Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']a ta znow sie ze mnie leje :evil_lol: :evil_lol: tylko nie popusc :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

zanim zaczełam si esmiac bylam w ubikacji:evil_lol: ( naszczescie:evil_lol:)

Posted

Dzieńdoberek w nowym dniu! :) A oto mój nowy tryb zycia czyli już dawno po śniadanku i juz w pracy... buuu... :(
Drapanko za uszkiem dla Medorka :D A dla Dinusia także, a i owszem ;)

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cze sikające , jęczące hiphopowe texciary;)

cze Magdaleno z Tyskich:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cze sikające , jęczące hiphopowe texciary;)

[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:grin:

hejka Madzia:loveu:

Posted

Doberek ;-) po przerwie ;-) eheheh niejako przymusowej ;-) ....miziamy i buziaki przesyłamy .....a ryzyko to nasze hobby .ehehehe.......od kilku dni ryzykuje ze zabije juz i tak ledwo zipiacego kompa eheheh ;-)z premedytacja !!!

Posted

[quote name='teqquila']ok Madzia dala pozwolenie Madzia napij sie z nami
Efa ty tak nie wciskaj gleboko butelki do buzi bo polkniesz ja :evil_lol: [/quote]
[quote name='evaxon'] masz racje lepiej krzyczec
wiecej wiecej wiecej [/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B];)wpadłam na Tyskie....[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='teqquila']od razu lepiej o i ala sie pojawila zawsze ma nosa gdzie sie pije

hehe Efa jest jeszcze mocniej mocniej mocniej [/quote]

[quote name='evaxon']:lol: nie chcialam zeby te słowa wypłyneły spod moich paluszkow:evil_lol:[/quote]

[quote name='paula_z']Maaaadzia Nie śpij :cool1: Młoda godzina jeszcze ;)[/quote]

[quote name='teqquila']hehe och ty poctepna myszo czekalas az ja napisze tom ale co mi tam ale nie pamietam co bylo dalej :evil_lol:[/quote]

[quote name='evaxon']dalej to tylko jęki :grin:[/quote]

[quote name='teqquila']hehe : piasek to spiewal chyba hehe i jeczal potem tak hehe no chyba ze mowilas o czyms innym [/quote]

[quote name='evaxon']:siara: [/quote]

[quote name='teqquila']a wiedziałam swintucho jedna :evil_lol: spoko fajna rozmowa [/quote]

[quote name='evaxon']jaki świntuch jaki swintuch :diabloti:a nie przyszlo ci do głowy ze po takim piciu mozna jęczeć nad kibelkiem?[/quote]

[quote name='teqquila']ta po takim piciu to jest zgon kochana i sie nie pamieta ze sie jeczalo nad kibelkiem ja juz wiem z czym ci sie to mocniej mocniej skojarzylo [/quote]

[quote name='evaxon'] wiem ze wiesz ale ciiii nie kazdy musi wiedziec:evil_lol:[/quote]

[quote name='teqquila']e Efa one tez takie sintuchy tylko sie ukrywaja ale na gie gie wychodzi czasami :evil_lol: [/quote]

[quote name='evaxon']one to sintuchy nad sintuchami [/quote]

[quote name='teqquila']hehe no to juz mam pozamiatane pewnie jak mnie dorwa to bedzie :mad: eh biedne me zycie czasami [/quote]

[quote name='evaxon'] :turn-l:[/quote]

[quote name='teqquila']smiej sie smiej :evil_lol: bedzie o jedna dogomaniaczke mniej [/quote]

[quote name='evaxon']ale ci sie rumuje/quote]

[quote name='teqquila']kurna ja powinnam sobie te teksty spisywac kto wie moze zostane hip hopowcem :evil_lol:[/quote]

[quote name='evaxon'] buahhaah[/quote]

[quote name='teqquila']a ta znow sie ze mnie leje :evil_lol: tylko nie popusc [/quote]

[quote name='evaxon']zanim zaczełam si esmiac bylam w ubikacji ( naszczescie:evil_lol:)[/quote]

[quote name='teqquila']no to rzeczywiscie mialas szczescie bo pewnie ju by bylo mokro :evil_lol:[/quote]

[quote name='evaxon']ojj było by było:evil_lol:[/quote]

[quote name='teqquila']hehe no to Ty lepiej uwazaj :evil_lol: bo z nimi roznie jest raz wszystko ok a za chwile obrazeni na maxa :evil_lol:[/quote]

No coments:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ciach, ciach ...

