Ziutka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='malagos']A kto robił zdjecia, no kto?[/QUOTE] No racja - dziadek robił. To następnym razem ja bede robić, bo chciałam Cię malagosowo uświadomić, że to była nasza pierwsza ........ ale nie ostatnia wizyta u Cię :diabloti: Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Jessu, ile tam gadżetów na ścianach, na bazarki:cool1: Quote
Ziutka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='wegielkowa']Jessu, ile tam gadżetów na ścianach, na bazarki:cool1:[/QUOTE] Wąglik, jesteś the best :bigok::roflt: Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Who is who? Rozpoznaję Wiosnę po prawej..... dalej mi pomagać proszę, bo z tego,co pamiętam,to Nutusia nie ma wąsów [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/112/img2949xa.jpg[/IMG] Quote
Ziutka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Już piszę who is who ;) Od lewej kcd jo37 moja Iwonka wózek z Olkiem Ziutka :eviltong: kejciu Nutusia konfirm mążkonfirm Mazowszanka Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 To ja byłam pewna, że Mazowszanka to Wiosenka:cool1:i że wózek bez Olka. Quote
Ziutka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='wegielkowa']To ja byłam pewna, że Mazowszanka to Wiosenka:cool1:i że wózek bez Olka.[/QUOTE] Ano Mazowszanka...Mazowszanka :) A może i Olka nie ma, ciotki go nosiły pewnie w tym czasie - masz Ty łoko! Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Obrus też by poszedł na bazarku... No i bydła brakuje:razz: Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Aldrumka']obrus od razu wpadł mi w oko ;)[/QUOTE] To może uda nam się spotkać i powalczyć na bazarku malagossowym?:evil_lol: Quote
inka33 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='wegielkowa']To może uda nam się spotkać i powalczyć na bazarku malagossowym?:evil_lol:[/QUOTE] Zamawiam prawo pierwokupu kobaltowej butli (bez zawartości)...! :evil_lol: Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='inka33']Zamawiam prawo pierwokupu kobaltowej butli (bez zawartości)...! :evil_lol:[/QUOTE] Ok, to ja zamawiam komplet kolorowych łyżeczek, ja pierwsza,ja:multi: [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/112/img2949xa.jpg[/IMG] Quote
Ziutka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Wągliku, na następny wypad do malagosów zabieram Cię, wpadniesz do Milanówka w odwiedziny do siostry a potem brykasz z nami, nie ma bata! Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Ziutka']Wągliku, na następny wypad do malagosów zabieram Cię, wpadniesz do Milanówka w odwiedziny do siostry a potem brykasz z nami, nie ma bata![/QUOTE] Myslisz, że zmieścimy się w drodze powrotnej, z fantami, w Twoje auto? Quote
inka33 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='wegielkowa']Myslisz, że zmieścimy się w drodze powrotnej, z fantami, w Twoje auto?[/QUOTE] Przyjedziesz na niedźwiedziu z Twojego awatarka - objuczycie i już... :diabloti: Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='inka33']Przyjedziesz na niedźwiedziu z Twojego awatarka - objuczycie i już... :diabloti:[/QUOTE] Jakim niedźwiedziu???? Tam same sarenki: i jeden borsuk) Quote
inka33 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='wegielkowa']Jakim niedźwiedziu???? Tam same sarenki: i jeden borsuk)[/QUOTE] Osz Ty! :mad: Dobrze, że mnie tu nie ma! :eviltong: Quote
Ziutka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='wegielkowa']Myslisz, że zmieścimy się w drodze powrotnej, z fantami, w Twoje auto?[/QUOTE] Weźmiemy busa i damy rade :grins: [quote name='wegielkowa']Jakim niedźwiedziu???? Tam same sarenki: i jeden borsuk)[/QUOTE] A może jelonek a nie borsuk ? :cool3: Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Ziutka']Weźmiemy busa i damy rade :grins: A może jelonek a nie borsuk ? :cool3:[/QUOTE] A meble ze stołowego i Biddżisa zmieścisz w busa? Quote
Ziutka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='wegielkowa']A meble ze stołowego i Biddżisa zmieścisz w busa?[/QUOTE] Obrazy, obrus i krzesła wejdą...stół się niestety nie zmieści, bo jest ogromny - Bidżis spoksik wlezie, jak nie do busa to na busa Quote
wegielkowa Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='Ziutka']Obrazy, obrus i krzesła wejdą...stół się niestety nie zmieści, bo jest ogromny - Bidżis spoksik wlezie, jak nie do busa to na busa[/QUOTE] To może przyczepkę? Bo stół też fajny... Quote
Ziutka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='wegielkowa']To może przyczepkę? Bo stół też fajny...[/QUOTE] Nie wiem czy mają takie duże przyczepki...laweta by sie do niego przydała, bo na fotce nie widać całego stołu, jest dłuższy ;) Quote
Kejciu Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) nie ma bata - zamawiam TIRA :) edit: zamówiony :) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/856/torq.jpg/][IMG]http://img856.imageshack.us/img856/8228/torq.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] tylko jedna rzecz mnie troszkę niepokoi - czy uda nam się nawrócić na podwórku?ewentualnie nakręcimy wokół domu :):):) Edited May 4, 2013 by kejciu Quote
Recommended Posts