Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, mysle, ze sie ucieszycie, ale szykuje sie potencjalny dom dla Iskierki. dzisiaj zostaje juz w nim na noc :-)

Domek sprawdzony, w 100% odpowiedzialny. Bedzie mieszkala u moich przyjaciol.

umowy jeszcze nie podpisuje, bo nie udalo mi sie skontaktowac z Aga. ale zostawiam ja tutaj (jestesmy wlasnie w tym domku), za zgoda Green, jako, ze Iskiereczka ma byc wyadoptowana przez fundacje.

Czego chciec wiecej?? :-)

ale jestem szczesliwa! tymbardziej, ze bede miala z nia staly kontakt, razem bnedziemy jezdzic na wakacje. Podczas nieobecnosci wlascicieli (bywaja sytuacje, ze psa nie mozna zabrac), Iskierka bedzie u mnie :-)

Posted

[quote name='daga_27']Kochani, mysle, ze sie ucieszycie, ale szykuje sie potencjalny dom dla Iskierki. dzisiaj zostaje juz w nim na noc :-)

Domek sprawdzony, w 100% odpowiedzialny. Bedzie mieszkala u moich przyjaciol.

umowy jeszcze nie podpisuje, bo nie udalo mi sie skontaktowac z Aga. ale zostawiam ja tutaj (jestesmy wlasnie w tym domku), za zgoda Green, jako, ze Iskiereczka ma byc wyadoptowana przez fundacje.

Czego chciec wiecej?? :-)

ale jestem szczesliwa! tymbardziej, ze bede miala z nia staly kontakt, razem bnedziemy jezdzic na wakacje. Podczas nieobecnosci wlascicieli (bywaja sytuacje, ze psa nie mozna zabrac), Iskierka bedzie u mnie :-)[/QUOTE]

Ale się cieszę :multi: Daga bardzo, bardzo, ale to bardzo Ci dziękuje. Jesteś boska :loveu:

Posted

to nie ja jestem boska. boski jest dom, do ktorego dziewczynka trafila. i boscy sa ci, ktorzy doprowadzili do tego, zeby Iskierke odkryc i umozliwic jej opuszczenie schroniska!

pania przerazaja tylko dwie rzeczy. pierwsza, to, to, ze bedziemusiala Iskierka zostawac czasami po 8 godzin sama w domu, i to, ze...............za bardzo ja ropiesci :-)

a po cichu powiem, ze to nie byl jedyny dom. dzisiaj juz moj szef dzwonil, by przyjechac z nia i pokazac iskierkie jego rodzinie :-) dom oczywiscie odwiedze i...............zaproponuje innego psiaka!

Posted

[quote name='daga_27']to nie ja jestem boska. boski jest dom, do ktorego dziewczynka trafila. i boscy sa ci, ktorzy doprowadzili do tego, zeby Iskierke odkryc i umozliwic jej opuszczenie schroniska!

pania przerazaja tylko dwie rzeczy. pierwsza, to, to, ze bedziemusiala Iskierka zostawac czasami po 8 godzin sama w domu, i to, ze...............za bardzo ja ropiesci :-)

a po cichu powiem, ze to nie byl jedyny dom. dzisiaj juz moj szef dzwonil, by przyjechac z nia i pokazac iskierkie jego rodzinie :-) dom oczywiscie odwiedze i...............zaproponuje innego psiaka![/QUOTE]

Niech Iskierka ma się dobrze w nowym domku :)

Posted

daga:loveu:

iskierka sie wyczekała - oj wyczekała...
ale i ja wreszcie spotkało cos dobrego..coś wspaniałego...DOM!!

iskierko - badź grzeczna i szczesliwa!!:loveu:

PS daga - w ostródzie jest chyba jeszcze Bystra- taka troche iskierkowata:lol: - ale nie jestem pewna, bo zginął mi wątek...:oops: :oops:

Posted

[quote name='AniaB']daga:loveu:

iskierka sie wyczekała - oj wyczekała...
ale i ja wreszcie spotkało cos dobrego..coś wspaniałego...DOM!!

iskierko - badź grzeczna i szczesliwa!!:loveu:

PS daga - w ostródzie jest chyba jeszcze Bystra- taka troche iskierkowata:lol: - ale nie jestem pewna, bo zginął mi wątek...:oops: :oops:[/QUOTE]

Bystra też ma już domek u czoko123. Czoko przyjeżdża po nią na przełomie czerwca/lipca :)

Posted

tutaj jest watek Bystrej [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63152[/URL]

jesli chcecie, to moge ja zabrac do siebie na tymczas. do mnie czoko bedzie miala blizej by ja odebrac. a lepiej tez dla bystrzaka, jesli bedzie mogla szybciej opuscic schron.

Posted

[quote name='daga_27']tutaj jest watek Bystrej [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63152[/URL]

jesli chcecie, to moge ja zabrac do siebie na tymczas. do mnie czoko bedzie miala blizej by ja odebrac. a lepiej tez dla bystrzaka, jesli bedzie mogla szybciej opuscic schron.[/QUOTE]

Daga - Patrz wątek Bystrek :)

Posted

[QUOTE]Kochani, mysle, ze sie ucieszycie, ale szykuje sie potencjalny dom dla Iskierki. dzisiaj zostaje juz w nim na noc :smile:[/QUOTE]
JAk to już? Tak szybko mamy skończyć wątek Iskierki :placz:
No ale sie nie dziwie. Ona jest poprostu prześliczna. ta kruczoczarna siersć, błyszczaca, cudny charakter.
Iskierko musi to być tak samo piękny nowy domek.
Daga tylko domek z duzą iloscią spacerkó i zabaw. TAk aby Iskierka nadrobiła cały stracony czas z klateczki.

[QUOTE]umowy jeszcze nie podpisuje, bo nie udalo mi sie skontaktowac z Aga.[/QUOTE]

Umowe wydrukuj ze strony AFN

Nie bedzie Ci zal?:razz:

Posted

[quote name='LALUNA']JAk to już? Tak szybko mamy skończyć wątek Iskierki :placz:
No ale sie nie dziwie. Ona jest poprostu prześliczna. ta kruczoczarna siersć, błyszczaca, cudny charakter.
Iskierko musi to być tak samo piękny nowy domek.
Daga tylko domek z duzą iloscią spacerkó i zabaw. TAk aby Iskierka nadrobiła cały stracony czas z klateczki.

Umowe wydrukuj ze strony AFN

Nie bedzie Ci zal?:razz:[/QUOTE]

Hopaj na pierwszą stronkę :) Ciesze się, że następny potworek znalazł nowy domek :) :multi:

Posted

[B]Laluna [/B]nikt Ci nie kaze zamykac watku. nowy domek na pewno bedzie podsylal mi fotki i filmiki. z reszta sama bede tez pstrykac ;-)

ruchu na pewno bedzie miala duzo. widac jak juz teraz nadrabia zaleglosci. szaleje na trawie jak dzika :-) trzeba jej kupic dluzsza smycz by mogla sie porzadnie wybiegac na trawie, bo o puszczaniu luzem nie ma na razie mowy.

co do umowy, to wiem, ze mam wydrukowac ze strony. tylko pomyslalam, ze Aga moze bedzie chciala porozmawiac sama z nowym domem przez telefon przed podpisaniem dokumentow.

Posted

dlaczego tak ``mąciłem `` u Iskierki?
Daga, jej dom i psy :

przypadkowe PW, nie było do mnie 11. 04 . 2007:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=13696"]Vika_Bari[/URL] vbmenu_register("postmenu_", true);
[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/ranks/3stdogomaniak.gif[/IMG]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=13696"][IMG]http://static.dogomania.pl/forum/customavatars/avatar13696_1.gif[/IMG][/URL]

Miasto: Września (pod Poznaniem) DOBERMANIAK
[URL="gg:5700586"][IMG]http://www.gadu-gadu.pl/users/status.asp?id=5700586[/IMG][/URL]

[SIZE=2]Kochane,[/SIZE]
[SIZE=2]Pisze ta wiadomosc do Oleny, dzodzo, aisak, majafaja jednoczescie. Proszę zachowajcie to dla siebie. Jak wiecie Cyran jest bardzo chory. Mamy wielki dylemat co z nim zrobic…..Najgorsze jest to, ze on bardzo u Dagi w mieszkaniu nabrudzil. Zwraca często to co zje, sika, teraz ma jeszcze te prostate chora, krew mu leci z siusiaka. Cala wykladzina w pokoju jest brudna :-( Maz Dagi zly jest bardzi i nie ma się co dziwic w sumie…..Nawet kazal Cyrana dac do hotelu. Oczywiście Daga się nie chce na to zgodzic. Ale to lepiej już go uspic…..W hotelu nikt mu nie ugotuje, nie dopilnuje…..[/SIZE]
[SIZE=2]Daga ma jeszcze syna komunie w maju. Czy dalybyscie rade wyslac mi pieniazki dla Dagi??? Wiadomo, ze u niej krucho z kasa a tu jeszcze musi prac wykladzine. Dlaczego do mnie a nie do Dagi? Ano dlatego, ze może ona będzie się niezrecznie czula i może nie będzie chciala aby jej ta kase wysylac. A tak ja wyplace i przekaze jej od nas i powiem, ze to na przygotowanie komuni. Nawet 10PLN się przyda. Ile kto ma…..Nie wiem jeszcze komu wyslac, nie chce slac kazdemu aby nie było Dagmarze niezrecznie. Dlaczego proszę o dyskrecje.[/SIZE]
[SIZE=2]Co o tym myslicie?[/SIZE]
[SIZE=2]Beata[/SIZE]
Ja wyszle 100 zł. Ale nawet 5 zł się przyda. Proszę o pomoc w swoim imieniu tez. Wszyscy wiemy ilu nasza Daga pomaga psom. Piszcie do Beaty.
Olena

oceńcie sami......................................

Posted

[QUOTE]Proszę zachowajcie to dla siebie. [/QUOTE]

To jest prywatna wiadomosc. Wylacznie do prywatnej wiadomosci. Jeszcze jest podkreslone, aby zachowac dla siebie. Priwow sie na forum nie ujawnia. Istnieje cos takiego, jak tajemnica korespondencji. Ujawnianie priwow na dogo moze byc powodem do zbanowania. Laluna, jako moderator, prosze Cie, abys sie tym zajela. Postaram sie byc kulturalna i tylko napisze, ze bardzo nieladnie i niekulturalnie ze strony tego forumowicza, ujawniac prywatna korespondencje. :mad: Czy ten forumowicz zostal uprawniony do ujawnienia tego priwa na dogo? Trzeba by sie wysylajacego zapytac.

Posted

laluna na pewno się tym zajmie :) norma

tak na marginesie to nie PW do mnie / to pomyłka /

a ujawniłem je dla myślących, którzy zrozumieją tego ujawnienia sens

nie tylko wybrane, nieistotne w kontekście owego ujawnienia, zdanie....

p.s. czy zapamiętałaś z tego tylko to, że proszono o dyskrecję?

ale nie proszono mnie, mnie tam nie wymieniono w adresatach...

Posted

to jest nieistotne, w jakim kontekscie je ujawniles. Istotne jest, ze w ogole prywatna korespondencje ujawniles. Tego sie nie robi, to jest nieetyczne . Istnieje cos takiego, jak etyka netu i forum, moze Tobie jest nieznana, ale egzystuje. W mysl tej etyki, prywatnych wiadomosci nie udostepnia sie szerszemu ogolowi. Jak sama nazwa wskazuje, jest to prywatna wiadomosc.
A Twoja chec dyskredytowania wszelkimi sposobami Dagi, to juz zaczyna byc zenujaca. Nie znam jej, ale to jest bardzo nieprzyjemne i niemile, czytajac, jakich sposobow sie chwytasz. Ja bym sie tutaj chetnie cos o Iskierce dowiedziala, a nie chce czytac czyjis prywatnych wiadomosci, zupelnie nie na temat.:angryy:

Posted

[B]jeszcze jedna groźba i wyzwisko pod moim adresem na PW i zgłaszam sprawę na policję[/B]

ujawnienie PW jest może nieetyczne / pełna zgoda /, ale w tym przypadku było wg mnie uzasadnione
jeśli przypłacę to banem, trudno, mój problem, ja zaryzykowałem i ja poniosę konsekwencje na forum
nie przypominam sobie jednak, abym wyzywał użytkownika VIKA BARI oraz mu groził, zgłaszam sprawę do administratora forum
a jeśli dalej będzie mi zaśmiecał skrzynkę groźbami, zacznę również i te PW ujawniać na wątkach

Posted

Vika Bari- CHYBA NIECO PRZESADZILAS!!!:shake: :shake: :shake: Taki sposob pisania swiadczy tylko o Twoim poziomie<do ktorego ja nie mam zamiaru sie znizac> Obojetnie jak nie lubi sie kogos,to nie nalezy go obrazac na watku. Co tam slychac u Iskierki? Moze nowy Domek pokaze jakies zdjecia?