Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj ledwo położona a już /chyba / wstanięta:evil_lol: Zaspałam, ale nie aż na tyle, by było źle:evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']czesc marudo:diabloti: Cze pikna:loveu::loveu::loveu: [quote name='DORRAG']Ano My:evil_lol: już wróciłam i przylazłam:cool3: Widzem;) [quote name='evaxon']:razz: :razz: :razz: :razz: czesc:eviltong: Witaj serdelko Ty moja:loveu::cool1: [quote name='teqquila']Czesc satrucho :) :evil_lol: :evil_lol: Witaj młodziaku:diabloti: Witam wszystkich w ten wspaniały, niewyspany dzionek;);) Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 trzeba bylo siem wczesniej polozyc spac a nie cala noc w necie siedziec :cool3: :cool3: i nie wiadomo co ogladc :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):trzeba bylo siem wczesniej polozyc spac a nie cala noc w necie siedziec :cool3: :cool3: i nie wiadomo co ogladc :evil_lol: :evil_lol: Jak to co:razz::siara::diabloti: I nie całą, nie całą - wcześniej grillowałam:diabloti: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 dobra pol nocy grillowalas :evil_lol: :evil_lol: a pol ogladalas hm.. nie wiemy co bo nas tam nie bylo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):dobra pol nocy grillowalas :evil_lol: :evil_lol: a pol ogladalas hm.. nie wiemy co bo nas tam nie bylo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żałujcie:diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 hehe :evil_lol: :evil_lol: bardzo zalujemy nastepnym razem wpadniemy :) Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):hehe :evil_lol: :evil_lol: bardzo zalujemy nastepnym razem wpadniemy :) Zapraszam:lol::lol: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 jaka chetna tom wpadnie lodz do Ciebie to bedziesz zalowac ze nas zaprosilas :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):jaka chetna tom wpadnie lodz do Ciebie to bedziesz zalowac ze nas zaprosilas :evil_lol: :evil_lol: Łodzią nie wpadać, drzwiami wchodzić:diabloti::diabloti: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Łodz z woda wpadnie :) a i drzwiamy tyz wejdziemy i wyjdziemy :evil_lol: :evil_lol: bom my kulturalne jestesmy :) Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):Łodz z woda wpadnie :) a i drzwiamy tyz wejdziemy i wyjdziemy :evil_lol: :evil_lol: bom my kulturalne jestesmy :) ooo impreza sie szykuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):Łodz z woda wpadnie :) a i drzwiamy tyz wejdziemy i wyjdziemy :evil_lol: :evil_lol: bom my kulturalne jestesmy :) U mnie siem wychodzi oknami:diabloti: evaxon napisał(a):ooo impreza sie szykuje:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Że niby gdzie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:W życiu:diabloti: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 no jak bys nie wiedziala to Efa jedzie z nami :) znaczy plynie :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):no jak bys nie wiedziala to Efa jedzie z nami :) znaczy plynie :) :evil_lol: :evil_lol: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: Madzia cieszysz sie?:sweetCyb: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 pewnie skacze z radosci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 teqquila napisał(a):no jak bys nie wiedziala to Efa jedzie z nami :) znaczy plynie :) :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a)::bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: Madzia cieszysz sie?:sweetCyb: teqquila napisał(a):pewnie skacze z radosci :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A czy ja nie wspominałam, że wyjeżdżam poza granice granic:evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 madzia i medor napisał(a):A czy ja nie wspominałam, że wyjeżdżam poza granice granic:evil_lol::evil_lol: nieszkodzi :) pojedziemy z toba:loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 pojedziemy wszedzie tam gdzie ty nawet na koniec swiata :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='evaxon']nieszkodzi :) pojedziemy z toba:loveu: :loveu: :loveu: Yhmmm, bardzo się cieszę:siara::diabloti: [quote name='teqquila']pojedziemy wszedzie tam gdzie ty nawet na koniec swiata :evil_lol: :evil_lol: Siuper:mdleje::diabloti: [quote name='*luthien*']a gdzie wyplywacie?:cool3: Nigdzie nie wypływamy, bo łodzi nie mamy:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam wiosła w domu ...może ma kto pontona:razz: Quote
e.v.a Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 madzia i medor napisał(a): Nigdzie nie wypływamy, bo łodzi nie mamy:diabloti::diabloti: no przecie Justyna pisała ze Łódź przypłynie:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam wiosła w domu ...może ma kto pontona:razz: Pontona mam, troszkę dziurawy, ale jest:multi::multi: Wiosełka pożyczysz i w świaaaat popłynę:evil_lol: [quote name='evaxon']no przecie Justyna pisała ze Łódź przypłynie:eviltong: :eviltong: :eviltong: Hi hi:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts