dzieci i miła się do nich, no cud miód:loveu: A co to? tylko jedna foteczka i wsio? nic więcej? :mad::mad: Quote
Tengusia Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 ja to juz dawno stracilam nadzieje na jakies foty :roll: Quote
Medorowa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Kiłi']:thumbs: U nas właśnie sporty dużo pomogły, Um się wymęczała a i więź między nami coraz większa się robiła. A w pewnym momencie było tak, że gdy sąsiad jakiś nas na klatce mijał to musiałam Um do ściany przyciskać, żeby nie upitoliła albo pazurem nie zaryła, o wyskokach do gardeł nie wspomne, ryczeć też mi się chciało po spacerach, a teraz pies łazi między ludzmi, plącze się sąsiadom pod nogami, wpada w gormade dzieci i miła się do nich, no cud miód:loveu: A co to? tylko jedna foteczka i wsio? nic więcej? :mad::mad:[/QUOTE] Super:klacz: Mam nadzieję, że i w naszym przypadku bedzie podobnie;) [quote name='Alicja']no właśnie ...ni ma fot[/QUOTE] [quote name='Tengusia']ja to juz dawno stracilam nadzieje na jakies foty :roll:[/QUOTE] Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina:roll: Chciałam aparat od brata, ale on musi najpierw wrzucic zdjęcia swgo malca, a z abardzo nie ma kiedy:roll: nie wiem, może kupi się jakieś badziewie za 200 stówki, ale to dopiero w przyszłym miesiącu:oops: [quote name='Alicja']Madziu ....:)[/QUOTE] :siara: Madzia jedzie z bullpitem na wioske poustawiać wiejskie burki, co by się za bardzo nie panoszyły;) Wiosna wiosna ah to Ty:loveu: Doberek:multi::multi::loveu: Quote
Izabela124. Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 W mojej galerii tak samo brak fot jak i u Ciebie :D Quote
Medorowa Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Izabela124. napisał(a):W mojej galerii tak samo brak fot jak i u Ciebie :D no to nie jestem sama ;) Wróciliśmy z naszej "wycieczki"... rana na nodze i ręce od ugryzienia i "pi*da" pod okiem:oops: Byliśmy u znajomych, Mailo z nami siedział, bo na podwórku był pies na łańcuch, prosiłam, tłumaczyłam, powtarzałam: "Nie zostawiajcie otwartych drzwi"... no ale oczywiście co się stało? Kolega wyszedł i zostawił otwarte drzwi:mdleje: No i Mailo wybiegł:2gunfire: Chyba nie muszę pisać, co było dalej:2gunfire::chainsaw::-x:olympic::wallbash:Uduszę, uduszę tego parszywego kundla:wallbash: Quote
sylwiaskalska Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 o jaaaaa to niezła "impreza" była - zabij kumpla ;) Quote
Medorowa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Tak naprawdę to pretensje miałam największe do siebie, to nie wina psa, tylko brak mojej wyobraźni (i debilizm znajomego:angryy:). Mailo siedział koło mnie na smyczy i było ok, ale wszyscy "puść go, drzwi będą cały czas zamknięte" - no cóż - posłuchałam - mam nauczke:roll: A kumplowi się oberwało :angryy: Najażniejsze, że poważniejszych uszkodzeń nie odnotowano, nie licząc mnie;) Do Maila pretensji nie mam już najmniejszych, że ma takie a nie inne podejście do psów - wiedziałam co biorę, choć przyznam: cicha nadzieja była, że jednak wychowam go w miarę przyjaźnie lub chociaż olewkowo w stosunku do innych zwierząt, no ale cóż... Mam tylko nadzieję, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy i zrobię wszystko co w mojej mocy, oby tak było;) Quote
Alicja Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Oj chyba was szkolenie jednak czeka , bo charakterny ten Majluś ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 no kochana trafił ci sie osobnik charakterny albo on tak specjalnie robi aby za nudno nie było : mała szelma Quote
Medorowa Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Alicja napisał(a):Oj chyba was szkolenie jednak czeka , bo charakterny ten Majluś ;) Szkolenie obowiązkowo!! Teraz odkładamy kase na samochód, ale myślę, że w przeciągu dwóch miesięcy zaczniemy się szkolić. I tu się też zastanawiam, czy najpierw nie wziąć kilka lekcji indywidualnych, a dopiero później w grupie:hmmmm: sylwiaskalska napisał(a):no kochana trafił ci sie osobnik charakterny albo on tak specjalnie robi aby za nudno nie było : mała szelma Ojj Sylwiu baaaarddzo charakterny:mad: Przy nim się nie da nudzić oj nie:shake:;):evil_lol::evil_lol: Nawet mój TZ tak ostatnio patrzy na niego, jak Mailuś sobie słodko leży z tą swoją słodką, niewinną minką i mówi, że jak tak na niego patrzy, to nie może uwierzyć, że to ten sam pies, jakim staje się w obecności innych czworonogów:roll: A ostatnio w ogóle miałam komiczną sytuację: byliśmy z Mailem w parku, no i Mailuś sobie wisiał na gryzaczku, przy czym on wydaje bardzo specyficzne odgłosy :evil_lol: A tu idzie sobie Pan z yorkiem i do nas z mordą, że on zaraz na policję pójdzie (park jest tuż koło policji), ja mu grzecznie i z kulturką, że psu się krzywda nie dzieje, że to taki sport, a on dalej swoje:mdleje: No i poszedł na tą policję, byliśmy tam jeszcze sporo czasu, ale się nie zjawili, a szkoda:diabloti: W ogóle ludzie to aż się zatrzymywali:crazyeye::evil_lol: Dlatego teraz, żeby uniknąć chorych komentarzy, takie zabawy mają miejsce za miastem, tam gdzie ciężko spotkać żywą duszę ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A bo ludzie się nie znają i myslą ze jak takie odgłosy to albo pies diabeł albo ciś się dzieje / i nic nie dają wytłumaczenia Quote
Vectra Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 to ja muszę wszystkie samce wysłać na szkolenie :diabloti: bo ni w ząb , nienawidzą innych samców ... nie mówię o moich bullowatych Quote
sylwiaskalska Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 a bo te bulowate chyba tak mają że lubią tylko siebie ;) Quote
Recommended Posts