Posted

[quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek w nowym dniu! :) A oto mój nowy tryb zycia czyli już dawno po śniadanku i juz w pracy... buuu... :(
Drapanko za uszkiem dla Medorka :D A dla Dinusia także, a i owszem ;)[/quote]
Ja rónież w pracy, po śniadanku,przy drugiej kawusi:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol:cze sikające , jęczące hiphopowe texciary;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]cze Magdaleno z Tyskich:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
Witaj Alu z
rybnikó Jastrzębskich;)
[quote name='basia2202']hej Medorki :multi:
przyszłyśmy powiedzieć dzień doberek :lol:
całuski od Zuzanki:loveu:[/quote]
Witam i zwrotne smokasy odsyłamy;) :evil_lol:
[quote name='caroolcia']cze towarzystwo - i wszystko się wydało na ostatnich stronach:evil_lol:[/quote]
Pokazują swoje prawdziwe oblicze:evil_lol: ;)
[quote name='evaxon']:grin:

hejka Madzia:loveu:[/quote]
Cze cEFka:p
[quote name='zuzolandia']Doberek po przerwie ;-) eheheh niejako przymusowej ....miziamy i buziaki przesyłamy .....a ryzyko to nasze hobby .ehehehe.......od kilku dni ryzykuje ze zabije juz i tak ledwo zipiacego kompa eheheh z premedytacja !!![/quote]
Witamy:multi: Nie morduj;)

ciach ...

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)a ja jem obiadek .....fasoleczkę szparagową i kuraczka:p...kawa tysz już czeka;)
dzięki za miłe powitanko:loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Jedno Wielkie Gadulstwo....:mad:
Fotek brak...:mad:[/quote]

To żadna nowość:evil_lol: W regulaminie powinni jeszcze ująć: "Na każdej stronie Foto Blogu powinno się znaleźć min. 10 zdjęć":diabloti:

Hej Madzia! Miłego dnia życzymy!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)a ja jem obiadek .....fasoleczkę szparagową i kuraczka:p...kawa tysz już czeka;)
dzięki za miłe powitanko:loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Smacznego:loveu::loveu: Ale powiedz, musiałaś narobić mi smaka??:diabloti::diabloti:
[quote name='dealer']dzien dobry moja mla robaczyco:diabloti: gdzie foty jakie som?:diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
Parę stronek wcześniej:grins::loveu::loveu::loveu:
[quote name='evaxon']ty tak nie ciachaj bo cos sobie uciachasz:diabloti:[/quote]
Że co niby masz na myśli??:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=Blue][B]dobry! :diabloti: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Wcale nie aż taki dobry, głowa mnie tak napindala, że mam wrażenie, jakby czacha miała mi zaraz pęknąć... :mdleje: śpiąca jestem :mdleje: i w ogóle do dupy:mdleje: A tak poza tym wszystko okei:diabloti:
[quote name='niki_ill']Witanko :evil_lol:[/quote]
Witajcie:multi::multi:
[quote name='AgusiaTerierka']Jedno Wielkie Gadulstwo....:mad:
Fotek brak...:mad:[/quote]
Fotki były, wstawiałam bodajże przedwczoraj:p:p
[quote name='Magda_Miki']To żadna nowość:evil_lol: W regulaminie powinni jeszcze ująć: "Na każdej stronie Foto Blogu powinno się znaleźć min. 10 zdjęć":diabloti:

Hej Madzia! Miłego dnia życzymy![/quote]
Ha ha ha:diabloti::diabloti:jw:diabloti:
Witaj:multi: