clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ???? :razz::razz::razz: Quote
BoJa2 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Medorowa - ciekawość:roll::oops: mnie zmusiła:evil_lol:żeby sie cofnąć aże kilka!!!!stron ,żeby sie dowiedzieć co wymyśliłaś:crazyeye: ;) I co?????????????jak sie to szczęście będzie zwało:loveu: Quote
BeaC Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...program TV czytają ;)....UWAGA to też program w TV;) Witanko :multi::multi:....wstałaś do tej pracy :razz:Wróciłaś niestety witaj Madzialenko przyszłam do Cie z samowarkiem Quote
Medorowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Doberek:loveu: Idziemy na spacer:hand::hand::diabloti: Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Medorowa']Doberek:loveu: Idziemy na spacer:hand::hand::diabloti: wracaj już bo się zmęczysz :diabloti:;) Quote
Medorowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Alicja']wracaj już bo się zmęczysz :diabloti:;) Jeszcze nie wyszłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra - jestem zdecydowana na pieska w 100%, teraz tylko problem transportu:roll: Chce ktoś może kupić szelki Red Dingo Flying Bones rozm L albo obrożę Rogz w jaszczury rozmiar XL???:cool3: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Medorowa'] Chce ktoś może kupić szelki Red Dingo Flying Bones rozm L albo obrożę Rogz w jaszczury rozmiar XL???:cool3: poka foty :razz::razz: :roll: buuuhahahahahhahahha zajarzyłam jakie głupstwo palnęłam :roflt::roflt::roflt: buuuahhhah... przepraszam... oplułam monitora ... buhahhahaha... poka foty:roflt::roflt::roflt: buuhahahhahahahah :roflt::roflt::roflt: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']poka foty :razz::razz: :roll: buuuhahahahahhahahha zajarzyłam jakie głupstwo palnęłam :roflt::roflt::roflt: buuuahhhah... przepraszam... oplułam monitora ... buhahhahaha... poka foty:roflt::roflt::roflt: buuhahahhahahahah :roflt::roflt::roflt:Klockowa!:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ehhhh buuahhahhaha :roflt::roflt::roflt: poka zdjęcia Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']poka foty :razz::razz: :roll: buuuhahahahahhahahha zajarzyłam jakie głupstwo palnęłam :roflt::roflt::roflt: buuuahhhah... przepraszam... oplułam monitora ... buhahhahaha... poka foty:roflt::roflt::roflt: buuhahahhahahahah :roflt::roflt::roflt: nie śmichaj ;)....za miesiąc jak poślą aparata z reklamacji to foty będą :grins: Quote
Medorowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']poka foty :razz: :roll: buuuhahahahahhahahha zajarzyłam jakie głupstwo palnęłam :roflt: buuuahhhah... przepraszam... oplułam monitora ... buhahhahaha... poka foty:roflt::roflt: buuhahahhahahahah :roflt::roflt: :evil_lol::evil_lol: O tak to wygląda:diabloti::evil_lol: http://www.reddingo.bazarek.pl/opis/129196/szelki-l-flying-bones.html http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=764 [quote name='apple']Klockowa!:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='clockwork']ehhhh buuahhahhaha :roflt::roflt::roflt: poka zdjęcia Buhahahah wariatka buhahhahahahahhahaaaa :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 sie popłakałam.:grins:... aaaaaa bu ha ha Quote
clockwork Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 nie podobujom mie sie :shake::shake::roll: a nie masz czajnika abo odkurzacza do przehandlowania?? :razz::razz::cool1: ufffffff... hahhaha Quote
Alicja Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Daj info o szeleczkach i obroży w podpisa ;)...... Quote
malawaszka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 przyszłam bo gdzieś mi się obiło o oczy, że Medorowa dała foty :lol: a tu ARMANI :mdleje: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: ale cudak nietoperek :loveu: trzymam :kciuki: Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='clockwork']poka foty :razz::razz: :roll: buuuhahahahahhahahha zajarzyłam jakie głupstwo palnęłam :roflt::roflt::roflt: buuuahhhah... przepraszam... oplułam monitora ... buhahhahaha... poka foty:roflt::roflt::roflt:buuhahahhahahahah :roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: hej hej Madziusia:loveu: Quote
Medorowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Doberek wszystkim:loveu: Qrwa, potrzebuję transportu:mdleje: Idę na browara, bo dawno nie byłam:hmmmm:;) Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Medorowa napisał(a): Idę na browara, bo dawno nie byłam:hmmmm:;) zamiast tyle pic bys cos wymyslila:razz: Quote
teqquila Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Madzia bydziesz u nas musimy siem spotkac :diabloti: a gdzie foty :evil_lol::diabloti: Quote
Medorowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='evaxon']zamiast tyle pic bys cos wymyslila:razz: Przy piwie mi lepiej "musk" pracuje:roll::roll::grins: [quote name='teqquila']Madzia bydziesz u nas musimy siem spotkac :diabloti: a gdzie foty :evil_lol::diabloti: Qrwa, ale właśnie o to chodzi, żeby mi go ktoś kawałek chociaż podwiózł:roll: Najpóźniej w ten weekend chcę go już zabrać, a wolałabym do końca tygodnia:placz::placz::placz::placz: Quote
Iza i Fidel Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='teqquila']Madzia bydziesz u nas musimy siem spotkac :diabloti: a gdzie foty :evil_lol::diabloti: Ja mam fotki Madzi jak zasuwa na rolkach :) Ktos chce zobaczyc?:diabloti: Co do transportu to musialby to byc milosnik psow,bo moj ojciec policzyl sobie z dodatkiem za "fatyge" lub jak kto woli za "stracony dzien".Szkoda,bo jego autem byloby taniej... Moim faktycznie wychodzi 250zl :( Jakby nie bylo to 2tys pojemnosci...No i kawal drogi,a ja mam prace,dom,dzieci...No i kierowca ze mnie niedzielny na taka trase... Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 uhhhh Medowa nooo... to ja go z łodzi do pabianic moge zawieść :D zawsze blizej od ciebie do mnie niz od ciebie do łodzi:roll: Quote
Medorowa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Iza i Fidel napisał(a):Ja mam fotki Madzi jak zasuwa na rolkach :) Ktos chce zobaczyc?:diabloti: Co do transportu to musialby to byc milosnik psow,bo moj ojciec policzyl sobie z dodatkiem za "fatyge" lub jak kto woli za "stracony dzien".Szkoda,bo jego autem byloby taniej... Moim faktycznie wychodzi 250zl :( Jakby nie bylo to 2tys pojemnosci...No i kawal drogi,a ja mam prace,dom,dzieci...No i kierowca ze mnie niedzielny na taka trase... Fidelowa bój się Boga:roll::roll: No trudno, trzeba szukać dalej;) evaxon napisał(a):uhhhh Medowa nooo... to ja go z łodzi do pabianic moge zawieść :D zawsze blizej od ciebie do mnie niz od ciebie do łodzi:roll: Trzymam Cię za słowo diamenciku:loveu: Quote
e.v.a Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Medorowa napisał(a): Trzymam Cię za słowo diamenciku:loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 evaxon napisał(a)::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Dziś maluch będzie u mnie:mdleje: Quote
Recommended Posts