Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly:Pięknie śpiewająca:B-fly:

Dzisiaj u nich nie byłam:oops::oops::oops: Ale dostałam od sąsiadki paczkę Mikołajkową za pomoc:evil_lol:i co było w paczce??? szczeniorek :razz::razz: dasz ty w końcu te foty klusek??? cholera.. sąsiadka niech nagra ci na płyte...
a .. i polecam czytnik kart..... nie musisz podłączać żadnych aparatów, których komp nie widzi... wrzucasz karte KAŻDĄ do czytniczka i heja na kompka :loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Ok, bylebym tylko kolejności nie pomyliła;):evil_lol:

:loveu:Hej:loveu: A co dobrego robicie:cool3:

Doberek wszystkim - ale piękna pogoda, zaraz uciekamy na spacerek:multi:

Madzia gdzie ta piękna pogoda wczoraj było u mnie paskudnie za oknem nawet nosa nie chciało się wystawić to samo dzisiaj.
A obiadek same pysznosci- kurczaczek z grillllla- mniam. Dzisiaj też mam - wpadniesz????

Posted

[quote name='zuzolandia']cze szibuja ;-) hehhehehehehe

pozdrowionka nocne ;-) jak zwykle zresztą ;-)
:ylsuper:
Doberek nocny marku:loveu:
[quote name='Alicja']:hmmmm: karaoke w czwartek ....wczoraj piętek :razz::razz:...ale tysz spiewałaś ....noooooo.....dopsz ..niech będzie ;)

witanko :multi::loveu::multi:

Hi hi, no spiewałam tak o, nie na karaoke, tylko, no tak o sobie, zawsze śpiewam:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']i co było w paczce??? szczeniorek :razz::razz: dasz ty w końcu te foty klusek??? cholera.. sąsiadka niech nagra ci na płyte...
a .. i polecam czytnik kart..... nie musisz podłączać żadnych aparatów, których komp nie widzi... wrzucasz karte KAŻDĄ do czytniczka i heja na kompka :loveu:

Był prezencik:grins::grins::evil_lol: I nie było to szczeniorek:roll:
Ha ha, moja sąsiadka na takich rzeczach w ogóle się nie zna, zresztą tak jak ja:oops::oops::oops: Czytnik karta powiadasz:hmmmm: Dzis przyjeżdza mój brat, więc poproszę ładnie o prezent, może się zlituje:roll::roll:
[quote name='apple']Madzia gdzie ta piękna pogoda wczoraj było u mnie paskudnie za oknem nawet nosa nie chciało się wystawić to samo dzisiaj.
A obiadek same pysznosci- kurczaczek z grillllla- mniam. Dzisiaj też mam - wpadniesz????
U nas znowu jest ślicznie:loveu::loveu: Wczoraj po tych słowach zaczął padać deszcz:evil_lol: Mmmm brzmi kusząco, z przyjemnością;)

Ale mnie boli gardło:mdleje: Nic mówić prawie nie mogę:shake:
A ja muszę gadać, ja lubię gadać, ja ciągle gadam:placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:gardzioło powiadasz ......no to zapewne od spiewania :evil_lol::evil_lol:

czytniczki na Allegro ...polecam ;)...ja mam dzięki Magdzie :grins:...gdyby nie ona nadal tkwilabym w nieświadomości :roll::oops:

http://www.allegro.pl/8903_karty_pamieci_czytniki_i_adaptery.html
Pewnie tak:evil_lol::evil_lol:;)

Dzięki Alu:p
[quote name='Rybka_39']Cześć Madziu!:multi:
Zdrowiej szybko!:loveu:
Koniecznie, mam czas do wieczora, bo dzisiaj sobota:grin::grin::grin:

Moja kochana rodzicielka:loveu::loveu::loveu: kupiła mi Strepsils - bo tylko on mi pomaga:modla:

Posted

[quote name='Medorowa']Był prezencik:grins::grins::evil_lol: I nie było to szczeniorek:roll:
Ha ha, moja sąsiadka na takich rzeczach w ogóle się nie zna, zresztą tak jak ja:oops::oops::oops: Czytnik karta powiadasz:hmmmm: Dzis przyjeżdza mój brat, więc poproszę ładnie o prezent, może się zlituje:roll::roll:

widze że Ala ci dała... ale co tam jak już znalazłam to też wrzuce :evil_lol:
http://www.allegro.pl/item274849892_k206_czytnik_kart_all_in_one_mini_wysylka_24h.html
pare groszy...a sprawa naprawde zajebiaszcza... możesz zrzucać z KAŻDEJ karty .... w Media Markt oglądałyśmy TE SAMIUŚKIE za 69,90, czy 79,90 :hmmmm:

mnie tysz... czuje że jutro polegne ...poległabym najchętniej już... ale jade na dżampreze do Rybnika :multi:

Posted

Medorowa napisał(a):
Dobrze że na Dogo nie musisz gadać - ino pisać!:evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Doberek wszystkim:loveu::loveu:
Ja dziś ledwie żyje:mdleje: Mam gorączkę, katar, kaszel... masakra:mdleje:

witaj w klubie :multi::multi::multi:
ić do kościoła... ja poszłam... pozarażałam wszystkich i wróciłam...:diabloti: jak to wirus śmiertelny to bede zbawcą świata od moherów :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']witaj w klubie :multi::multi::multi:
ić do kościoła... ja poszłam... pozarażałam wszystkich i wróciłam...:diabloti: jak to wirus śmiertelny to bede zbawcą świata od moherów :evil_lol::evil_lol:

:razz::razz:jak narazie to mnie boli czerep i mam kaszel :evil_lol:...nie mam mohera ...mam polarową czapke :eviltong::eviltong:
A mówil że złego diabli nie bierą :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']witaj w klubie :multi::multi::multi:

O nasz zbawco:modla::evil_lol:
heej:loveu:
[quote name='Alicja']:razz::razz:jak narazie to mnie boli czerep i mam kaszel :evil_lol:...nie mam mohera ...mam polarową czapke :eviltong::eviltong:
A mówil że złego diabli nie bierą :shake::shake:
Też na to liczyłam i co, i doopa:angryy::evil_lol: Witaj Alu:loveu:
[quote name='apple']Ale schorowane towarzystwo! To w taki razie wszystkim zdrówka życzymy!Madzia kochana szybciutko! Wpadniemy jutro sprawdzić jak się czujesz! Całuski
Witajcie:multi::multi:Dzięki;)
[quote name='agbar']dzien dobry .......zaprzeczam jakobym to ja dilowala wirusami:grins:
T Ty Ty... Dijejko Ty:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='emdziolek']Czesc i czołem:evil_lol:( o nie moze nie czołembo i tak obite dzisiaj o szafke:evil_lol:)
jestem w skole i pozdrówki wysyłam:cool3:
A co się stało w czółko;)
[quote name='Alicja']......żyjesz ?????
Jakieś tam oznaki zycia daję:roll::roll:
[quote name='apple']Medorkowa - dychasz jeszcze?
Jeszcze tak:grins::grin:

Doberek, ja już mam dość tego przeziębienia:placz::placz: Dalej czuję się źle, nic tylko bym spała (ale to nie nowość:roll:):evil_lol:
Doberek wszystkim, zapraszam na poranną kawusie;):loveu::loveu::loveu:

EDIT;

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=282260574