Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze , jak to dobrze , że jaaga mogła te sieroty wyciągnąc ze schronu , wiecie , że nie wolno takich psów wydawać , całe brawa należą się JADZE , no i formici , która dała mi całodobowy serwis weterynaryjny na gg , komórce i osobiście też !!! Pomyślcie , że mogły już od miesiąca nie żyć!!!! Biszkopt , Fuks i suczka - nie wiem , jak się nazywa , jeszcze nie zdecydowano!!! straciliśmy maleństwo u mnie i w lecznicy w Dąbrowie!!!

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuksik był dziś u weta. Zaszczepił go , no i odpchlił.:evil_lol: Z każdym dniem piesek jest coraz weselszy. Bardzo sie cieszy jak przychodzimy do domu. Biega po pokoju i nie wie z kim pierwszym ma się przywitać.:Dog_run: Bawi się zabawkami ( szczególnie piłeczką) i skacze jak mały kotek :laola:. Na dziś to tyle. Do następnego pisania.:lol:

Posted

Mona4 napisał(a):
ha ha ha ha Niewspomne gdzie pracoje Wlasciciel:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w Karmelku :evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A Fuks dziś "przeżywa" urodziny mojej córki Natalii. Cały czas przychodzi do kuchni mysląc że coś mu się dostanie :evil_lol:. Zobaczymy jak się będzie zachował jak przyjdą goście? No a poza tym juz nie szczeka i nie piszczy w domu gdy nas nie ma. Chyba rozumie że za jakiś czas przyjdziemy. Jeżdzi z nami autem ale jeszcze sam boi się do niego wchodzić. No a tak poza tym to jest bardzo kochana psinka. :iloveyou::loveu::iloveyou::loveu::iloveyou: Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków

Posted

Aha zapomniałam dodać że urodziny córki przebiegły spokojnie. Fuks przywitał się z gośćmi a potem leżał w przedpokoju i kontrolował sytuację bo wszystko miał "na oku". No i dziękuję za "całuski" dla jubilatki i dla pieska. Pozdrawiam.

Posted

No i klaps. Byliśmy z Fuksem na spacerze i jak biegał to coś mu się stało z tą łapką co troszkę niedomagała. Teraz kuleje na nią. Jutro pojade z nim do weta. Zobaczymy co powie. Tak się martwię o niego. Jest trochę smutny i leży . A na spacerku tak chciał sobie pobiegać. Napiszę jutro co i jak.:placz:

Posted

Byliśmy u weta. Naszczęście to "tylko" nadwyrężenie ścięgna. Dostaliśmy tabletki na 4 dni i będziemy smarować maścią. Ale dziś Fuks już o niebo lepiej się porusza a u weta to nawet jakby mu nic nie było:evil_lol:. A to łobuziak mały. Musimy tylko ograniczyć długie spacerki na kilka dni żeby nóżka doszła do siebie. Pozdrawiam wszystkich i........... do następnego pisania...........

Posted

Witam ponownie. Fuks już w miarę operuje łapką. Ale jeszcze utyka. Wklejam zdjęcia Fuksa jeszcze zrobione przed "wypadkiem' z nóżką. Oby tylko post znów nie zniknął :placz::placz::placz::placz: "pojawiam się i znikam i znikam i znikam................" :shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

śliczny Biszkopcik , a w jakich palacach mieszka , Biszkopt , zapytaj Pana , czy nie zechciałby mnie tez zaadoptować ???:crazyeye: :-o ;) ;) :evil_lol: :evil_lol: Pytaj szybko , bo post zaraz zniknie!!!

Posted

Mona4 napisał(a):
Wandul no to tylko sie niezastanawiaj :evil_lol: pan chetnie cie zaadoptuj:evil_lol: wkoncu pan jest stanu wolnego:eviltong:

Trafil sie domek biszkoptowi,mieszka w palacyku jezjdzi i wymiotuje w lexusie ahahahahahah
TO SIĘ NAWET NIE ZASTANAWIAM , JA CO PRAWDA AUDI JEŻDZE , ALE Z 1988 ROKU !!!!!!