BosiaB_86 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Iskierko być może jutro będziesz miała wreszcie swój domek?! :razz: 3mam mocno za ciebie kciuki kochana :kciuki: no i za nowy domek też :razz: Quote
daga_27 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 wiem, ze Ola probowala dodzwonic sie do Agi ale sie nie udalo. dzisiaj zadzwonie i sie dowiem kiedy sie wybieraja. do nnie transportu tez nadal nie ma :-( o jakim domku pisze Basia?:cool3: Quote
LALUNA Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [QUOTE]o jakim domku pisze Basia?:cool3:[/QUOTE] O Twoim, sama pisałaś ze moze w poniedziałek Państwo sami wybiorą sie do Ostródy:eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 posty giną napewno... rozmawiałam z Panią o której pisze daga...wstępnie jesteśmy umówione na sobotę...ale czy dojdzie do adopcji Iskierki czy innego psiaka tego jeszcze nie wiemy... mąz tej pani miał wczoraj być w schronisku, żeby poznać w realu kilka kandydatur ostródzkich :) Quote
daga_27 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 no to super, ze sie juz dodzwonila :-) oby, oby sie udalo! trzymam kciuki z calych sil! Quote
LALUNA Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Iskierko idziemy w góre. Morgana dzieki Tobie wyszła ze schronu. Ty tez powinnas Quote
neverend Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 już niedługo na pewno opuści bramy schroniska...na pewno... Quote
LALUNA Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 PAństwo sie nie odzywają . DAga dzwoniłaś do nich? Morgana wyszła dzieki Iskierce, teraz na nia kolej Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zdarza się....trudno... może wystraszyli się psa ze schroniska (bo jakoś w tygodniu co do mnie dzwonili to ten Pan był w schronie na chwilkę ...dosłownie)... może mają jakies sprawy i narazie nie mogą... w każdym razie Iskierka czeka na dom... Quote
AniaB Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dziewczyny - sugarr na watku krakowskim napisala o paczce z pedigree dla szczeniakow.. moze komus sie przyda taka informacja - a nawet mozna wyslac ankiete i przekazac jedzenie dlaej.. zawsze sa przeciez jakies szczeniole w potrzebie... przepraszam za off tu link - post 2123 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32052&page=213[/URL] Quote
LALUNA Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Iskierko wchodzimy na sama góre. Czy allegro już się skończyło? Moze trzeba przedłużyc? Quote
supergoga Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Allegro jest na bieżąoc przedłużane czasem tylko dokonywane są zmiany opisu lub fotek. Inne portale też działają. Quote
LALUNA Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 [quote name='supergoga']Allegro jest na bieżąoc przedłużane czasem tylko dokonywane są zmiany opisu lub fotek. Inne portale też działają.[/quote] Dzieki a mamy jakiegoś obserwatora? Jednego? Trzy czwarte, połowa?:razz: Quote
supergoga Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 w poprzedniej turze było 2 - teraz na razie zastój. Tylko mnie ci gapie wnerwiają. Gdyby te aukcje na które się gapią - kończyły się udana adiopcją w zasadzie miałabym teraz 3-4 psiaki w necie. Gapią się dla ciekawości i tyle.:mad: Quote
Recommended Posts