Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem, ze Ola probowala dodzwonic sie do Agi ale sie nie udalo. dzisiaj zadzwonie i sie dowiem kiedy sie wybieraja.

do nnie transportu tez nadal nie ma :-(

o jakim domku pisze Basia?:cool3:

Posted

[QUOTE]o jakim domku pisze Basia?:cool3:[/QUOTE]
O Twoim, sama pisałaś ze moze w poniedziałek Państwo sami wybiorą sie do Ostródy:eviltong:

Posted

posty giną napewno...

rozmawiałam z Panią o której pisze daga...wstępnie jesteśmy umówione na sobotę...ale czy dojdzie do adopcji Iskierki czy innego psiaka tego jeszcze nie wiemy...
mąz tej pani miał wczoraj być w schronisku, żeby poznać w realu kilka kandydatur ostródzkich :)

Posted

zdarza się....trudno...

może wystraszyli się psa ze schroniska (bo jakoś w tygodniu co do mnie dzwonili to ten Pan był w schronie na chwilkę ...dosłownie)...

może mają jakies sprawy i narazie nie mogą...

w każdym razie Iskierka czeka na dom...

Posted

dziewczyny - sugarr na watku krakowskim napisala o paczce z pedigree dla szczeniakow..
moze komus sie przyda taka informacja - a nawet mozna wyslac ankiete i przekazac jedzenie dlaej..
zawsze sa przeciez jakies szczeniole w potrzebie...

przepraszam za off

tu link - post 2123
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32052&page=213[/URL]

Posted

[quote name='supergoga']Allegro jest na bieżąoc przedłużane czasem tylko dokonywane są zmiany opisu lub fotek. Inne portale też działają.[/quote]

Dzieki a mamy jakiegoś obserwatora? Jednego? Trzy czwarte, połowa?:razz:

Posted

w poprzedniej turze było 2 - teraz na razie zastój. Tylko mnie ci gapie wnerwiają. Gdyby te aukcje na które się gapią - kończyły się udana adiopcją w zasadzie miałabym teraz 3-4 psiaki w necie. Gapią się dla ciekawości i tyle.:mad: