caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Madziu :p witam się po wyczerpującym, aczkoliwek bardzo miłym weekendzie:evil_lol: Quote
basia2202 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 czeeeść Medorki :multi: witamy w słoneczny dzionek :loveu: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Medorowa ...gdzie Ty Tyszanko Nasza:loveu: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Werka']hello Medorkowe panie ;) Heej:p [quote name='Alicjarydzewska']cze Medorkowa .:multi::multi::multi:..moze sz dać całą tabletkę ...ja daję też przez jakis czas calcium Panthotenicum ...Ozzulkowi ..potem jakiś czas przerwa i znów pomaga:p Dziękuję, już wszystko wiem:multi: A Medor już prawie wysypki nie ma:loveu: [quote name='majoka']Cześc Madziorku, aby dokopac się do fot musiałam cofnąc się n- stron. Cały czas tylko plotki i plotki:mad: Fotki były ostatnio:cool3: [quote name='bonita']Madziu :loveu: Mamcia przyszła Ci przypomnieć o Twoim młodszym rodzeństwie, które ma zostać pod Twoją opieką, w czasie mamuni nieobecnośći, nie zapominaj o nich:cool3::evil_lol: Do zobaczenia:multi::multi::multi: Pamiętam, będziemy się nawzajem pilnować:diabloti: [quote name='Vectra']siostra śpisz ? :diabloti: Już nie;) Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Werka']hejo ;) :D:D Hejo:lol: [quote name='caroolcia']Cześć Madziu :p witam się po wyczerpującym, aczkoliwek bardzo miłym weekendzie:evil_lol: Sie działo;) [quote name='basia2202']czeeeść Medorki :multi: witamy w słoneczny dzionek :loveu: Witam rónież:lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Medorowa ...gdzie Ty Tyszanko Nasza:loveu: W pracy:roll: :p :p :p Quote
Vectra Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Madzia rzuć te robote , robota to głupota ;) Witaj siostrzyczko z poniedziałku samego z rana :buzi: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='madzia i medor'] W pracy:roll: :p :p :p:razz:aaa no to spoxik....bo myślałam ,że nam zaginęłaś ... melduję ,że mam uczulenie... zjadłam ok kg brzoskwiń:oops:...i się sypnęłam mam centeczki na ciele:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piję ....WAPNO:diabloti: Quote
clockwork Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:aaa no to spoxik....bo myślałam ,że nam zaginęłaś ... melduję ,że mam uczulenie... zjadłam ok kg brzoskwiń:oops:...i się sypnęłam mam centeczki na ciele:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piję ....WAPNO:diabloti: wapno, wapno... browara se łyknij dziołcha... MEDOROWA! byłam znów jak cie nie ma :shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='clockwork']wapno, wapno... browara se łyknij dziołcha... MEDOROWA! byłam znów jak cie nie ma :shake::shake::shake::razz:browara powiadasz ....to jak będę wrócona z Rybolka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:browara powiadasz ....to jak będę wrócona z Rybolka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie RYBNICKI FULL :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='clockwork']ale nie RYBNICKI FULL :cool3::cool3::cool3: :angryy:bleeeeeeee yno Tyskie;) Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Vectra']Madzia rzuć te robote , robota to głupota ;) Witaj siostrzyczko z poniedziałku samego z rana :buzi: Wiem, ze głupota, ale to kwestia czasu, kiedy wygram w totka, to rzucem:lol!::lol!::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:aaa no to spoxik....bo myślałam ,że nam zaginęłaś ... melduję ,że mam uczulenie... zjadłam ok kg brzoskwiń:oops:...i się sypnęłam mam centeczki na ciele:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piję ....WAPNO:diabloti: Łuczulenie powiadasz:razz: :razz: Wyglądasz penie jak panterka:loveu: :diabloti: [quote name='clockwork']wapno, wapno... browara se łyknij dziołcha... MEDOROWA! byłam znów jak cie nie ma :shake::shake::shake: Mundrze gada ta tyszanka:loveu: :loveu: :loveu: No jezdem;) [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Madziula!! Witam Jagódko:multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:bleeee eeee yno Tyskie;) lAMENt:diabloti: Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 madzia i medor napisał(a): Łuczulenie powiadasz:razz: :razz: Wyglądasz penie jak panterka:loveu: :diabloti: Buhahahah :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 I nareszcie moge zawitac w galeryjce Medorka, na która tyyyle czekałam :D Szkoda, ze powstała własnie wtedy kiedy ja znikałam z forum... Ale nadrabiam zaległości! :) Quote
Alicja Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :multi:Medorowaaaaaaaaaaaaaa mam tyszczaka wpadajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdo mła;) Quote
Imbirka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Alu, nie chwal się, ja tyż mam Tyskie:eviltong: i właśnie sobie piję:p cze mamcia:multi: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 caroolcia napisał(a):Buhahahah :evil_lol: :grins: DORRAG napisał(a):Witanko :p Witanko:loveu: Wyjątek napisał(a):I nareszcie moge zawitac w galeryjce Medorka, na która tyyyle czekałam :D Szkoda, ze powstała własnie wtedy kiedy ja znikałam z forum... Ale nadrabiam zaległości! :) Nadrabiaj, nadrabiaj:multi::multi::multi: Cieszę się, że do nas zawitałyście:loveu: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:Medorowaaaaaaaaaaaaaa mam tyszczaka wpadajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdo mła;) Idem:multi::multi::multi::multi: Ale mi ochoty na zimne, pyszne piffko narobiłaś ... Imbir1 napisał(a):Alu, nie chwal się, ja tyż mam Tyskie:eviltong: i właśnie sobie piję:p cze mamcia:multi: Następna, litości te baby nie mają:shake::shake: Gonitwa napisał(a):Tylskie? Wole lokalny browar.... Żadne Tylskie, ino Tyskie, a nie jakieś podróby:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 evaxon napisał(a):ale tu nudno:evil_lol: Font mi stąd siło nieczysta, bo Dinkiem poszczuje:diabloti::diabloti:To porządny blogasek:cool1::diabloti: dealer napisał(a):czesc piekna zapracowana tyszanko:diabloti: Cze mój Dilereczku - cukiereczku:loveu::loveu::loveu:T y mój Pudzianku tii tii:loveu: Gonitwa napisał(a):Ale ciekawiej niż u mnie.... Nie narzekaj babo, fajne zdjęcia u cia ogladałam:p:p idem spać Wy moje tii tii:diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts