Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mmmmmmniam, rosołek.....

A przy okazji zaproszę do moich dwóch baaaaardzo nadprogramowych zmarzlinek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237178-Do-czego-mogły-przestać-pasować-dwie-małe-suczki-Wysadzone-na-przystanku-PKS?p=20112717#post20112717[/URL]

Posted

Oj tam zaraz dokuczał. Po prostu nie zauważyłam, że jak się na chwilkę położyłam po południu z książką na łóżku, to [B]nie tylko[/B] Dalia, Nutka i kota weszły... coś większego po cichutku wdrapało się i zwinęło w nogach w kłębuszek.
aha, cieczka się kończy, już nie plami.

Posted

[quote name='malagos']Oj tam zaraz dokuczał. Po prostu nie zauważyłam, że jak się na chwilkę położyłam po południu z książką na łóżku, to [B]nie tylko[/B] Dalia, Nutka i kota weszły... coś większego po cichutku wdrapało się i zwinęło w nogach w kłębuszek.
aha, cieczka się kończy, już nie plami.[/QUOTE]
Nooo, to dobrze, że nie dokuczał :eviltong:
Czyli Milusia to domowy pies, wie, że się chodzi po stołach, szafkach i śpi na łóżku :diabloti:

Posted

Dziewczyny kochane, zobaczcie tu, potrzebna rada i pomoc, młoda osoba szuka pomocy:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237145-Pies-na-polu-ze-zlaman%C4%85-noga-w-snopku-siana-w-potrzebie!miejsce!%C5%9Awiderki?p=20110446#post20110446[/url]

Posted

[quote name='malagos']Dziewczyny kochane, zobaczcie tu, potrzebna rada i pomoc, młoda osoba szuka pomocy:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237145-Pies-na-polu-ze-zlamaną-noga-w-snopku-siana-w-potrzebie!miejsce!Świderki?p=20110446#post20110446[/URL][/QUOTE]
Byłam...
widziałam...
rece...
cycki...
i wszystko inne...
mi...
opadło :( ehhh

Posted

[quote name='malagos']Dziewczyny kochane, zobaczcie tu, potrzebna rada i pomoc, młoda osoba szuka pomocy:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237145-Pies-na-polu-ze-zlamaną-noga-w-snopku-siana-w-potrzebie!miejsce!Świderki?p=20110446#post20110446[/URL][/QUOTE]

ech... niedzieli z takimi wiadomościami to ja nie lubię bardziej niż poniedziałków....

Posted

Jak czytam o takich bidach na polu, to się ciesze, że kudłate czarno-białe umie już włazić do łóżka, choć jak zaległo mi nocą na nogach, to aż się duszno zrobiło....... :)
Sterylizację umówimy już na po Świetach, nie? Teraz człowiek nie ma czasu.

Posted

[quote name='malagos']Witaj, Ryjonku :)
A co tam słychac w wielkim świecie? Do Katowic nie wybierasz się czasem?[/QUOTE]

A niestety nie wybieram się. Ale mam znajomego który jeździ do rodziców do Katowic w weekendy - mogę zapytać kiedy sie wybiera.

Posted

[quote name='malagos']Z transportem z Katowic już jesteśmy wstępnie na czwartek umówieni z pati851, zobaczymy co dalej.[/QUOTE]

Ryjonku, masz wyrazy podziekowania i uznania od mojej siostry! Same ochy i achy na Twój temat!

Posted

[quote name='malagos']Ryjonku, masz wyrazy podziekowania i uznania od mojej siostry! Same ochy i achy na Twój temat![/QUOTE]

Bardzo dziękuję:oops:

Chociaż nie wiem za bardzo nad czym tu achować:)

A kot do do stolycy?

Posted

Ogromnie się cieszę, ze są takie Panie Ireny na tym świecie! (i takie Ziutki, i wągliki, i kilka jeszcze pań) :multi:

to sie psiakowi poszczęściło, rewelacja!

Posted

Ziuteczko, jak Ty się czujesz? Robimy ogloszenia Milusi nie czekajac sterylizacji? Bo potem nam uciekniesz, zajmiesz się innymi waznymi sprawami....... ?

Posted

[quote name='malagos']Ziuteczko, jak Ty się czujesz? Robimy ogloszenia Milusi nie czekajac sterylizacji? Bo potem nam uciekniesz, zajmiesz się innymi waznymi sprawami....... ?[/QUOTE]
Kochana, nie ucieknę :) od czego są noce ? :cool3: nie pozbędziecie się mnie tak łatwo, o co to, to nie :eviltong:
Od niedzieli już mnie nie ma :eviltong: