teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no to jutro za duzo nie pochodzicie :evil_lol: :evil_lol: ale co nie zabije to wzmocni pamietaj :evil_lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='teqquila']no to jutro za duzo nie pochodzicie :evil_lol: :evil_lol: ale co nie zabije to wzmocni pamietaj :evil_lol: :evil_lol:[/quote] A ilu znasz "wzmocnionych"?:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja muszę! Do roboty w końcu idę na dziewiątą! Quote
agbar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dobry wieczor moja kochana....stesknilam sie za toba:diabloti: sluchawki kupilas???????? Quote
Paula Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :multi: Cześć zagubiona - odnaleziona Madziu ;) [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]FASOLKI= "każdy ma jakiegoś bzika każdy jakieś hobby ma...." "ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek..."[/B][/COLOR][/FONT] [CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti: [/CENTER] [/quote] "Przez łąki, przez pola ... " tralalallala :siara: :evil_lol: Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 oj wielu :evil_lol: :evil_lol: to chyba wczesniej trza wyjsc z domku :evil_lol: :evil_lol: Madzia to moze tzra Ci taki identyfikatror zalatwic bys sie za czesto nie gubila :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]heyka bananowo uśmiechnięta Magdaleno...wróciłam[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='teqquila']Witajta rebiata:) :evil_lol: wy nieletnie jestescie :evil_lol: :evil_lol: nie no to malolaty z was :evil_lol: :evil_lol: buhehe to juz spac powinnyscie leciec :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Zaraz właśnie to zrobię;) [quote name='Gonitwa']RELACJE: Rower żyj, pies też.. Ja ledwo ale cóż- trza sie poświęcać... Biegali my jakąś godzinkę łącznie ze spacerem na siusiu i koopkę... Był zmęczony ale nie dał po sobie poznać- a teraz padł i śpi... Klata mu łazi- góra - dół szybciej ze 4 razy niż normalnie więc chyba nie jest źle. Ale jutro będą zakwasy![/quote] Liczyłam na jakieś efekty specjalne... w stylu"hamulce odmówiły posłuszeństwa - żartuję;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Gonitwa']I u mnie i u niego;) Jednym słowem ała....[/quote] Cza być twardym, anie mientkim:lol!: [quote name='teqquila']no to jutro za duzo nie pochodzicie :evil_lol: :evil_lol: ale co nie zabije to wzmocni pamietaj :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Prawda:grins::grins: [quote name='AgusiaTerierka']A ilu znasz "wzmocnionych"?:evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Gonitwa']Ja muszę! Do roboty w końcu idę na dziewiątą![/quote] To zupełnie jak ja, hip hip hutra:multi::multi::multi::placz: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='dealer']dobry wieczor moja kochana....stesknilam sie za toba:diabloti: sluchawki kupilas????????[/quote] Dupa, nie kupiłam, bo jestem sklerotyk, leń... :roll::roll: [quote name='paula_z']:multi: Cześć zagubiona - odnaleziona Madziu ;) "Przez łąki, przez pola ... " tralalallala :siara: :evil_lol:[/quote] Skojarzyła mi się piosenka z Heya:evil_lol: :evil_lol: [quote name='teqquila']oj wielu :evil_lol: :evil_lol: to chyba wczesniej trza wyjsc z domku :evil_lol: :evil_lol: Madzia to moze tzra Ci taki identyfikatror zalatwic bys sie za czesto nie gubila :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Bedziesz tak hojna i zasponsorujesz mi taki:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]heyka bananowo uśmiechnięta Magdaleno...wróciłam[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] :loveu::loveu:KCM:loveu: A kaj byłaś:cool3: Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Madzia Tobie zawsze zasponsoruje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Raz mieliśmy wypadek bo mi Orient pod koła wpadł- obyło sie bez rozlewu krwi, ale z nerwami niestety... Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='teqquila']Madzia Tobie zawsze zasponsoruje :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Gonitwa']Raz mieliśmy wypadek bo mi Orient pod koła wpadł- obyło sie bez rozlewu krwi, ale z nerwami niestety...[/quote] Szczegóły:diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Gonitwa']Jest szczegółowo...[/quote] Wiesz, ze dopiero teraz doczytałam, że Orient wpadł Ci pod koła:mdleje::mdleje: Wcześniej przeczytałam to w takim znaczeniu, że "przeleciał" Ci przed kołami a Ty bęc:evil_lol::evil_lol: Idę spać, bom jużem zakręcona:roll: Dogobranoc:eviltong: Quote
teqquila Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Madzia koleje tez Ci postawie :evil_lol: :evil_lol: uchlamy sie jak sie uda :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='madzia i medor']Dupa, nie kupiłam, bo jestem sklerotyk, leń... :roll::roll: :mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to KUP......[/I][/B][/FONT][/COLOR] :loveu::loveu:KCM:loveu: A kaj byłaś:cool3:[/quote][B][COLOR=Red][FONT=Arial][I]byłam odstawiona od kompka w godz.17.- 22...Qba zajmował kompeczka.....:mad: Witaj koffana tyszanko...:multi: [/I][/FONT][/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dziendoberek !!!!! fajno pogoda momy ;-) nic ino w laćki wskakiwac i wio na szpacyr ehehehehehe ;-) mizianko dla psioków ;-) Quote
clockwork Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Gonitwa']Co ta wasz 1/3 najlepszego zrobiła z tym odejściem z dgm?![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic.. zupełnie nic... NASZA 1/3 ma sie dobrze... a nawet moje 2/3 mają sie dobrze (Ala i Dilerka) i są na dogo :multi::multi::multi: cześć medorowa... masz nadal tego banana w ustach??? :cool3::cool3: bo ja już jestem sobą- jakby cóś .................:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='teqquila']Madzia koleje tez Ci postawie :evil_lol: :evil_lol: uchlamy sie jak sie uda :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jak się uda:roll: :roll: [quote name='basia2202']siem witamy z Medorkami :p[/quote] Witamy z Zuzankami:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][B][COLOR=red][FONT=Arial][I]byłam odstawiona od kompka w godz.17.- 22...Qba zajmował kompeczka.....:mad:[/I][/FONT][/COLOR][/B] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaj koffana tyszanko...:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Alu Ty się tak nie daj odstawiać:mad: :mad: [quote name='caroolcia']Heloł :multi:[/quote] Cześć:hand: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek !!!!! fajno pogoda momy ;-) nic ino w laćki wskakiwac i wio na szpacyr ehehehehehe ;-) mizianko dla psioków ;-)[/quote] Buhahaha, laćki najlepsiejsze;) :loveu: Quote
Medorowa Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nic.. zupełnie nic... NASZA 1/3 ma sie dobrze... a nawet moje 2/3 mają sie dobrze (Ala i Dilerka) i są na dogo :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]cześć medorowa... masz nadal tego banana w ustach??? :cool3::cool3:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo ja już jestem sobą- jakby cóś .................:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Hmm, czy mam banana w ustach:diabloti: :mdleje::evil_lol: :evil_lol: nie odpowiem, bo zaplułam przez Cia monitorCieszem siem, że wróciłaś do swiata niezwykłych śmiertleników;) :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Na spacerku, w pracy, odsypiasz?:razz:[/quote] W pracy - uczę sie do prawka:p Musiałam tu zajrzeć, bo działata na mnie jak narkotik:cool1: :diabloti: :diabloti: Quote
Recommended Posts