clockwork Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Wcale nie aż taki dobry, głowa mnie tak napindala, że mam wrażenie, jakby czacha miała mi zaraz pęknąć... :mdleje: śpiąca jestem :mdleje: i w ogóle do dupy:mdleje: A tak poza tym wszystko okei:diabloti: jak mnie bolał ząb wyrwałam:roll::roll:..... kolejne 30 też :roll::oops: a ból głowicy twej to kara za pijeństwo bezemnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Smacznego:loveu::loveu: Ale powiedz, musiałaś narobić mi smaka??:diabloti::diabloti: :razz:ale ja jadłam obiadek ..jak ty miałaś przerwe śniadaniową:p a jak głodna to oć .....poczęstuję :razz: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 evaxon napisał(a):paluszka:loveu: Dupuszka:diabloti: clockwork napisał(a):jak mnie bolał ząb wyrwałam:roll::roll:..... kolejne 30 też :roll::oops: a ból głowicy twej to kara za pijeństwo bezemnie:loveu::loveu::loveu: Myślisz, że jak wyrwę, to też mi odrośnie ze 30 raza:multi::multi::multi::cool3: Ja nie pijam, ja siem brzydzem alkoholem:roll::diabloti::diabloti::diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ale ja jadłam obiadek ..jak ty miałaś przerwe śniadaniową:p a jak głodna to oć .....poczęstuję :razz: A no głodna, głodna, bo remoncik w domku mam i nie mam się jak do kuchni w chwili obecnej dostać:roll::roll: Quote
clockwork Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ale ja jadłam obiadek ..jak ty miałaś przerwe śniadaniową:p a jak głodna to oć .....poczęstuję :razz: osz qrde... zapomniałam znowu zjeść... śniadanie..... :wallbash::wallbash: madzia i medor napisał(a): Myślisz, że jak wyrwę, to też mi odrośnie ze 30 raza:multi::multi::multi::cool3: nie wiem na pewno, ale warto zaryzykować :roll: Ja nie pijam, ja siem brzydzem alkoholem:roll::diabloti::diabloti::diabloti: ja tyż sie brzydze... "alkohol mój wróg- trza lać go w pysk" ;) Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a): A no głodna, głodna, bo remoncik w domku mam i nie mam się jak do kuchni w chwili obecnej dostać:roll::roll: clockwork napisał(a):osz qrde... zapomniałam znowu zjeść... śniadanie..... :wallbash::wallbash: :poćcie ja was podkarmię ...;) Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 clockwork napisał(a):1.osz qrde... zapomniałam znowu zjeść... śniadanie..... :wallbash::wallbash: 2.nie wiem na pewno, ale warto zaryzykować :roll: 3ja tyż sie brzydze... "alkohol mój wróg- trza lać go w pysk" ;) 1. Ja otym jakoś nigdy nie potrafię zapomnieć, mimo najszerszych chęci:evil_lol::evil_lol: 2. Skoro tak twierdzisz, to spróbuję, przecież nie mogłabyś życzyć mi źle:cool1::diabloti: 3. O żesz jak w pysk, to w pysk, ino dużzzzzzzzzzzzzzo;) Widać ześ Ty z Tych:loveu::loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::poćcie ja was podkarmię ...;) :multi::multi: Siuper hiuper odlotowo( :niewiem: ):evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Poczytałam se;) przyjde POOGLĄDAĆ!!! Ale że niby co chcesz oglądać:hmmmm::hmmmm::niewiem::evil_lol: Idę na spacer... idę na spacer... idę na spacer ... idę na spacer.... powtarzam tak chyba już od dwóch godzin:mdleje::diabloti: Quote
Kiłi Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a): Idę na spacer... idę na spacer... idę na spacer ... idę na spacer.... powtarzam tak chyba już od dwóch godzin:mdleje::diabloti: I jeszcze sobie pewnie z dwie popowtarzasz:eviltong: :diabloti: Quote
Agnieszka PPP Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witamy się:p Buziolki dla Medka od Almuchy:eviltong: :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Helloł:multi::multi::multi::multi: widzę, że tutaj też Tigrowa z Tyśkową nieźle porządziły:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Kiłi napisał(a):I jeszcze sobie pewnie z dwie popowtarzasz:eviltong: :diabloti: Nie poszłam w końcu, ale zaczął padać deszcz... jednak nie zrezygnowałam i szłam dzielnie dalej... Medor spotkała swego koompla Dropsa:razz: 17 miesięcznego dobka:loveu::loveu:, o którym zaraz więcej:shake: Gonitwa napisał(a):Witanko ;) Hejo:p:p Agnieszka PPP napisał(a):Witamy się:p Buziolki dla Medka od Almuchy:eviltong: :eviltong: Medziu odsyła buziola;):loveu: Alicjarydzewska napisał(a):;)byłas na spacerku..................:loveu: Byłam:loveu::loveu::loveu: Inaczej mam wyrzuty sumienia:oops: Gonitwa napisał(a):poszła i się zgubiła? Pojawiam się i znikam, ... i znikam, i znikam , mam na Twym punkcie bzika, mam bzika <-- bosshhhh kolejna piosenka wkręciła się w mój zwichrowany musk:shake::shake: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Imbir1 napisał(a):Helloł:multi::multi::multi::multi: widzę, że tutaj też Tigrowa z Tyśkową nieźle porządziły:cool3::cool3::cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol: Jak wszędzie;):evil_lol: paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Jak główka? :glaszcze: Już dobrze:calus::calus: Wracając do dobka, którego spotkaliśmy.... a więc jest do oddania... właścicielka wyjechała do Niemiec i jak mówiła mi dzisiaj, myślała, że wróci szybko, co się okazało, jest zmuszona zostać na stałe, a psa ze sobą zabrać nie może ... Ja tego nie komentuję, bo nigdy nie wiadomo przed jakim wyborem/sytuacją postawi nas życie... Piesek ma 17 miesięcy, jest bardzo żywiołowy, przyjazny, ma nie kopiowane uszy, ogonek również długi, bardzo duży:crazyeye::crazyeye:(pies, nie ogonek :evil_lol:):loveu: Ale piękny:loveu: Wymaga jednak pracy, nie należy do psów zbyt posłusznych, a raczej nie był odpowiednnio uczony, by takim psem się stać;) Jeśli macie jakiś dobry dom na oku, dajcie cynka...;):loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 ;)...pojawiam się ..... i .... znikam........................................;) Quote
Vectra Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Jak wszędzie;):evil_lol: Już dobrze:calus::calus: Wracając do dobka, którego spotkaliśmy.... a więc jest do oddania... właścicielka wyjechała do Niemiec i jak mówiła mi dzisiaj, myślała, że wróci szybko, co się okazało, jest zmuszona zostać na stałe, a psa ze sobą zabrać nie może ... Ja tego nie komentuję, bo nigdy nie wiadomo przed jakim wyborem/sytuacją postawi nas życie... Piesek ma 17 miesięcy, jest bardzo żywiołowy, przyjazny, ma nie kopiowane uszy, ogonek również długi, bardzo duży:crazyeye::crazyeye:(pies, nie ogonek :evil_lol:):loveu: Ale piękny:loveu: Wymaga jednak pracy, nie należy do psów zbyt posłusznych, a raczej nie był odpowiednnio uczony, by takim psem się stać;) Jeśli macie jakiś dobry dom na oku, dajcie cynka...;):loveu::loveu::loveu: No oby cierpliwy domek się znalazł :loveu: cześć , nudno mi :diabloti: Quote
teqquila Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witaj Madziarka :evil_lol: :evil_lol: biedny dobek :) Madzia juz wiemy z kim na te spacery chodzisz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Gonitwa napisał(a):daj go na nadzieje dobermana;) Myślałam już nad tym, ale nie będę miała na razie kontaktu z jego właścicielką, więc ciężko będzie mi cokolwiek konkretnego powiedzieć, ( jutro znowu wyjeżdża, pies ma zostać z jej bratem ) Alicjarydzewska napisał(a):;)...pojawiam się ..... i .... znikam........................................;) Mam na Twym punkcie bzika:loveu::loveu: Vectra napisał(a):No oby cierpliwy domek się znalazł :loveu: cześć , nudno mi :diabloti: :kciuki::kciuki::kciuki: NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa:evil_lol::evil_lol: Ziewammmmmmmmmmm:evil_lol: idę spać:cool1: teqquila napisał(a):Witaj Madziarka :evil_lol: :evil_lol: biedny dobek :) Madzia juz wiemy z kim na te spacery chodzisz :evil_lol: :evil_lol: Buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol: Nie, nie kochana:evil_lol: Ten dobek, o którym myślisz jest jeszcze za malutki na dalekie wyprawy, spotykają się z Medorkiem codziennie na podwórku:loveu::cool1: Quote
teqquila Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a to juz na podworku sie spotykacie :evil_lol: :evil_lol: !! ale Medzio i Dinus moga chodzic na spacerki :evil_lol: :evil_lol: dlugie :evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Medzioszkowej ekipie mówimy słodkie dobraaanoooc :loveu: Quote
teqquila Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Teraz to adzia grzecznie spac chodzi i wczesnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts