clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 evaxon napisał(a):mozesz mozesz oć oć do mnie:loveu::loveu::loveu: wiedziałam że milczenie oznacza TAK :p madzia i medor napisał(a):Niby nic... :mdleje::mdleje: Buhaha:evil_lol::evil_lol: a ja mam dzisiaj fazę na wspominanie moich dawnych muzycznych idoli i ich twórczości:loveu::loveu::loveu::loveu: Natalka Kukluxklańska?? :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 czesc biegajaca po 4 galeriach i zagubiona kobieto...witam Cie bardzos erdecznie w Twojej wlasnej, prywatnej galeryjce...to ja Kubus Puchatek....:diabloti: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a TU medorowa- jesteś u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a ja prawie też :loveu: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 evaxon napisał(a):fasolki??? :shake:Choć coś mi ta nazwa mówi:evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):tekst piosenki Józek, nie daruję Ci tej nocy - Bajm Józek, nie daruję Ci tej nocy Hej, ty wiesz, jak silna jest twa władza dyskretny śmiech do szału doprowadza mnie. Pewność mam, że dziś mi nie uciekniesz... Józek, nie daruję ci tej nocy!!! Hej, ty!! Rozgrzewasz moje ciało, dobrze wiesz, co tu sie będzie działo... Zamknęte drzwi, a klucz leży za oknem... Józek, nie daruję ci tej nocy!!! Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz, Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika, Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć, I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć... Hej, ty! Ty będziesz dla mnie pierwszym, Szukaj więc w pamięci słodkich wierszy Śmieszny fakt - dziś wpadłeś w moje sidła Józek, nie daruję ci tej nocy!!! Pojawiasz się i znikasz... Pojawiasz się i znikasz... Hej, ty wiesz, jak silna jest twa władza... Pojawiasz się i znikasz... Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć, I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć... / x 4 Alu jezdeś wielka:diabloti::diabloti::loveu: Teraz bendem se nuckać:loveu: clockwork napisał(a):ćwiczenia rehabilitacyjne- ortopeda zalecił :cool1: pojawiam sie :eviltong: znów i na zawsze :multi::multi: clockwork napisał(a):łał... jak 7 razy zgrzeszć i to x4 to już mie sie podoba :diabloti: A myślisz, ze dlaczego zawsze ją śpiewam na karaoke:diabloti::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):;)wiedziałamże te 28 Ci sie spodoba:eviltong: A Medorowa nadejszła ...cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!! CzeJść:multi::multi: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):a TU medorowa- jesteś u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a ja prawie też :loveu::oops:..jo tysz prawie tysz.anka i prawie madalena:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):wiedziałam że milczenie oznacza TAK :p Natalka Kukluxklańska?? :cool3: Puszek okruszek:loveu::loveu::loveu: Niet, starszy repertuar, starszy ode mnie:cool1: Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc biegajaca po 4 galeriach i zagubiona kobieto...witam Cie bardzos erdecznie w Twojej wlasnej, prywatnej galeryjce...to ja Kubus Puchatek....:diabloti: Miło mi - Kzysiu jezdem:diabloti::diabloti::diabloti: clockwork napisał(a):a TU medorowa- jesteś u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a ja prawie też :loveu: Dzięki Ci, co ja bym bez Ciebie zrobiła:roll::roll: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):a TU medorowa- jesteś u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a ja prawie też :loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::oops:..jo tysz prawie tysz.anka i prawie madalena:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oby całe dwie czujta siem jak u siem:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Oby całe dwie czujta siem jak u siem:loveu::loveu:ufff jak miło :grins:...powiększyła się nam przestrzeń zyciowa :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a)::shake:Choć coś mi ta nazwa mówi:evil_lol::evil_lol: FASOLKI= "każdy ma jakiegoś bzika każdy jakieś hobby ma...." "ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek..." :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Oby całe dwie czujta siem jak u siem:loveu::loveu: mówisz i masz :diabloti: medorowa TU też jesteś U NAS :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):FASOLKI= "każdy ma jakiegoś bzika każdy jakieś hobby ma...." "ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek..." :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....,,co powie tata......" Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):ufff jak miło :grins:...powiększyła się nam przestrzeń zyciowa :evil_lol: Buhahahaaaaaaaaaa:evil_lol::loveu::loveu: Poszerzyłyście swoje horyzonty :evil_lol: clockwork napisał(a):FASOLKI= "każdy ma jakiegoś bzika każdy jakieś hobby ma...." "ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek..." :diabloti::diabloti::diabloti: Znam tylko Pana ogórka, co to ma zielony garniturek i czapke, i sandały, i w ogóle zielony, zielony jest cały:diabloti::diabloti: clockwork napisał(a):mówisz i masz :diabloti: medorowa TU też jesteś U NAS :multi::multi::multi: :mdleje::mdleje::diabloti::loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....,,co powie tata......" Tygo tyż nie znam:hmmmm::oops: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....,,co powie tata......" cooo powie tata... co tata mi powie co na to odpowie....:eviltong: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaaaaaaaaaa:evil_lol::loveu::loveu: Poszerzyłyście swoje horyzonty :evil_lol: Znam tylko Pana ogórka, co to ma zielony garniturek i czapke, i sandały, i w ogóle zielony, zielony jest cały:diabloti::diabloti: :mdleje::mdleje::diabloti::loveu: Tygo tyż nie znam:hmmmm::oops: a nie znasz??? każdy ma jakiegos bzika każdy jakies hobby ma a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa.... to powinien być hymn dogomanii.... jak możesz tego nie znać... aaach ta młodzież... tylko- umpa, umpa... brzdęk, brzdęk.... :shake::shake::shake: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dziś mam jakiś dołujący dzień... Straciłam chęć do wszystkiego... Strasznie dziś ze mną:placz::placz::placz: A na dodatek, czytając co piszę, stwierdzam, że jestem jeszcze głupsza niż myslałam:diabloti: Idę gdzieś przed siebie z psem, bo coś mi siem z muskiem dzieje:roll::roll: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):a nie znasz??? każdy ma jakiegos bzika każdy jakies hobby ma a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa.... to powinien być hymn dogomanii.... jak możesz tego nie znać... aaach ta młodzież... tylko- umpa, umpa... brzdęk, brzdęk.... :shake::shake::shake: :diabloti:łicu łicu........ jeszcze było ....Kulfon ...kulfon co z Ciebie wyrośnie...:eviltong: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 caroolcia napisał(a):Doberek, wpadamy i lecimy dalej :p Witam:hand::hand: clockwork napisał(a):a nie znasz??? każdy ma jakiegos bzika każdy jakies hobby ma a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa.... to powinien być hymn dogomanii.... jak możesz tego nie znać... aaach ta młodzież... tylko- umpa, umpa... brzdęk, brzdęk.... :shake::shake::shake: Upa upa kacza doopa:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:łicu łicu........ jeszcze było ....Kulfon ...kulfon co z Ciebie wyrośnie...:eviltong: To znam, to znam:multi::multi::evil_lol: Martwię się już od tygodnia, zębów nie myjesz, kolegów wciąż bijesz, dziurę masz w najnowszych spodniach:loveu: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):To znam, to znam:multi::multi::evil_lol: Martwię się już od tygodnia, zębów nie myjesz, kolegów wciąż bijesz, dziurę masz w najnowszych spodniach:loveu:;)no....widzisz ...troszkę ruszyć mózgownicą .....:p Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Dziś mam jakiś dołujący dzień... Straciłam chęć do wszystkiego... Strasznie dziś ze mną:placz::placz::placz: A na dodatek, czytając co piszę, stwierdzam, że jestem jeszcze głupsza niż myslałam:diabloti: Idę gdzieś przed siebie z psem, bo coś mi siem z muskiem dzieje:roll::roll: zakop dołek... pomóc??? :roll::roll::roll: koparka już w drodze :eviltong::eviltong: Madzia!!! pogoda!!! skoki ciśnienia... nie tylko TY rzuciłabyś wszystko i poszła precz :roll: Quote
BoJa2 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):a nie znasz??? każdy ma jakiegos bzika każdy jakies hobby ma a ja w domu mam chomika, kota, rybki oraz psa.... to powinien być hymn dogomanii.... jak możesz tego nie znać... aaach ta młodzież... tylko- umpa, umpa... brzdęk, brzdęk.... :shake::shake::shake: Hymn dogomani to powinno być to: wszyscy kochają pieska,co dom rodzinny ma i pan, i pani,kto w domu mieszka -wszyscy kochają psa;) Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)no....widzisz ...troszkę ruszyć mózgownicą .....:p Zadarza mi siem, żadko, bo żadko, ale siem zdaża :cool1::diabloti::diabloti::diabloti: clockwork napisał(a): zakop dołek... pomóc??? :roll::roll::roll: koparka już w drodze :eviltong::eviltong: Madzia!!! pogoda!!! skoki ciśnienia... nie tylko TY rzuciłabyś wszystko i poszła precz :roll: Wiecie co:cool3::cool3: KCM:loveu: Trochę "Was" poczytam i już banan na ryjcu się maluje:lol!: Quote
Recommended Posts