Kate I Luka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Idę sprzątać i robić pranie:roll: A ja już zrobiła, nawet 2 prania :multi: Alleluja Magdaleno :loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]pogięło CIĘ :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] No trochę mnie wygło od tego odkurzania:evil_lol: caroolcia napisał(a):o rany tu takie "świeto...bliwe" klimaty - uciekam :scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie ucikaj:grins::grins: Kate I Luka napisał(a):A ja już zrobiła, nawet 2 prania :multi: Alleluja Magdaleno :loveu: :mdleje: :mdleje: Witaj:multi::multi: Idę sprzątać dalej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Magdaleni kto ci tak w musku namieszał ????? :mdleje: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Vectra napisał(a):Magdaleni kto ci tak w musku namieszał ????? :mdleje: Nie wiem kto tam łapy pchał:shake::shake: Miałam posprzątąć pokój, pokój, kuchnię, przedpokój, łazienkę i zrobić pranie:razz: A posprzątałam tylko jeden pokój - pier2do@le, nie robię:cool1: Quote
Kate I Luka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Madzia... a co to znaczy: pierdwadomałpale ???? :diabloti: Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: Madzia .............:hand:[/FONT] paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: [FONT=Arial]cześć wam....:hand::hand::hand: o rany julek.... Madzia sie mi w końcu nawróciła :multi::multi::multi: juhu!!!!! :multi::multi::multi::multi: w końcu bede miała z kim pogadać o .... dzizusie, kościele... bo tu jakieś takieś same pogany :shake::shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]cześć wam....:hand::hand::hand: o rany julek.... Madzia sie mi w końcu nawróciła :multi::multi::multi: juhu!!!!! :multi::multi::multi::multi: w końcu bede miała z kim pogadać o .... dzizusie, kościele... bo tu jakieś takieś same pogany :shake::shake:[/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:.....cześć MADZIA ....:hand: tak i razem pospiewacie kościelne piesni i pójdziecie na pielgrzymkę :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:.....cześć MADZIA ....:hand: tak i razem pospiewacie kościelne piesni i pójdziecie na pielgrzymkę :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi: na kolankach :multi::multi::multi::multi: i sie pomodlimy... :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi::multi: na kolankach :multi::multi::multi::multi: i sie pomodlimy... :loveu::loveu::loveu:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i różańcem ...i biczykiem po pleckach :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Kiłi Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): :stupid::stupid: :eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i różańcem ...i biczykiem po pleckach :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]oooołłłłłłłłłłłłłłł [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]oooołłłłłłłłłłłłłłł [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: co ja robie tuuuu..... ...uuuu uuuuu co ty tutaj robiiiiszz??? ( chórek) Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]ciebie też nawróce.... ty... ty... ty ..... heretyku ty ......[/FONT] [FONT=Arial] a tera mykam do domu... B. Z WAMI [/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ciebie też nawróce.... ty... ty... ty ..... heretyku ty ......[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] a tera mykam do domu... B. Z WAMI [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]nawracaj MŁA Madzialeno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):Madzia... a co to znaczy: pierdwadomałpale ???? :diabloti: To znaczy, że ni cholery nie wiem:evil_lol: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]cześć wam....:hand: o rany julek.... Madzia sie mi w końcu nawróciła :multi: juhu!!!!! :multi: w końcu bede miała z kim pogadać o .... dzizusie, kościele... bo tu jakieś takieś same pogany :shake:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:[FONT=Arial].....cześć MADZIA ....:hand: tak i razem pospiewacie kościelne piesni i pójdziecie na pielgrzymkę :eviltong: [/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:multi: na kolankach :multi: i sie pomodlimy... :loveu:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:[FONT=Arial]i różańcem ...i biczykiem po pleckach :eviltong::eviltong:[/FONT] Kiłi napisał(a)::eviltong: clockwork napisał(a):[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]oooołłłłłłłłłłłłłłł [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]jjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje:Wariatki:loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a)::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc: co ja robie tuuuu..... ...uuuu uuuuu co ty tutaj robiiiiszz??? ( chórek) To ja zrobię za chu*j*ek - uuuuuuuuuuuuuuu:diabloti::diabloti: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ciebie też nawróce.... ty... ty... ty ..... heretyku ty ......[/FONT] [FONT=Arial] a tera mykam do domu... B. Z WAMI [/FONT][FONT=Arial][/FONT] Nie ić... :-( Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]nawracaj MŁA Madzialeno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Pijem se piffko, chrupie pieczywko:multi::multi::multi:(:stupid:) Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Pijem se piffko, chrupie pieczywko:multi::multi::multi:(:stupid:) ejjj zachu*j*ku chrupkie pieczywko sie je a nie pije:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):ejjj zachu*j*ku chrupkie pieczywko sie je a nie pije:diabloti: Ja se rozmocyłam w piffko i se pije, oo :obrazic::obrazic::diabloti: To powiedziałam ja, zachu*je*k:loveu: Quote
Gonitwa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ej ja cem z Wami na pielgrzymkę!:placz: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Ej ja cem z Wami na pielgrzymkę!:placz: to idz za chu*j*kiem :grin: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): :mdleje::mdleje::mdleje:Wariatki:loveu: :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:prawda że NAS koffasz :loveu:[/FONT] madzia i medor napisał(a):To ja zrobię za chu*j*ek - uuuuuuuuuuuuuuu:diabloti::diabloti: Nie ić... :-( [FONT=Arial]:-(pojszła i jest w domeczku [/FONT] [FONT=Arial]:razz:wow ....mój przystojniaczek [/FONT] Pijem se piffko, chrupie pieczywko:multi::multi::multi:(:stupid:) [FONT=Arial]to ja też wypiję piffko za chu*jek :eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):ejjj zachu*j*ku chrupkie pieczywko sie je a nie pije:diabloti: Teraz stwierdziłam, że kłania się czytanie ze zrozumieniem:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Gonitwa napisał(a):Ej ja cem z Wami na pielgrzymkę!:placz: Wpisowe jedyne 666zł:grins::diabloti: evaxon napisał(a):to idz za chu*j*kiem :grin: :evil_lol::evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:prawda że NAS koffasz :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]to ja też wypiję piffko za chu*jek :eviltong:[/FONT] Prawda, świrnięta prawda:diabloti::loveu::loveu::loveu: No a ja miałam tylko jedno:roll::roll::roll::roll: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Teraz stwierdziłam, że kłania się czytanie ze zrozumieniem:cool1::cool1::cool1::diabloti: ale ze ja czy ty ? Quote
Recommended Posts