Medorowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 evaxon napisał(a):a gdzie serduszka?:niewiem: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: drzalka napisał(a):Grożne psy... az se boje wejsć.. miały by cfoty wczoraj :mad: :mad: :mad: :oops: :oops: Wiem, ale wyszło, jak wyszło:oops: Jutro coś wrzucę, bo dziś nie mam siły:placz: :placz: Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Cześć, na ból głowy soczek grejfrutowy lub cytrynowy, polecam:razz: ... Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 madzia i medor napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :cool1: odrazu lepiej :p Quote
Medorowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Cześć, na ból głowy soczek grejfrutowy lub cytrynowy, polecam:razz: ... Ja stosuję zasadę "od czego się rozchorowałeś- tym sie lecz";) :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a)::cool1: odrazu lepiej :p Cieszę się, że mogłam Ci poprawić samopoczucie:cool1: Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Cieszę się, że mogłam Ci poprawić samopoczucie:cool1: ty mi zawsze poprawiasz samopoczucie:loveu: Quote
Medorowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 evaxon napisał(a):ty mi zawsze poprawiasz samopoczucie:loveu: :icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: Zgadnijcie gdzie idę:cool1: Tak, do urzędu:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 madzia i medor napisał(a)::icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: Zgadnijcie gdzie idę:cool1: Tak, do urzędu:diabloti: :diabloti: :diabloti: czyli na dach :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 madzia i medor napisał(a)::icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: Zgadnijcie gdzie idę:cool1: Tak, do urzędu:diabloti: :diabloti: :diabloti: Ło matko, w taki upał? :grab: Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Ło matko, w taki upał? :grab: bo to wariatka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 madzia i medor napisał(a)::icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: Zgadnijcie gdzie idę:cool1: Tak, do urzędu:diabloti: :diabloti: :diabloti: o jak milusio :loveu: :loveu: :loveu: ja musze w poniedziałek jechać do ZUSu :roll: już się cieszę :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Jagoda1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Coś nam Madzia zasiedziała w tym urzędzie:razz: . Quote
BeaC Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 magdo nie czytałam bo nie mam czasu zaras startuje na home witaj:p:multi: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 evaxon napisał(a):czyli na dach :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Buhahaaa:evil_lol: :evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Ło matko, w taki upał? :grab: Jak mus to mus;) evaxon napisał(a):bo to wariatka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kto:siara: Że niby ja:siara::cool1: :diabloti: Vectra napisał(a):o jak milusio :loveu: :loveu: :loveu: ja musze w poniedziałek jechać do ZUSu :roll: już się cieszę :angryy: :angryy: :angryy: Siostra widzę, że miłość do urzędów jest u nas zakorzeniona:evil_lol: :evil_lol: DORRAG napisał(a):Cześć:p :p :hand::hand: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Coś nam Madzia zasiedziała w tym urzędzie:razz: . Już jezdem;) [quote name='BeaC']magdo nie czytałam bo nie mam czasu zaras startuje na home witaj:p:multi: Witaj i żegnaj:hand: Kończę z zasadą ,,lecz się tym, od czego się rozchorowałeś" ona wcale nie jest dobra:shake: :shake: :shake: :diabloti: Quote
Kitka20 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hej Madzia a ja tak nie śmiało, co z obiecanymi fottami? Quote
Jagoda1 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Już jezdem;) To się cieszę, jak poszło? Kończę z zasadą ,,lecz się tym, od czego się rozchorowałeś" ona wcale nie jest dobra:shake: :shake: :shake: :diabloti: Lepiej późno niż wcale...:evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej Madzia a ja tak nie śmiało, co z obiecanymi fottami? :oops: :oops: Dziś będą na 100%:oops: Akumulatorki już się ładują:p AgusiaTerierka napisał(a):Lepiej późno niż wcale...:evil_lol: Zgadzam się:p :evil_lol: Vectra napisał(a):witaj kochana moja :loveu: :loveu: :loveu: Witaj mła najlepsiejsza z najlepsiejszych:cool1: Quote
e.v.a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 nie płacz Madziu :loveu: nie płacz:loveu: juz jestem u ciebie :calus: widzisz a tak sie martwilas ze cie nie odwiedze:loveu: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 evaxon napisał(a):nie płacz Madziu :loveu: nie płacz:loveu: juz jestem u ciebie :calus: widzisz a tak sie martwilas ze cie nie odwiedze:loveu: Cóż za ulga:mdleje::loveu::loveu:Zaczynałam już popadać w głęboką depresję:cool1: Quote
e.v.a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Cóż za ulga:mdleje::loveu::loveu:Zaczynałam już popadać w głęboką depresję:cool1: ufff jakie szczescie ze zdazylam napisac cos bo terapia by byla potrzebna:shake: Madziusiu mam dla ciebie niespodzianke u siebie w galreii:loveu: Quote
Medorowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 evaxon napisał(a):ufff jakie szczescie ze zdazylam napisac cos bo terapia by byla potrzebna:shake: Madziusiu mam dla ciebie niespodzianke u siebie w galreii:loveu: :mdleje:Jak bardzo się cieszę:icon_roc::icon_roc::icon_roc: Klaudia :-) napisał(a):czekam na fotki :p Quote
Recommended Posts