Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']no to jutro za duzo nie pochodzicie :evil_lol: :evil_lol: ale co nie zabije to wzmocni pamietaj :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
A ilu znasz "wzmocnionych"?:evil_lol:

Posted

:multi: Cześć zagubiona - odnaleziona Madziu ;)

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]FASOLKI=

"każdy ma jakiegoś bzika każdy jakieś hobby ma...."

"ogórek, ogórek, ogórek
zielony ma garniturek..."[/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti:
[/CENTER]
[/quote]
"Przez łąki, przez pola ... " tralalallala :siara:

:evil_lol:

Posted

oj wielu :evil_lol: :evil_lol:

to chyba wczesniej trza wyjsc z domku :evil_lol: :evil_lol:
Madzia to moze tzra Ci taki identyfikatror zalatwic bys sie za czesto nie gubila :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='teqquila']Witajta rebiata:) :evil_lol:
wy nieletnie jestescie :evil_lol: :evil_lol: nie no to malolaty z was :evil_lol: :evil_lol: buhehe to juz spac powinnyscie leciec :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Zaraz właśnie to zrobię;)
[quote name='Gonitwa']RELACJE:
Rower żyj, pies też.. Ja ledwo ale cóż- trza sie poświęcać...
Biegali my jakąś godzinkę łącznie ze spacerem na siusiu i koopkę...
Był zmęczony ale nie dał po sobie poznać- a teraz padł i śpi... Klata mu łazi- góra - dół szybciej ze 4 razy niż normalnie więc chyba nie jest źle. Ale jutro będą zakwasy![/quote]
Liczyłam na jakieś efekty specjalne... w stylu"hamulce odmówiły posłuszeństwa - żartuję;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Gonitwa']I u mnie i u niego;) Jednym słowem ała....[/quote]
Cza być twardym, anie mientkim:lol!:
[quote name='teqquila']no to jutro za duzo nie pochodzicie :evil_lol: :evil_lol: ale co nie zabije to wzmocni pamietaj :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Prawda:grins::grins:
[quote name='AgusiaTerierka']A ilu znasz "wzmocnionych"?:evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Gonitwa']Ja muszę! Do roboty w końcu idę na dziewiątą![/quote]
To zupełnie jak ja, hip hip hutra:multi::multi::multi::placz:

Posted

[quote name='dealer']dobry wieczor moja kochana....stesknilam sie za toba:diabloti: sluchawki kupilas????????[/quote]
Dupa, nie kupiłam, bo jestem sklerotyk, leń... :roll::roll:
[quote name='paula_z']:multi: Cześć zagubiona - odnaleziona Madziu ;)

"Przez łąki, przez pola ... " tralalallala :siara:

:evil_lol:[/quote]
Skojarzyła mi się piosenka z Heya:evil_lol: :evil_lol:
[quote name='teqquila']oj wielu :evil_lol: :evil_lol:

to chyba wczesniej trza wyjsc z domku :evil_lol: :evil_lol:
Madzia to moze tzra Ci taki identyfikatror zalatwic bys sie za czesto nie gubila :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Bedziesz tak hojna i zasponsorujesz mi taki:evil_lol: :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]heyka bananowo uśmiechnięta Magdaleno...wróciłam[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
:loveu::loveu:KCM:loveu: A kaj byłaś:cool3:

Posted

[quote name='teqquila']Madzia Tobie zawsze zasponsoruje :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Gonitwa']Raz mieliśmy wypadek bo mi Orient pod koła wpadł- obyło sie bez rozlewu krwi, ale z nerwami niestety...[/quote]
Szczegóły:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Gonitwa']Jest szczegółowo...[/quote]
Wiesz, ze dopiero teraz doczytałam, że Orient wpadł Ci pod koła:mdleje::mdleje: Wcześniej przeczytałam to w takim znaczeniu, że "przeleciał" Ci przed kołami a Ty bęc:evil_lol::evil_lol: Idę spać, bom jużem zakręcona:roll:
Dogobranoc:eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dupa, nie kupiłam, bo jestem sklerotyk, leń... :roll::roll:

:mad:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to KUP......[/I][/B][/FONT][/COLOR]

:loveu::loveu:KCM:loveu: A kaj byłaś:cool3:[/quote][B][COLOR=Red][FONT=Arial][I]byłam odstawiona od kompka w godz.17.- 22...Qba zajmował kompeczka.....:mad:

Witaj koffana tyszanko...:multi:
[/I][/FONT][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Gonitwa']Co ta wasz 1/3 najlepszego zrobiła z tym odejściem z dgm?![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic.. zupełnie nic... NASZA 1/3 ma sie dobrze... a nawet moje 2/3 mają sie dobrze (Ala i Dilerka) i są na dogo :multi::multi::multi:

cześć medorowa... masz nadal tego banana w ustach??? :cool3::cool3:
bo ja już jestem sobą- jakby cóś .................:eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila']Madzia koleje tez Ci postawie :evil_lol: :evil_lol: uchlamy sie jak sie uda :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Jak się uda:roll: :roll:
[quote name='basia2202']siem witamy z Medorkami :p[/quote]
Witamy z Zuzankami:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska'][B][COLOR=red][FONT=Arial][I]byłam odstawiona od kompka w godz.17.- 22...Qba zajmował kompeczka.....:mad:[/I][/FONT][/COLOR][/B]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Witaj koffana tyszanko...:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
Alu Ty się tak nie daj odstawiać:mad: :mad:
[quote name='caroolcia']Heloł :multi:[/quote]
Cześć:hand:
[quote name='zuzolandia']Dziendoberek !!!!! fajno pogoda momy ;-) nic ino w laćki wskakiwac i wio na szpacyr ehehehehehe ;-)
mizianko dla psioków ;-)[/quote]
Buhahaha, laćki najlepsiejsze;) :loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nic.. zupełnie nic... NASZA 1/3 ma sie dobrze... a nawet moje 2/3 mają sie dobrze (Ala i Dilerka) i są na dogo :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cześć medorowa... masz nadal tego banana w ustach??? :cool3::cool3:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bo ja już jestem sobą- jakby cóś .................:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Hmm, czy mam banana w ustach:diabloti: :mdleje::evil_lol: :evil_lol: nie odpowiem, bo zaplułam przez Cia monitorCieszem siem, że wróciłaś do swiata niezwykłych śmiertleników;) :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='AgusiaTerierka']Na spacerku, w pracy, odsypiasz?:razz:[/quote]
W pracy - uczę sie do prawka:p
Musiałam tu zajrzeć, bo działata na mnie jak narkotik:cool1: :diabloti: :diabloti: