basia2202 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 pierwsze jesteśmy tu z Zuzką!! :multi: :loveu: witajcie Medorki :p Quote
Akadna Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):pojawiam sie i znikam........... :p jak ty to robisz clockwork????? :haha: hihi;) Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):pojawiam sie i znikam........... :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...mam na twym punkcie bzika...mam bzika ...mam bzika...:eviltong: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Werka napisał(a):jak ty to robisz clockwork????? :haha: hihi;) o tak: pojawiam sie znikam :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...mam na twym punkcie bzika...mam bzika ...mam bzika...:eviltong: Ala... może nie tak publicznie :oops::oops::oops: walnij mi priwa, abo dam ci numer gg :cool1: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):o tak: pojawiam sie znikam :eviltong: Ala... może nie tak publicznie :oops::oops::oops: walnij mi priwa, abo dam ci numer gg :cool1: :oops::oops::oops:...a niech tam ...i tak gadają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;):eviltong: ale dalej słowa tysz znom:eviltong: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops:...a niech tam ...i tak gadają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;):eviltong: ale dalej słowa tysz znom:eviltong: cie prosze... bo zaś chodze i nuce... a to nie moja kategoria muzyczna i zaro mnie do wariatkowa wyślą ;) Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 siemanko Madzia:loveu: u mni ew blozku jest niespodzianka dla ciebie:loveu: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 evaxon napisał(a):siemanko Madzia:loveu: u mni ew blozku jest niespodzianka dla ciebie:loveu: a czy ja też z racji imienia przecudnego MADZIA moge do Cie luknąć?? :cool3::cool3: Quote
ferraribox Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :evil_lol: Tylko odwiedzinki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):cie prosze... bo zaś chodze i nuce... a to nie moja kategoria muzyczna i zaro mnie do wariatkowa wyślą ;) :razz:już nie będę ... to już wolę te Pa pa pa ....para pa pa pa para:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 evaxon napisał(a):siemanko Madzia:loveu: u mni ew blozku jest niespodzianka dla ciebie:loveu: clockwork napisał(a):a czy ja też z racji imienia przecudnego MADZIA moge do Cie luknąć?? :cool3::cool3: znaczy.. nie moge :placz: rozumiem :eviltong: Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:już nie będę ... to już wolę te Pa pa pa ....para pa pa pa para:evil_lol::evil_lol::evil_lol: du papappapapa :-x Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):du papappapapa :-x:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....i czego z tym kijkiem .....:razz: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 teqquila napisał(a):a to juz na podworku sie spotykacie :evil_lol: :evil_lol: !! ale Medzio i Dinus moga chodzic na spacerki :evil_lol: :evil_lol: dlugie :evil_lol: ;) basia2202 napisał(a):Medzioszkowej ekipie mówimy słodkie dobraaanoooc :loveu: To my odpowiemy dzień dobry:cool3: teqquila napisał(a):Teraz to adzia grzecznie spac chodzi i wczesnie :evil_lol: Zawsze tak chadzałam, cóż to za nowość:niewiem::evil_lol: basia2202 napisał(a):pierwsze jesteśmy tu z Zuzką!! :multi: :loveu: witajcie Medorki :p Witam:multi::multi: AgusiaTerierka napisał(a):A my w terceciku - drugie! Witajcie:loveu: clockwork napisał(a):pojawiam sie i znikam........... :p Jóżek, nie daruję Ci tej nocy:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol: ...mam na twym punkcie bzika...mam bzika ...mam bzika...:eviltong: Tobie też Józek nie daruję tej nocy:evil_lol: clockwork napisał(a):o tak: pojawiam sie znikam :eviltong: Ala... może nie tak publicznie :oops::oops::oops: walnij mi priwa, abo dam ci numer gg :cool1: Gdzie zniknęłaś:crazyeye::crazyeye: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops:...a niech tam ...i tak gadają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;):eviltong: ale dalej słowa tysz znom:eviltong: Ja nie:shake::shake: Choć to mój hit na karaoke:oops::diabloti: evaxon napisał(a):siemanko Madzia:loveu: u mni ew blozku jest niespodzianka dla ciebie:loveu: Siuper:multi::multi::multi::mdleje: ferraribox napisał(a)::evil_lol: Tylko odwiedzinki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p:p Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):a czy ja też z racji imienia przecudnego MADZIA moge do Cie luknąć?? :cool3::cool3: clockwork napisał(a):znaczy.. nie moge :placz: rozumiem :eviltong: mozesz mozesz oć oć do mnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:już nie będę ... to już wolę te Pa pa pa ....para pa pa pa para:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niby nic... :mdleje::mdleje: clockwork napisał(a):du papappapapa :-x Buhaha:evil_lol::evil_lol: a ja mam dzisiaj fazę na wspominanie moich dawnych muzycznych idoli i ich twórczości:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 madzia i medor napisał(a): a ja mam dzisiaj fazę na wspominanie moich dawnych muzycznych idoli i ich twórczości:loveu::loveu::loveu::loveu: fasolki??? Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 tekst piosenki Józek, nie daruję Ci tej nocy - Bajm Józek, nie daruję Ci tej nocy Hej, ty wiesz, jak silna jest twa władza dyskretny śmiech do szału doprowadza mnie. Pewność mam, że dziś mi nie uciekniesz... Józek, nie daruję ci tej nocy!!! Hej, ty!! Rozgrzewasz moje ciało, dobrze wiesz, co tu sie będzie działo... Zamknęte drzwi, a klucz leży za oknem... Józek, nie daruję ci tej nocy!!! Pojawiasz się i znikasz, i znikasz, i znikasz, Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika, Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć, I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć... Hej, ty! Ty będziesz dla mnie pierwszym, Szukaj więc w pamięci słodkich wierszy Śmieszny fakt - dziś wpadłeś w moje sidła Józek, nie daruję ci tej nocy!!! Pojawiasz się i znikasz... Pojawiasz się i znikasz... Hej, ty wiesz, jak silna jest twa władza... Pojawiasz się i znikasz... Daj się sobą nacieszyć, nacieszyć, nacieszyć, I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć... / x 4 Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....i czego z tym kijkiem .....:razz: ćwiczenia rehabilitacyjne- ortopeda zalecił :cool1: madzia i medor napisał(a): Witajcie:loveu: a witomy......witomy........ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jóżek, nie daruję Ci tej nocy:diabloti: że jo JÓŻek???? coś ci sie pokabaniło.... Tobie też Józek nie daruję tej nocy:evil_lol: aaa.. ona to Józek.. Gdzie zniknęłaś:crazyeye::crazyeye: pojawiam sie :eviltong: znów i na zawsze Quote
clockwork Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): I siedem razy zgrzeszyć, i zgrzeszyć, i zgrzeszyć... / x 4 łał... jak 7 razy zgrzeszć i to x4 to już mie sie podoba :diabloti: Quote
Alicja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):łał... jak 7 razy zgrzeszć i to x4 to już mie sie podoba :diabloti: ;)wiedziałamże te 28 Ci sie spodoba:eviltong: A Medorowa nadejszła ...cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
e.v.a Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 clockwork napisał(a):łał... jak 7 razy zgrzeszć i to x4 to już mie sie podoba :diabloti: :grin: i ze niby jednej nocy:razz: to chyba z 7 facetow by trzeba bylo:grin: Quote
Recommended Posts