Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Co ta wasz 1/3 najlepszego zrobiła z tym odejściem z dgm?! Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):Siema z rana ;) Siemanizacja z wieczorka potfforka:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: DORRAG napisał(a):Witamy Się:p Witamy się i my:p:p:p:p Gonitwa napisał(a):Co ta wasz 1/3 najlepszego zrobiła z tym odejściem z dgm?! Chodzi Ci o Vectre?? Zrobiła sobie mały urlopik:loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mam nadzieję, że wróci.... Potfforka;) - mów tak do mnie jeszcze ;) Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):Mam nadzieję, że wróci.... Potfforka;) - mów tak do mnie jeszcze ;) Wróci, wróci ... Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol:Potfforko;) Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dealer napisał(a):czesc goopia:loveu: Cześć mundra:loveu::loveu::loveu: ,,Malarz" maluje, popijając ćwiarteczkę:mdleje: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):;) Oł jea ;) "tak mi rób, tak mi dobrze" ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ale mam sflaczałą dętkę w rowerze... Daleko zajadę na takim kapciu? Psa chciałam wybiegać jak się ściemni bo na różowożółty rower za widnego nigdy nie wsiądę! Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Werka napisał(a):witanko!!!:):D :loveu::loveu::loveu: Gonitwa napisał(a):Ale mam sflaczałą dętkę w rowerze... Daleko zajadę na takim kapciu? Psa chciałam wybiegać jak się ściemni bo na różowożółty rower za widnego nigdy nie wsiądę! A tam gadasz - różowe landryny są najlepsze:loveu: Jedź, jedź, o nic się nie obawiaj:cool1::cool1: To Ci mówię ja, Twoja dogokoleżanka:diabloti: Idziemy na spacer z Iza od Fidelka i z Fidelkiem:loveu: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Skoro Ty to mówisz to tak zrobię.. ale jak się ściemni. Później podzielę się wrażeniami. Orient i tak za daleko "nie zajedzie" Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 oo a nieletnia juz rozrabia tutaj :shake: madzia podałam rosołek u mnie chcesz???:razz::loveu::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):Kto nieletni.... :cool: ty nieletnia Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):pff jeszcze 2 miesiące;) wy wszystkie nieletnie jestesta:diabloti: i goldenka tez:diabloti: i ii ii o i Madzia i wszystkie nieletnie Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):letnia się odezwała...;) ciiiiii bo one mysla ze jestem letnia :evil_lol: Madzia a moze jakas fote bys dała ...... ...........buahhahaha:grin::roflt: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):Skoro Ty to mówisz to tak zrobię.. ale jak się ściemni. Później podzielę się wrażeniami. Orient i tak za daleko "nie zajedzie" Czekam na relacje:errrr::errrr: evaxon napisał(a):oo a nieletnia juz rozrabia tutaj :shake: madzia podałam rosołek u mnie chcesz???:razz::loveu::evil_lol: Nie chcemmmmmmmmmmmmmm:scream_3::scream_3::scream_3::evil_lol: Gonitwa napisał(a):Kto nieletni.... :cool: Ja:multi: evaxon napisał(a):ty nieletnia Tak ja nieletnia:loveu: Przecież mówię:shake::shake::diabloti: Gonitwa napisał(a):pff jeszcze 2 miesiące;) Ja mam gozej, bo jeszcze dwa lata:roll: Ale co tam, szesnastki są najlepsze:multi: evaxon napisał(a):wy wszystkie nieletnie jestesta:diabloti: i goldenka tez:diabloti: i ii ii o i Madzia i wszystkie nieletnie :bigcool::bigcool: evaxon napisał(a):ciiiiii bo one mysla ze jestem letnia :evil_lol: Madzia a moze jakas fote bys dała ...... ...........buahhahaha:grin::roflt: A ha ha, ale mać smieszne:cool1::cool1::cool1::cool1: Gonitwa napisał(a):Dobra będę ciiii..... A ja nie byndem :vamp: Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Witajta rebiata:) :evil_lol: :evil_lol: wy nieletnie jestescie :evil_lol: :evil_lol: nie no to malolaty z was :evil_lol: :evil_lol: buhehe to juz spac powinnyscie leciec :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 RELACJE: Rower żyj, pies też.. Ja ledwo ale cóż- trza sie poświęcać... Biegali my jakąś godzinkę łącznie ze spacerem na siusiu i koopkę... Był zmęczony ale nie dał po sobie poznać- a teraz padł i śpi... Klata mu łazi- góra - dół szybciej ze 4 razy niż normalnie więc chyba nie jest źle. Ale jutro będą zakwasy! Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Gonitwa napisał(a):RELACJE: Rower żyj, pies też.. Ja ledwo ale cóż- trza sie poświęcać... Biegali my jakąś godzinkę łącznie ze spacerem na siusiu i koopkę... Był zmęczony ale nie dał po sobie poznać- a teraz padł i śpi... Klata mu łazi- góra - dół szybciej ze 4 razy niż normalnie więc chyba nie jest źle. Ale jutro będą zakwasy! u psa czy u ciebie:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts